• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Güncel Kahve Çekirdeği İndirimleri

coffeenutz, kenya gituara murue'de 2 gün geçerli indirim yapmış. 83'ten 66'ya düşmüş. bu şekilde iki kahve alınca, ikinciye %20 indirim yapmadı.

şuan trendyolda calibre coffee de bir indirim gördüm

Daha önce denediniz mi tavsiye eder misiniz
Şuanki kahvelerim biter bitmez deneyeceğim forumdaki konusuna bakabilirsin ancak güzel olduğunu düşünüyorum sanırım sahibi 5 yıllık bir q grader Okan Bey

Bugun ve onumuzdeki birkac gunde guncel indirimi olan firmalari yaziyorum, forum basliklarindan kod-kupon ogrenebilirsiniz.

incommon
Calibre
Boxx
Cleancup
Petra
Coffeerem
Gordion

ve yeni ay toplu alim anketi🙌🏻
Incommon-RAMAZAN15
Calibre-Trendyol kampanyaları
Boxx-12 mayısa kadar geçerli sepette %15
Clean Cup-"evdekal" kod %15
Petra-Trendyol kampanyaları
Coffeerem-Kod "nisan20" %20
Gordion-15 Mayıs'a kadar "GORDIONRAMAZAN" kod %15
Fam-17 mayısa kadar "staysafe" %10 + kargo bedava

Son düzenleme:
Merhaba,

Calibre Coffee icin
coffeecalibre.com adresinde mayıs ayı boyunca foruma ozel KKCC40 kodu ile 2 ve uzeri sipariste %40 indirimden faydalanabilirsiniz.

düzenleme;
Websitemizde, sadece tadim seti alinmak istendiginde, tek urun saydigi için, kupon kodu gecerli olmuyordu. Onu 2 adet yerine min.72tl olacak sekilde revize ettik, su an tadim seti icinde %40 indirim olacak sekilde kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Mornin Coffee - 17 mayıs'a kadar %20 "evdekal" koduyla.
Merak edip bakayim dedim konudan bagimsiz,

1kg seceneklerinde %indirim veya sepette 1kg olunca otomatik % indirim olmasi konusunda kahve kulubu olarak bir calisma/standart saglayamaz miyiz?

bence turkiye nitelikli kahve severler olarak kendi standartlarimizi belirlemeli ve bu standartlari saglayan kavurucularin listesini yapmaliyiz. Artik her kavurucu kunye bilgilerinde sca cupping puani paylasmali diye dusunuyorum

ben özellikle yeni kavurucularin bu standartlari saglamak icin gayret edecegine inaniyorum.

Bu standartlardan biri de o paketin cekirdeklerini kavuranin adi-nick’i olmali bence..
paketin üzerine kalemle kavrum tarihini yazdigini bildigim icin örnegi incommon coffee’den verdim.

Veya kahveyi kutu ile yollayan kavurucular icin bir demlemelik kavrumhane suyu yollamak (zipli bir poset icinde, gerekirse ücretiyle) cok zor olmasa gerek diye dusunuyorum..

Ekli dosyalar

• 7D44C181-7079-45B6-847F-73B4E7DB14CA.jpeg
    7D44C181-7079-45B6-847F-73B4E7DB14CA.jpeg
    82.7 KB · Görüntüleme: 80
Geri