• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hasbean

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bigvocate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kirpi diye bir mutfak aleti var, Hasbean’daki akış kasıtlayıcı ile aynı işi görüyormuş, bilginize.

Ürün bugün teslim edildi. (sipariş tarihinden 28 gün sonra)

Ekli dosyalar

• 20200611_114605.jpg
    20200611_114605.jpg
    62.6 KB · Görüntüleme: 43
Benim de siparişim 29 gün sonra geldi 😂 tam umudu kesmişken

Siparişim 5 gün içinde teslim edildi. Hızları muhteşem. Ayrıca kargo takipliydi.

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir arkadaşım Londra'dan gelecek güney afrika kahvelerinden deneyen oldu mu aranızda?

hasbean dan siparis verdigimiz zaman takip kodu veriyorlar mi?
Kampanyadan veya kargo bedava ile sanırım takipsiz oluyor yani en azından benim en son öyle oldu. Normal siparişte sadece takipli opsiyon çıkıyor sanırım artık.

Royal mail ile kargo ücreti ödedim. herhangi bir numara verilmedi neyse bekleyelim bakalim 22 inde gönderilmis gozukmekte
Kargoya verdikleri zaman e-mail atıyorlar orada ki takip numarası ile sorgulayabilirsiniz.

Ankara'da olup benimle ortak Hasbean sipaşine girecek var mıdır? :D

Kargo 14 sterlin diyor, 2 kişi paylaşırsak 60TL'ye geliyor. Kahveler de 250glık paket başı 70TL gibi bir fiyata geliyor, bence makul.

Belli bir fiyatın üstüne kargoda indirim gibi bir şey var mı bilmiyorum, göremedim :unsure:

Kargo 14 sterlin diyor, 2 kişi paylaşırsak 60TL'ye geliyor. Kahveler de 250glık paket başı 70TL gibi bir fiyata geliyor, bence makul.

Belli bir fiyatın üstüne kargoda indirim gibi bir şey var mı bilmiyorum, göremedim :unsure:

Kargoda indirim yok ama en iyi ağırlık kar ücreti karşılaştırması yapmak. Mesela 2x250gr takipli kargoya 11 sterlin ödemek yerine bir ortak bulup 4x250gr 13 sterlin gibi bir rakam ödemek daha mantıklı. Paket başı 5.5 dan 3 e düşüyor kargo masrafı.

Özel mesaj attım, ilgilenirseniz haberleşebiliriz.

Kargoda indirim yok ama en iyi ağırlık kar ücreti karşılaştırması yapmak. Mesela 2x250gr takipli kargoya 11 sterlin ödemek yerine bir ortak bulup 4x250gr 13 sterlin gibi bir rakam ödemek daha mantıklı. Paket başı 5.5 dan 3 e düşüyor kargo masrafı.

4 paket + Flow restictor için 14£ çıkmıştı. 5 ve 6 paket için de 15£ çıkıyor. 6 paket üstüne ise Royal Mail (İngilterenin PTT'si sanırım :D) opsiyonu kalkıyor, sadece FedEx seçeneği sunuyor, o da 75£ :eek:

Yani en mantıklısı tek seferde 6 paket almak gibi :)

Sabah ve akşam Finca Limoncillo Red Pacamara demledim, sabah 25 klikte çektim, şimdi 21de. İkisinde de acı, zorla eziyetle içilecek kahve çıktı. Bir gün bu acı tatlardan sinirlenip server, french press ne varsa parçalamasam bari.

Geri