NoPainNoCoffee
Barista
- İsim
- Vural Ufuk Eküt
Daha fazla
- İsim
- Vural Ufuk Eküt
- Değirmen
- 1ZPRESSO JXPRO
- Ekipmanlar
- Bialetti MokaExpress 6Cup,Bialetti Venüs 10Cup,Cafflano Kompresso ve Delter Coffee Press
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İzmir
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Seferihisar
yaşı 40lara yaklaşmış bir X kuşağı kahvesever olarak, hem forum yönetiminin bu gibi paralel oluşumlara tepkisini anlıyorum, hem de burdaki isyanı anlıyorum.. bunları ve burada bunlara verilen tepkilerin her birini ayrı ayrı değerli buluyorum..
tam bu yüzden bu forumun enerjisine, ağızda bıraktığı tada bayılıyorum
kişisel yorumum; forumdaşların alıştığı samimiyetten uzak da olsa null kendi tavrını ortaya koymuş,.. adamların böyle bir yüzü var, biraz soğuk, "null" iştepokerface.. biraz canınız isterse durumu var evet.. ama bi arkadaş tadını bile hatırlamadığınız kahve demiş, null benim için öyle değil.. tadını hala hatırladığım nadir kavuruculardandır.. yiğidi öldürürken hakkını verelim..
evet bindirim indirim hoş şeyler değil bunu da null ün tavrına yakıştıramadım.. bakın bunu toplu alımdan-forumdan ayrı değerlendiriyorum.. bi gün "zam" yap, ertesi gün kampanya.. null e yakışmadı.. ama öyle ya da böyle şu an sepete gelen fiyatlar null kalitesine göre çok saçma değil.. ben bu ay nullden kahve alabilirim..
yeterli sayıya ve etkiye ulaşabilir mi bilmiyorum ama bu tepkisel başlığı da desteklemek istiyorum, çıkarsa güzel bir sonuç burdan da alabilirim..
oyumu CleanCup tan yana kullanıyorum..
4 department
1 box
6 cleancup
3 coffeenutz
1 kungpow
Oldu ve devam…