• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç haziran ayı ikame toplu alım SONUÇ. COFFEE DEPARTMENT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volcano
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam 2.ye gidilmesi daha mantıklı gibi. Daha doğrusu forumda böyle rahatsızlıkların yaşanması durumunda 2.ye gidilebileceğine dair bir politika değişikliği daha mantıklı. Bence tabii.

Hocam 2.ye gidilmesi daha mantıklı gibi. Daha doğrusu forumda böyle rahatsızlıkların yaşanması durumunda 2.ye gidilebileceğine dair bir politika değişikliği daha mantıklı. Bence tabii.
tabii ki 2.ye gidilirse ben zaten bu konuyu kapatırım. ama alım ekibi ısrarla 2.yi açıklamazsa bu konunun aktif olmasında fayda var. bence yine de herkes bir firma belirtsin buraya. ben açtım konuyu isteyen belirtsin en azından elimizde seçenek olsun diye düşünüyorum. saygılar.

Gerçekten her şeyden önce foruma özel bir indirim değil yani bu. "Güncellemeden" sonra gelen genel bir indirim gibi görünüyor. Beni asıl bu biraz üzdü. Keşke foruma özel ek bir şey daha olmuş olsaydı bunları konuşmazdık diye düşünüyorum. Bence toplu alımlarda alternatif ikinci olabilir isteyen istediğini tercih eder. Olmasın diyenlere de saygı duyarım. Ama bu ayki kulübe özel bir şey değil yani bu açık ve rahatsız edici geldi bana

Ömer bey grup-al ile ilgili bi teklif geldiğini değerlendireceğini yazmıştı. Benim düşüncem oradan gelecek habere göre hareket etsek iyi olur gibi. Yani benim oyum coffeenutz.
Dipnot: Az önce bombe içtiğim için biraz duygusal davranıyor olabilirim 😂

arkadaşlar ben elimden geldiğince güncellemeye çalışıyorum. ama 11:00-12:30 arası emar çektireceğim için sizden rica oy kullanan oldukça sizlerde son kalan mesajdan devam ederek güncellerseniz. geriye dönük bakmak zorunda kalmayız.

arkadaşlar ben elimden geldiğince güncellemeye çalışıyorum. ama 11:00-12:30 arası emar çektireceğim için sizden rica oy kullanan oldukça sizlerde son kalan mesajdan devam ederek güncellerseniz. geriye dönük bakmak zorunda kalmayız.
Böyle zor olur hocam sanki, anketli başlık açın isterseniz, ben açtım ama sileyim siz açın.

Bu işi forumdaki sorumlular ile temasa geçerek onların yapması daha doğru bence. Cevabım ise department olur. Ama onlar yapsa daha resmi olur. hatta belki de 2. firma ile çalışılır.

Arkadaşlar bakın dünden beri yazılanlar ortada,
1) sorumlular forum üyelerine ilgili firmanın takındığı tavır ve olumsuz süreç ile ilgili tek bir açıklama yada 2.f,rma şu oldu diye açıklıyor mu?
2) eğer anketli birşey açan varsa lütfen buraya lünki koysun oraya girelim ben sadece her oyun şeffaf olması amacıyla böyle bir yol aldım

4 department
1 box
5 cleancup
3 coffeenutz

tekrardan söylüyorum forum yönetimi, forum üyelerine ilgili firma tarafından takınılan tavır vb. durumlar sebebiyle sonuç açıklamasını iptal ederek (çünkü kampanyayı iptal ettik diyemezler, firma zaten forum üyelerine yönelik bir kampanya tanımlamamıştır) anket sonucunu firma isimlerini vererek tekrar açıklayıp 2.firmayla bağlantıya geçene kadar ben bu konunun açık kalması gerektiğini düşünüyorum.

yaşı 40lara yaklaşmış bir X kuşağı kahvesever olarak, hem forum yönetiminin bu gibi paralel oluşumlara tepkisini anlıyorum, hem de burdaki isyanı anlıyorum.. bunları ve burada bunlara verilen tepkilerin her birini ayrı ayrı değerli buluyorum..

tam bu yüzden bu forumun enerjisine, ağızda bıraktığı tada bayılıyorum :)

kişisel yorumum; forumdaşların alıştığı samimiyetten uzak da olsa null kendi tavrını ortaya koymuş,.. adamların böyle bir yüzü var, biraz soğuk, "null" işte :) pokerface.. biraz canınız isterse durumu var evet.. ama bi arkadaş tadını bile hatırlamadığınız kahve demiş, null benim için öyle değil.. tadını hala hatırladığım nadir kavuruculardandır.. yiğidi öldürürken hakkını verelim..

evet bindirim indirim hoş şeyler değil bunu da null ün tavrına yakıştıramadım.. bakın bunu toplu alımdan-forumdan ayrı değerlendiriyorum.. bi gün "zam ;)" yap, ertesi gün kampanya.. null e yakışmadı.. ama öyle ya da böyle şu an sepete gelen fiyatlar null kalitesine göre çok saçma değil.. ben bu ay nullden kahve alabilirim..

yeterli sayıya ve etkiye ulaşabilir mi bilmiyorum ama bu tepkisel başlığı da desteklemek istiyorum, çıkarsa güzel bir sonuç burdan da alabilirim..

oyumu CleanCup tan yana kullanıyorum..

Geri