• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Güncel Kahve Çekirdeği İndirimleri

Aeropresste tüketmek üzere uygun fiyatlı kahve önerisi olan var mı acaba? Kiloluk almayı düşünüyorum. Kompleks bir şey olmasına gerek yok, roasting lab darknesstan memnun kalmıştım mesela bir zamanlar

Yanık vs olmayan, beklentisiz içilebilecek standart bir espresso veriyor. % kaç robusta bilmiyorum ama baya bol kremalı, dediğim gibi ben rahatsız edici bir tat almadan içebiliyorum.
Ürün açıklamasında fitre kahve uyumlu demiş ama siz filtre olarak demlemeyi denediniz mi?

Forte Blend firmasından hiç almadım ama Hawaii Kona Prime çekirdeği kendi websiteleri dahil diğer yerledede 950 ye satılırken hepsiburada 221
birde çekirdek %15 indirimi var 188,64 e geliyor sepette, şaşırtıcı bir fiyat oluyor.

Sitesine baktım ne kavurum tarihi, ne tadım notu nede çekirdek hakkında bilgi var.
Hepsiburada big five paketi 837tl sitesinde 598 tl.
İlginç fiyatlandırmaları var.

20 adet ile sınırlı.

Geri