• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Güncel Kahve Çekirdeği İndirimleri

Müsaadenizle ekliyorum Vural bey :)

İndirim kodu: WINTERATCELSIUS (altta yazıyor gözünüzden kaçmış sanırım)

Edit: Sayfayı güncellemeden Halil beyde paylaşmış, mükerrer oldu ama silmek istemedim.

Estağfurullah rica ederim @rating
Teşekkür ederim paylaşım içinde hem sana hemde @portakalhalil kardeşime 🙏

Zümrüt Karaca'da 7 Mart'a kadar geçerli %25 indirim kodu varmış. Burdan da paylaşmış olayım kodu: herzamankahve

Son düzenleme:
Zümrüt Karaca'da 7 Mart'a kadar geçerli %25 indirim kodu varmış. Burdan da paylaşmış olayım kodu: herzamankahve

Ben de sizin mesajınızdan görüp 500gr sipariş geçtim. ZK sevdiğim bir kavurucudur.:coffee:(y)
202,5₺ fiyata kargo dahil almış oldum.

1646655037243.png

Az once yorumlara baktim kahroldum Zumrutkaraca ve Coffeenutz indirimlerini kacirdigima baya baya uzuldum :) Toplu alimda Famm coffee den alim yaptim ve cekirdeklerin degassing surecinin tamamlanmasini bekliyorum hala Azar azar iciyorum yani 😅 An itibari ile onerebilceginiz , uygun fiyata alabilecegim veya indirim yapan bir kavurucu var mi arkadaslar :)

Az once yorumlara baktim kahroldum Zumrutkaraca ve Coffeenutz indirimlerini kacirdigima baya baya uzuldum :) Toplu alimda Famm coffee den alim yaptim ve cekirdeklerin degassing surecinin tamamlanmasini bekliyorum hala Azar azar iciyorum yani 😅 An itibari ile onerebilceginiz , uygun fiyata alabilecegim veya indirim yapan bir kavurucu var mi arkadaslar :)
Gordion Worka ve Aricha 85'er lira şu an, Spada'nın 5x100 tanışma paketi %22 indirimli, Sezy kahveleri nispeten uygun fiyatlı. Son olarak William bu yıl içinde bir indirim yapabilir onu da bekleyebilirsiniz.

El Salvador finca la reforma çeşitleri gerçekten hoşuma gitmişti, tavsiye ederim
Ben de çok beğenmiştim hatta baristokrat trendyolda indirime girmiş, aynı çekirdek orda da varmış hemen sipariş ettim.

Ben de çok beğenmiştim hatta baristokrat trendyolda indirime girmiş, aynı çekirdek orda da varmış hemen sipariş ettim.
Baristokrattan memnun musunuz hocam Daha once kahvelerini hic denemedim Riske girmeyip ayni kahveyi Coffeeremden almayi dusunuyordum ama bir sormak istedim size

Kavrumlarına kefil olabilecek kadar çok deneme şansım olmadı. Daha önce sadece 1 tane Kenya kahvelerini deneme fırsatı buldum tatmin ediciydi. Fakat la reforma özelinde konuşmak gerekirse ben hem coffeerem hem de gordiondan içtim ikisi de muazzamdı o yüzden baristokrat indirimdeyken kaçırmak istemedim hem de 3. Bi kavum görmek istedim.
Ben sizin yerinizde olsam önce coffeerem'den denemeyi tercih ederim.
Baristokrattan memnun musunuz hocam Daha once kahvelerini hic denemedim Riske girmeyip ayni kahveyi Coffeeremden almayi dusunuyordum ama bir sormak istedim size

Coffeerem deneme paketleri çok uyguna geliyor şu an:

Afrika - Amerika
Hocam deneme paketlerini bende sürekli takip ediyordum coffeerem'in, geçtiğimiz haftalarda fiyatta 140 TL yazıyordu üstü çizili şekilde, indirimli fiyatı 130 TL idi. Şimdi siz diyince baktım 170 TL üstü çizili, indirimli fiyatı 130 TL.

Kavrumlarına kefil olabilecek kadar çok deneme şansım olmadı. Daha önce sadece 1 tane Kenya kahvelerini deneme fırsatı buldum tatmin ediciydi. Fakat la reforma özelinde konuşmak gerekirse ben hem coffeerem hem de gordiondan içtim ikisi de muazzamdı o yüzden baristokrat indirimdeyken kaçırmak istemedim hem de 3. Bi kavum görmek istedim.
Ben sizin yerinizde olsam önce coffeerem'den denemeyi tercih ederim.
Geri donusunuz icin tesekkur ederim hocam Coffeeremi degerlendireyim oncelikle o zaman :)

Ev için otomatik makineye 1-2 kg espresso çekirdeği alayım istedim, var mı espresso çekirdek fırsat bilgisi olan? Öyle kg fiyatı 300-350₺ olmasın da 🥲

Ev için otomatik makineye 1-2 kg espresso çekirdeği alayım istedim, var mı espresso çekirdek fırsat bilgisi olan? Öyle kg fiyatı 300-350₺ olmasın da 🥲

Yanık vs olmayan, beklentisiz içilebilecek standart bir espresso veriyor. % kaç robusta bilmiyorum ama baya bol kremalı, dediğim gibi ben rahatsız edici bir tat almadan içebiliyorum.

Geri