Kırılan French Press'imin filtresini V60 içine yerleştirdim. Filtreyi 5 Litre su bidonunun ağzında Lilydrip tarzı ters çevirip içerde oluşan kubbeyi iyice yükselttim ve ezerek düz hale getirdim. Bu filtreyi de dripper'a yerleştirip düz tabanlı bir demleme ekipmanı elde etmiş oldum.
@kahuna ne kadar teşekkür etsem az,sanırım tatlılık denilen şey bu : ) Ne bir acılık,ne bir kuruluk

Tatlı meyveler gibi değil,şeker atılmış gibi de değil,değişik bir tatlılık var,karamelize gibi. Çok belirgin de değil,ama orada. Bu gün benim işin özel bir gün,100'ü çok aşkın demlemelerimde ilk defa tatlılık aldım. Belki siz içseniz "Tatlılık yok denecek kadar az."dersiniz ama benim için şaşırtıcı bir deneyim oldu. Saatler önceki demleme ile arasında dağlar kadar fark var,gerçekten çok şaşırtıcı. Tatlılığın yanında bazı götürüler de var malesef. Tat-aroma-asidite yok. Kağıt tadı ve hafif islilik var. İlk defa kağıt tadı aldım,her demlememde filtreyi yıkıyorum. İslilik de belirgin hissediliyor. Her şeye rağmen severek içtiğim bir fincan oldu,tatlılık çok güzel bir şeymiş
Düz taban severler,bana ne gibi tarifler önerirsiniz ; )