- İsim
- Türker Gündoğdu
Daha fazla
- İsim
- Türker Gündoğdu
- Espresso Makinesi
- Lelit MaraX
- Değirmen
- Comandante C40, Niche Zero
- Ekipmanlar
- Fellow Stagg Ekg Kettle,V60, Kalita Wave, Aeropress, Origami, Chemex, Acaia Pearl S
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Adana
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Çukurova
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Seyhan
Merhabalar,
Bu başlıkta kullandığımız çekirdekler, demleme yöntemleri ve reçete paylaşımları yapılması için açmak istedim. Başlangıcı da ben yapıyorum.
45 gr blooming - biraz spin yaparak 35 sn bekledim kalan 255 ml suyu yavaş bir şekilde döktüm. demleme ortalama 2 dk 45 sn sürdü. Narenciye asiditesi belirgin olan bu kahvenin tadım notalarında yazdığı üzere misket limon kabuğu tadını tam olarak alamasam da limon tadını çok rahat bir şekilde alabildim. Orta derecede gövdeye sahip içimi hoş bir kahveydi. Bir sonraki denememi melodriple yapacağım.
Bu başlıkta kullandığımız çekirdekler, demleme yöntemleri ve reçete paylaşımları yapılması için açmak istedim. Başlangıcı da ben yapıyorum.
Kavurucu: Boxx Coffee Roasters
Çekirdek: Ethiopian Oromia Organic Natural
Demleme Yöntemi: Kalita Wave
Comandante 23 klik
Oran: 1/15 (20 gr kahve - 300 ml su)
45 gr blooming - biraz spin yaparak 35 sn bekledim kalan 255 ml suyu yavaş bir şekilde döktüm. demleme ortalama 2 dk 45 sn sürdü. Narenciye asiditesi belirgin olan bu kahvenin tadım notalarında yazdığı üzere misket limon kabuğu tadını tam olarak alamasam da limon tadını çok rahat bir şekilde alabildim. Orta derecede gövdeye sahip içimi hoş bir kahveydi. Bir sonraki denememi melodriple yapacağım.
Moderatörün son düzenlenenleri: