• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Nuova ve Expobar la uyumluymuş , Gaggia için nasıl olur acaba. vergi vs de yokmuş fiyat fena değilmiş. Bununla birlikte Amazon artık Çinli satıcılarında ürünlerini satıyorlar vergi dahil demek ki. Yurtdışı Amazon sitelerinde görüyordum bu sistemi

sıkça aranan 58mm naked portafilter sanırım ihtiyacı olanın işine yarar.

Konuşuldu mu bilmiyorum ama bu vakumlu kavanozları kullananlar var mı? 1480cc'lik olan 750 gram kahve alıyor sanırım ve fiyat çok iyi.

Edit: https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/kahve-saklama-kabi.1279/

Bir kişi varmış ama yorum yok :)

Ben kullanıyorum KLT'nin yanında, içindeki havayı dışarı atma özelliği yok. Sadece kapağı sıkı tutuyor. Başka bir olayı yok.

Ben kullanıyorum KLT'nin yanında, içindeki havayı dışarı atma özelliği yok. Sadece kapağı sıkı tutuyor. Başka bir olayı yok.
Teşekkürler. Valfli pakete devam bir müddet daha.

sıkça aranan 58mm naked portafilter sanırım ihtiyacı olanın işine yarar.

hocam aliexpress te çok almaya niyetlendim, nuova pf leri açı olarak gaggia ya benziyor ama kulak genişliği gaggia ya göre büyükmüş. sanırsam tornacıda daraltmak gerekebilir

Tartı önerisi var mı? Bütçe 100-200 lira arası. V60 a yeni başlayacak arkadaş için alacağız.
TRY 78.92 27%OFF | 3kg/0.1g 5kg/0.1g Drip Coffee Scale With Timer Portable Electronic Digital Kitchen Scale High Precision LCD Electronic Scales

Indirimde ve yeni kullanıcı kuponuyla çok uygun fiyata geliyor

TRY 78.92 27%OFF | 3kg/0.1g 5kg/0.1g Drip Coffee Scale With Timer Portable Electronic Digital Kitchen Scale High Precision LCD Electronic Scales

Indirimde ve yeni kullanıcı kuponuyla çok uygun fiyata geliyor
Kendime alabilirim burdan da, 100 lira fiyata kargo dahil mi? Neredeyse her üründe kargo hariç hesaplıyordu aliexpress artık ama ek kargo çıkarmadı bu ürüne.

Ben 1 adet kendime sipariş ettim az önce banka kartıyla umarım daha sonra bir süpriz çıkarmazlar. Toplam 105 TL çekti karttan.
En fazla kapıda 8.80 damga vs isterler diye düşünüyorum. Bende 2 adet aldım iki kuponla biri 90 diğeri 103 liraya geldi. İlk mesajı editlerim geldiğinde vergi durumunu. Yinede evde bozuk para bulundurmak lazım, amazon kadar güvenmiyorum ali'ye ne yalan söyleyeyim :D

En fazla kapıda 8.80 damga vs isterler diye düşünüyorum. Bende 2 adet aldım iki kuponla biri 90 diğeri 103 liraya geldi. İlk mesajı editlerim geldiğinde vergi durumunu. Yinede evde bozuk para bulundurmak lazım, amazon kadar güvenmiyorum ali'ye ne yalan söyleyeyim :D
Dürüst olmak gerekirse ilk defa alışveriş yapıyorum buradan :) Amazon kesinlikle daha iyidir.

E-Yogo mall satıcısından almıştım ben de, yine önden vergi ödemeli olarak. 10 güne kalmadan Aras Kargo getirdi, ek bir ücret de ödemedim. Büyük kolaylık, daha çok satıcı bu opsiyonu sunsa keşke.

@kornman887 @0ceanS hayırlı olsun tartılarınız.😊 Ben aliexpressten şimdiye kadar vergi dahil iki alışveriş yaptım, ikisi de aras ile hiçbir ödeme talep edilmeden elime ulaştı. Vergi ücretini sitenin ödeme kısmında ödediyseniz bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Geri