Termos tadı bozmuyor mu? Benim contigo bozuyor daGuji Anasora
Son demleme (bitti)
1.16
3dk demleme süresi
Cmd 22 klik 92°su
Çok güzel, çok tatlı ve mucizevi.
Ekli dosyayı görüntüle 4348
Tabiki bozuyor. Ama sahilde ter içinde güneş doğarken bisiklettesin, o kahve nirvana oluyorTermos tadı bozmuyor mu? Benim contigo bozuyor da![]()
Tad bozmayan termosu uzun araştırmalar sonucunda buldumTad bozmayan termos var mı gerçekten yarım saat sonra kahve resmen leş oluyor maalesef

Guji Anasora
Son demleme (bitti)
1.16
3dk demleme süresi
Cmd 22 klik 92°su
Çok güzel, çok tatlı ve mucizevi.
Ekli dosyayı görüntüle 4348
Bayatlamistir o levent bana verAlımdan kalan 100 gram hala paketinde duruyorEfsane kahve
Bence bayatlamayacak
![]()
Kahve: Etiyopya Tabu Burka
Kavuran: Coffee Department, Istanbul
Oran: 16 gram kahve / 250 gram su
Su: 92 derece / Buzdağ
Öğütme: Comandante 24 klik
Bitiş: 3:00

Çok iyi!Peak Water'la ilgili kanaatiniz nedir acaba?
Tad bozmayan termosu uzun araştırmalar sonucunda buldumZojiroshi Non-stick verisyonu sütsüz kahvelerini tadını hiçbirşekilde bozmuyor ve çok sıcak tutuyor. Amazon.jp den daha uyguna alabilirsiniz burda 300₺ iken, 2termos alımında 170-180₺ ye gelmekte tanesi 360ml veya 480ml lik termosun.
Resimde aynı boy starbucks ile karşılaştırmasını görebilirsiniz ikisi de 12oz (Zoji 5ml daha fazla hatta)

Arkadaşlar ne yapın edin ve bu kahveyi Delter Press ile demleyinbaştan sona meyve suyu içermiş gibi bir his, net şekilde alınan üzüm ve nektarin notaları, parlak asidite, ve ilk yudumdan son yuduma kadar tatlı bir kahve. Bazı arkadaşlar “meyve suyu” gibi kahveleri sevmiyorlar, ben de tam aksine bayılıyorum ve bünyemde yarattığı his kesinlikle “kıpır kıpır”
![]()
Umarım sonuç güzel olurTam da az önce alım başlığında bu kahve ile ilgili olan hayal kırıklığımı dile getirmiştim, delterla bile istediğimi alamazken bir şans daha vereceğm sizin reçeteyle![]()