• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hasbean

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bigvocate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şöyle ki 5 tane sipariş verdim, bana da şu ana kadar 5 kişi ulaştı. Normalde bir tanesini kendime yedek tutmak için sipariş vermeme rağmen onu da forumdaki arkadaşlara paylaşacağım. Bana mesaj atılma tarihi sırasına göre bütün maliyetleriyle bilgilendireceğim.

@kahuna ile aşağıdakileri sipariş geçtik, bakalım ne zaman gelecek elimize

Las Alasitas'ı ben de sipariş ettim, merak ediyorum açıkçası.

Merakla bekliyoruz 😊

Paket bedelini düşük gösterebilir misiniz diye sormuştum. Cevap aşağıdadır:

Chris Price (Hasbean)
16 Sep 2020, 13:28 BST
Great news, thank you!

I'm afraid we're not able to tweak the value on the customs forms as we've been recently 'reminded' by our Royal Mail account manager about the risks of this so are definitely making sure that customs documents match up to included invoices.

I hope you really enjoy the coffees when they arrive, the Alasitas honey Geisha is a real stunner.

Best wishes,
Chris Price
HASBEAN

Paket bedelini düşük gösterebilir misiniz diye sormuştum. Cevap aşağıdadır:

Chris Price (Hasbean)
16 Sep 2020, 13:28 BST
Great news, thank you!

I'm afraid we're not able to tweak the value on the customs forms as we've been recently 'reminded' by our Royal Mail account manager about the risks of this so are definitely making sure that customs documents match up to included invoices.

I hope you really enjoy the coffees when they arrive, the Alasitas honey Geisha is a real stunner.

Best wishes,
Chris Price
HASBEAN
Bana da aynı cevabı attı :)

Capture.JPG
Yapıştırdık Chris baba :cool:

Ekli dosyalar

• D8BBB7F2-E690-4ABD-8065-23DBE6E28DFF.jpeg
    D8BBB7F2-E690-4ABD-8065-23DBE6E28DFF.jpeg
    93.3 KB · Görüntüleme: 95

Bugün sağolsun @msacid kahveleri teslim almış ve bana ulaştırdı. İlk bardağın yorumlarını tadı damağımdayken yazayım, ilk fincanda kırmızı perfect yapamadım ama hedeften çok uzakta değilim. Bir iki deneme sonrası optimuma ulaşmış olurum.
Önce malzemeler;
14 gr kahve cmd 21 klik
280 gr 92 derece 1 lt'ye 4 gr uludağ premium mineralli su karıştırılmış uludağ premium su.
40'lı japon filtre
00:00-00:15 50 gr
00:20-01:10 + 230 gr
02:40 demleme bitiş.

Öncelikle kuru kokusu albeniliydi, sıcak tadımda papaya tadını aldım (evet daha önce papaya yedim, özellikle şekersiz kurusunu tavsiye ederim. not: malatya pazarı şekerli kurutuyor.) Bitişte ağızda hoş bir ferahlık bıraktı. Demleme süresini biraz daha uzatacak şekilde öğütümü kalınlaştırmayı düşünüyorum.
Sizden gelecek tarifler olursa o yönde ilerleyeyim.

Ekli dosyalar

• image0.jpeg
    image0.jpeg
    91.4 KB · Görüntüleme: 40
Bugün sağolsun @msacid kahveleri teslim almış ve bana ulaştırdı. İlk bardağın yorumlarını tadı damağımdayken yazayım, ilk fincanda kırmızı perfect yapamadım ama hedeften çok uzakta değilim. Bir iki deneme sonrası optimuma ulaşmış olurum.
Önce malzemeler;
14 gr kahve cmd 21 klik
280 gr 92 derece 1 lt'ye 4 gr uludağ premium mineralli su karıştırılmış uludağ premium su.
40'lı japon filtre
00:00-00:15 50 gr
00:20-01:10 + 230 gr
02:40 demleme bitiş.

Öncelikle kuru kokusu albeniliydi, sıcak tadımda papaya tadını aldım (evet daha önce papaya yedim, özellikle şekersiz kurusunu tavsiye ederim. not: malatya pazarı şekerli kurutuyor.) Bitişte ağızda hoş bir ferahlık bıraktı. Demleme süresini biraz daha uzatacak şekilde öğütümü kalınlaştırmayı düşünüyorum.
Sizden gelecek tarifler olursa o yönde ilerleyeyim.

Ben de yurt dışında rambutan yemiştim, bakalım alabilecek miyim notasını :)

Ben de yurt dışında rambutan yemiştim, bakalım alabilecek miyim notasını :)
Ben de lychee yemiştim, görünüş olarak rambutan ile benziyorlar ama tat olarak benziyorlar mı bilmiyorum, o tadı aradım ben de ama bulamadım.

Geri