M
Teşekkürler.Bu demlemenin videosunu merak ettim. Daha önce pek duyduğum bir şey değil.
Afiyet olsun.
Güzel teknik, tek önerim bunu yaparken yedek contanız da olsunTeşekkürler.
![]()
Aeropress: How to Make Big Servings Without Bypassing
Do you want to learn how to make supersized Aeropress brews? Then check out this simple recipe/hack. It will change the way you brew forever.coffeechronicler.com
İçinde videosu da var.

Sanırım yeni nesil contaların materyali biraz farklı, hiç oyle çıkacak gibi görünmüyorGüzel teknik, tek önerim bunu yaparken yedek contanız da olsun![]()
Conta çıkmaz, böyle dairesel hareketler ile "yedire yedire" kullanırsanız biraz daha erken aşınır sadeceSanırım yeni nesil contaların materyali biraz farklı, hiç oyle çıkacak gibi görünmüyor![]()
Pek yıpranacak gibi de görünmüyorConta çıkmaz, böyle dairesel hareketler ile "yedire yedire" kullanırsanız biraz daha erken aşınır sadece![]()
Peki, iyi günlerde kullanın keyifli demlemeler. Hava kaçırmaya başlayınca bu günü hatırlarsınızPek yıpranacak gibi de görünmüyor![]()

Öğütülmemiş kuru kokuda çiçeksi,meyvemsi,çikolatamsı,yoğun. Sürekli değişen kokular aldım.Kavurucu: Coffeerem
Kahve: Colombia-Mammutidae Collective #1 Doğal Geisha
Kavrum: 15 Eylül 2020
Yöntem: V60
Su: Nestle Pure Life
Derece:94
Öğütüm: TM 18 klik
Oran: 18/300
Bitiş: 03.24
Reçete: Coffeerem tarifi

Fantezi ifadesi hafif kalmış diye düşünüyorum.Kavurucu: Null Coffee
Kahve: Yandaro
Method: Kalita-Moccamaster
Oran: 20gr/300ml
Öğütüm: Comandante 27 click
Son 20 gr kalan Yandaro yu fantezi yapıp bu şekilde demledim herhalde 250 gr içinde en güzel keyif aldığım bu şekil demleme olduEkli dosyayı görüntüle 5940
Kavurucu: Null Coffee
Kahve: Yandaro
Method: Kalita-Moccamaster
Oran: 20gr/300ml
Öğütüm: Comandante 27 click
Son 20 gr kalan Yandaro yu fantezi yapıp bu şekilde demledim herhalde 250 gr içinde en güzel keyif aldığım bu şekil demleme olduEkli dosyayı görüntüle 5940