• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Bu forumla keşke daha önceden karşılaşsaydım diye sürekli tekrarlayacağım sanırım. A101 den aldığım tartıyla bir müddet daha beraberiz 😂 biraz kahveye bütçe ayırmak lazım..

Bu forumla keşke daha önceden karşılaşsaydım diye sürekli tekrarlayacağım sanırım. A101 den aldığım tartıyla bir müddet daha beraberiz 😂 biraz kahveye bütçe ayırmak lazım..
Hocam selam, eğer tartınızda zamanlayıcı özelliği yoksa (benimki gibi) ve telefonunuz android ise Brew Timer uygulaması ile bu ihtiyacınızı bir müddet karşılayabilirsiniz.

Hocam selam, eğer tartınızda zamanlayıcı özelliği yoksa (benimki gibi) ve telefonunuz android ise Brew Timer uygulaması ile bu ihtiyacınızı bir müddet karşılayabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam. Dün kullanmaya başlamıştım uygulamayı :)

TRY 78.92 27%OFF | 3kg/0.1g 5kg/0.1g Drip Coffee Scale With Timer Portable Electronic Digital Kitchen Scale High Precision LCD Electronic Scales

Indirimde ve yeni kullanıcı kuponuyla çok uygun fiyata geliyor
Yeminle israf.
Hiç aklımda yokken görünce aldım geçtim.
Kupon falan derken 100 liraya geldi.

Aliexpress 30 liralık kupon verdi. 5kg siyah olanından aldım. 95 liraya gelmiş oldu. Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler.

TRY 280.18 32% Off | All-in-one Portable Coffee Maker Pour Over Coffee Pot Travel Mug With Grinder Filter Cold Brew Americano Espresso Manual Cafete

Soyle bir ekipman buldum. Kullanan var mi? Ne dersiniz?
Ben de bakmıştım buna kampta vs kullanmak için. Cafflano klassic ile aynı şey hocam. Bu tarz ekipmanlardan güzel kahve içmek zor. Öğütücüsü kullanılmaz zaten. Metal filtresi var. Böyke kompleks ürünler genelde çok verimli olmuyor. (bkz öğütücülü espresso makinesi) outdoor için bunun yerine aeropress daha iyi iş görür.

Ben de bakmıştım buna kampta vs kullanmak için. Cafflano klassic ile aynı şey hocam. Bu tarz ekipmanlardan güzel kahve içmek zor. Öğütücüsü kullanılmaz zaten. Metal filtresi var. Böyke kompleks ürünler genelde çok verimli olmuyor. (bkz öğütücülü espresso makinesi) outdoor için bunun yerine aeropress daha iyi iş görür.
fikir olarak guzel aslinda. Uzerine guzel bir calisma yapilabilir. Muhendis ve ureticiler sesimizi duysun :D

fikir olarak guzel aslinda. Uzerine guzel bir calisma yapilabilir. Muhendis ve ureticiler sesimizi duysun :D
Evet fikir olarak güzel hocam, her şey bir arada. Ama kullanım olarak her ürün kalite altı kalıyor 😄 keşke hepsi kaliteli olsa tabii 😄

Trendyol'da Mda Coffee satıcısı 40'lı V60 filtrelerini 25tl'den satıyor, 3 al 2 öde ile de 120 filtre 50tl'ye geliyor. Filtre alacaklar veya stok yapmak isteyenler buradan alabilir :)
Ekli dosyayı görüntüle 12659
Gerçekten çok iyi fırsat. Şu an evde ihtiyacım olan en son şey kahve filtresi ama yine de kendimi tutamadım aldım. 10 lira da kupon vardı. 3 tane 40'li filtre nasıl olduysa 40 liraya geldi teşekkürler.

1 yıl filtre kağıdı almam artık, ev inanılmaz doldu.

Bu arada yorum yapan kişiyi araştırasım geldi. Tesadüf değil ise specific coffee kurucusuymuş :oops:

Geri