VandalKoala
Barista
Aeropresste tüketmek üzere uygun fiyatlı kahve önerisi olan var mı acaba? Kiloluk almayı düşünüyorum. Kompleks bir şey olmasına gerek yok, roasting lab darknesstan memnun kalmıştım mesela bir zamanlar
Fropie'nin hondurasını v60ta denemiştim. Hafif koyu kavrum belki hoşunuza gidebilir.Aeropresste tüketmek üzere uygun fiyatlı kahve önerisi olan var mı acaba? Kiloluk almayı düşünüyorum. Kompleks bir şey olmasına gerek yok, roasting lab darknesstan memnun kalmıştım mesela bir zamanlar
Ürün açıklamasında fitre kahve uyumlu demiş ama siz filtre olarak demlemeyi denediniz mi?![]()
KOFFIEBOON Double Blonde Crema - 1 Kg - Çekirdek Kahve - Orta-koyu Kavrulmuş - Espresso / Filtre Kahve Uyumlu - Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KOFFIEBOON Double Blonde Crema - 1 Kg - Çekirdek Kahve - Orta-koyu Kavrulmuş - Espresso / Filtre Kahve Uyumlu - yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yanık vs olmayan, beklentisiz içilebilecek standart bir espresso veriyor. % kaç robusta bilmiyorum ama baya bol kremalı, dediğim gibi ben rahatsız edici bir tat almadan içebiliyorum.
Denemedim, filtrede "henüz" standartlarımı o kadar düşürmemeye çalışıyorumÜrün açıklamasında fitre kahve uyumlu demiş ama siz filtre olarak demlemeyi denediniz mi?
Ürün espresso kavrum sanırım. Doğru mudur?Forte Blend firmasından hiç almadım ama Hawaii Kona Prime çekirdeği kendi websiteleri dahil diğer yerledede 950 ye satılırken hepsiburada 221
birde çekirdek %15 indirimi var 188,64 e geliyor sepette, şaşırtıcı bir fiyat oluyor.
Sitesine baktım ne kavurum tarihi, ne tadım notu nede çekirdek hakkında bilgi var.Forte Blend firmasından hiç almadım ama Hawaii Kona Prime çekirdeği kendi websiteleri dahil diğer yerledede 950 ye satılırken hepsiburada 221
birde çekirdek %15 indirimi var 188,64 e geliyor sepette, şaşırtıcı bir fiyat oluyor.
Kendilerine ilettim künye bilginiz yok diyeSitesine baktım ne kavurum tarihi, ne tadım notu nede çekirdek hakkında bilgi var.
Hepsiburada big five paketi 837tl sitesinde 598 tl.
İlginç fiyatlandırmaları var.
Guatemela kahvesini moka potta çok beğenmiştim. Fiyatı da uygun sayılabilir.Fropie'nin hondurasını v60ta denemiştim. Hafif koyu kavrum belki hoşunuza gidebilir.