Tadım etkinliği haline getirme şansımız yok mu alım süreçlerini? Bu haliyle müşterinin toplu alıp sürümden kazanma / kazandırma şeklinde ilerliyor gibi, tabii naçizane görüşüm bu şekilde. Farklı düşünen arkadaşlar elbette vardır, saygı duymak gerek.

Kilolarca siparişle boğuşan kavurmacıda da kalite düşebiliyor, durduk yere linç yiyorlar, kısa vadede para kazansalar da uzun vadede zarar görüyorlar. Kalitenin düşmediği toplu alımlar bir elin parmakları kadar sayılıyor.
Naçizane tavsiyem, eldeki tüm çekirdekleri 100'er gramlık paketler halinde, set olarak normal fiyatları üzerinden satmalarıdır. Normal fiyat uygulamasının, kilolarca almak isteyen insanları biraz düşündürmesi, aynı kavrum çekirdeği daha fazla kahveseverin deneyimlemesini mümkün kılacağını düşünüyorum. Alacaklarsa yine alabilirler tabii normal fiyat üzerinden. Ayrıca toplu alımların rekabet ortamına zarar verip çekirdek fiyatlarında artışa sebep olduğunu da düşünüyorum inceden... Yine naçizane

Aynı çekirdekleri tadım yapıp yorumlamaksa mesele, reçete karşılaştırmaksa, çekirdek özelinde mükemmele yakınsamak için yardımlaşmaksa, önerimin değerlendirilmesini arz ederim. Naçizane...