• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hasbean

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bigvocate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdi akış düzenleyici sipariş ettim, iki de kahve ekledim yanına (Bolivya Las Alasitas Honey Geisha ve Ana Sora). Aparatı 5 adet sipariş ettim, özellikle benim gibi Konchero kullanan arkadaş varsa geldiğinde bölüşebiliriz.

Şimdi akış düzenleyici sipariş ettim, iki de kahve ekledim yanına (Bolivya Las Alasitas Honey Geisha ve Ana Sora). Aparatı 5 adet sipariş ettim, özellikle benim gibi Konchero kullanan arkadaş varsa geldiğinde bölüşebiliriz.
Kargo ne kadar çıktı?

Bir de ekstra istekte bulundunuz mu, bedeli gösterebilir misiniz gibi?

Akış düzenleyici dediğiniz içerden ucuna takılan plastik mi acaba?

Kargo ne kadar çıktı?

Bir de ekstra istekte bulundunuz mu, bedeli gösterebilir misiniz gibi?
Ek isteği mail olarak yazayım dedim, bedelin düşük gösterilmesi ile ilgili. Kargo da £12,5 çıktı

Sitelerinde farklı opsiyonları denedim. Çıkan sonuç şu:

A) 2 paket 250 gr kahve alırsanız shipping 11,55 pound hesaplanıyor.

B) 4 paket 250 gr kahve alırsanız bu sefer de kargo 13,45 pound oluyor.

C) 2 paket 250 gr'lık kahve ve 1 ekipmanın kargo ücreti 15 pound çıkıyor

D) 3 paket 250 gr kahve ve 1 ekipman almak isterseniz, shipping e 53 pound ödemek zorundasınız.

Son seçenek hariç diğerleri makul, iki kişi ortaklaşa güzel tercihler yapabilir.

Sitelerinde farklı opsiyonları denedim. Çıkan sonuç şu:

A) 2 paket 250 gr kahve alırsanız shipping 11,55 pound hesaplanıyor.

B) 4 paket 250 gr kahve alırsanız bu sefer de kargo 13,45 pound oluyor.

C) 2 paket 250 gr'lık kahve ve 1 ekipmanın kargo ücreti 15 pound çıkıyor

D) 3 paket 250 gr kahve ve 1 ekipman almak isterseniz, shipping e 53 pound ödemek zorundasınız.

Son seçenek hariç diğerleri makul, iki kişi ortaklaşa güzel tercihler yapabilir.
1 ana sora, 1 endonezya + kargo takipli 27.55 sterlin yapıyor. 500gr kahve 16 sterlin yol masrafı 11.55 sterlin. 265tl gibi bir para yapıyor. Safi yol masrafı 111tl yapıyor. Böl 2ye 55 tl yapar. Bu hesaba göre 250gr kahve+ yol parası 132tl gibi bir para yapıyor. Ben gidip bilindik bir kavurucudan elden alsam kargo falan olmadan ortalama 80-100tl veririm ki arabaya yakıt+kaza riski de var :D
Yurt dışı her türlü daha karlı ve risksiz görünüyor

1 ana sora, 1 endonezya + kargo takipli 27.55 sterlin yapıyor. 500gr kahve 16 sterlin yol masrafı 11.55 sterlin. 265tl gibi bir para yapıyor. Safi yol masrafı 111tl yapıyor. Böl 2ye 55 tl yapar. Bu hesaba göre 250gr kahve+ yol parası 132tl gibi bir para yapıyor. Ben gidip bilindik bir kavurucudan elden alsam kargo falan olmadan ortalama 80-100tl veririm ki arabaya yakıt+kaza riski de var :D
Yurt dışı her türlü daha karlı ve risksiz görünüyor

250 gr kahve icin vergi haric 132lira cok yuksek bence.

Merhaba, konchero kullanıyorum ve o aparatlatdan birisini paylaşabilirim:)

Kahve Kulubü olarak sizi severek takip ediyoruz, bir indirim yapın dedim, hiç beklemediğim bir cevap verdiler :

Not: Denedim, kod çalışıyor

Chris Price (Hasbean)
16 Sep 2020, 10:26 BST
Hi there Mustafa,

Thanks for your message and taking time to reach out.

I'd be more than happy to offer 10% off all our coffees to you and the members of kahvekulubu.net =]

If you enter the discount code "kahvekulubu" when checking out, it'll remove 10% from all the coffees in your shopping basket.

With best wishes from the United Kingdom,
Chris Price
HASBEAN

Hoaydaaaaa o_O

Ya bu Chris çok güzel adam ya. Helal olsun! 👏

Geri