M
bir gün oralara gelebilirsem yanımda sana da getireceğim bunlardanUzaktan bir ekmek bandım abi ellerine sağlık![]()
Senin canın sağ olsun sen gel abi misafir edelini sizi kebap şalgam bilimum yöresel ne varsa fesat geçirene kadar yerizbir gün oralara gelebilirsem yanımda sana da getireceğim bunlardan![]()
Allaana kurban diyorum başka da bisey demiyorumSenin canın sağ olsun sen gel abi misafir edelini sizi kebap şalgam bilimum yöresel ne varsa fesat geçirene kadar yeriz![]()
Kahve: Mam - Guatemala (Yıkanmış)
Kavurucu: Null Coffee
Ekipman: Plastik V60 + Cafec Traditional
Su: 93C, 78ppm, Saf Su + Sırma Maden Suyu (914+86 karışım)
Öğütüm: Comandante 23 klik
Oran: 15/240
Demleme: 45gr su ile 40 sn blooming , 1.10'a kadar 240' tamamlama.
Kavrulduktan sonraki 7.gün. Öğüttükten sonra 15 dakika bekleyip öyle demledim. Sıcakken gövdeli, dolgun ve hafif tatlı bir kahveydi. Yarısını soğuduktan sonraya bıraktım, keşke hepsini bıraksaydım dedim. O kadar tatlıydı ki, bitmesine üzüldüm![]()
1:10‘da döküşünü tamamladığınız 23 click - 240 ml oldukça uzun sürmüş, enteresan.2.40, eklemeyi unutmuşum. Blooming ve son döküş sonrası da çok ufak spin
Kahve bahane kebap şahaneSenin canın sağ olsun sen gel abi misafir edelini sizi kebap şalgam bilimum yöresel ne varsa fesat geçirene kadar yeriz![]()
Nitelikli Kebap yemeye seni de bekleriz Levent abiKahve bahane kebap şahane![]()
Nitelikli Kebap yemeye seni de bekleriz Levent abi![]()
Yemeği de çok severim hani@teyyaredenkahve orada o nitelikli kebabı yerse buraya geri dönmeyebilir![]()
Hep kebap hep kebap,ekmek arası ilişkir yiyen yok mu hiç?@teyyaredenkahve orada o nitelikli kebabı yerse buraya geri dönmeyebilir![]()
Kadirli ile bir bağınız var mıHep kebap hep kebap,ekmek arası ilişkir yiyen yok mu hiç?![]()
Elbette,KadirliliyimKadirli ile bir bağınız var mı![]()
İlişkin oHep kebap hep kebap,ekmek arası ilişkir yiyen yok mu hiç?![]()
Bİzde atadan gelme hep ilişkir deniyor. Savrun nehrinin kenarındaki sucukcular da ilişkir diyor genelde. Siz deyince bir teyit edeyim dedim,TDK da "et sucuğu" diyor ilişkire. "Nitelikli sucuk" deyip de geçebiliriz benceİlişkin o![]()
DiyelimBİzde atadan gelme hep ilişkir deniyor. Savrun nehrinin kenarındaki sucukcular da ilişkir diyor genelde. Siz deyince bir teyit edeyim dedim,TDK da "et sucuğu" diyor ilişkire. "Nitelikli sucuk" deyip de geçebiliriz bence![]()