Güzel taktikmiş denemek lazımHepsiburada da yeni bir hesapla mobilden ilk 200 liralık alışverişe 50 lira indirim yapıyor. Uygulamayı indirdiğinizde bildirim direk ekrana düşüyor.
Ben bununla 2kg Seylan çayı 199₺ aldım, gerçi ben alırken indirimli 249₺ idi.Hepsiburada da yeni bir hesapla mobilden ilk 200 liralık alışverişe 50 lira indirim yapıyor. Uygulamayı indirdiğinizde bildirim direk ekrana düşüyor.
Şimdi 4 taneye %10 indirim var 160 filtre ,90'a geliyorEveet sıcak fırsat tazecik bitti 3 al 2 öde yokolmuş... Yine de normal fiyata göre ucuz kalıyor kuponu olan alabilir.
100'lü olana kıyasla daha mantıklı mı, yani 40'lı olanlar kalite olarak daha iyiler miydi? Çünkü 100'lü Hario 53 Tl gibi bir fiyata gördüm. Bir de şuan bende 2. ürüne %10 indirim gösteriyor, yarardan fazla zararı oluyor 50TL'nin altında kaldığı için. Yine Trendyol kurnazlıkları. Son olarak bu MDA Coffee dükkanının kahvelerini deneyen oldu mu hiç?
Şimdi baktım 4 tanesi 107 TL. Hala 90 olaydı alırdım kesin. Elimde 200 e yakın filtre olmasına rağmen iyi fiyat oluyordu. Şanssızlık geç gördüm.Şimdi 4 taneye %10 indirim var 160 filtre ,90'a geliyor
Trendyol'da Mda Coffee satıcısı 40'lı V60 filtrelerini 25tl'den satıyor, 3 al 2 öde ile de 120 filtre 50tl'ye geliyor. Filtre alacaklar veya stok yapmak isteyenler buradan alabilir
Ekli dosyayı görüntüle 12659
İlginç bir fiyat.Alinir mi sizce 1 kgFiltreler çok ucuza geldi diye ben bir de kahve alayım dedim bu satıcıdan. Kendi sitelerinde en çok satan Rwanda kahvesiydi. Düzgün bir künye yok öylesine sipariş verdim açıkçası. 250 gramını 40'a almıştım ben fakat şu an kiloluğu 80 ₺. Trendyoldaki başka bir satıcı da aynısını satıyordu künyesinde tedarikçi olarak Nordic Appr. yazıyor. Kavrum tarihi pakette yok fakat bloomingde epey gaz salınımı oldu ve taze gibi hissettim. Tadım notaları çok bariz alınıyor çok güzel bir asiditesi var bence. Biraz şansa oldu ama tavsiye ederim iyi duruyor. 87.5 puan falan diyor onu da ekleyeyim
https://www.trendyol.com/mda/coffee...-72125298?boutiqueId=568517&merchantId=240224
V-Hub | The home of specialty coffee
The new way to find coffee. V-Hub connects green coffee sellers with specialty coffee roasters.hub.cropster.com
Edit: Aralık ayında Celsius, Finca La Montanita satıyordu. Ona aşırı benzettim.
Filtreler çok ucuza geldi diye ben bir de kahve alayım dedim bu satıcıdan. Kendi sitelerinde en çok satan Rwanda kahvesiydi. Düzgün bir künye yok öylesine sipariş verdim açıkçası. 250 gramını 40'a almıştım ben fakat şu an kiloluğu 80 ₺. Trendyoldaki başka bir satıcı da aynısını satıyordu künyesinde tedarikçi olarak Nordic Appr. yazıyor. Kavrum tarihi pakette yok fakat bloomingde epey gaz salınımı oldu ve taze gibi hissettim. Tadım notaları çok bariz alınıyor çok güzel bir asiditesi var bence. Biraz şansa oldu ama tavsiye ederim iyi duruyor. 87.5 puan falan diyor onu da ekleyeyim
https://www.trendyol.com/mda/coffee...-72125298?boutiqueId=568517&merchantId=240224
The new way to find coffee. V-Hub connects green coffee sellers with specialty coffee roasters.hub.cropster.com
Çekirdek olarak geliyor değil mi? Bir ibare bulamadım da. Çekirdek olarak geliyormuş. Öğütme seçeneği çıkmayınca suphede kalmıştım. Bende sipariş verdim stok 50 diyor , bakalım forum bitiricek miFiltreler çok ucuza geldi diye ben bir de kahve alayım dedim bu satıcıdan. Kendi sitelerinde en çok satan Rwanda kahvesiydi. Düzgün bir künye yok öylesine sipariş verdim açıkçası. 250 gramını 40'a almıştım ben fakat şu an kiloluğu 80 ₺. Trendyoldaki başka bir satıcı da aynısını satıyordu künyesinde tedarikçi olarak Nordic Appr. yazıyor. Kavrum tarihi pakette yok fakat bloomingde epey gaz salınımı oldu ve taze gibi hissettim. Tadım notaları çok bariz alınıyor çok güzel bir asiditesi var bence. Biraz şansa oldu ama tavsiye ederim iyi duruyor. 87.5 puan falan diyor onu da ekleyeyim
Aynen bu. Floral yazıyor umarım ot cıkmazDoğru bilgi olması açısından paylaşıyorum. Yüksek ihtimal ile mda'nın ruanda mahembe'sinin cropster linki budur. Tadım notaları ve cupping puanı bunda eşleşiyor.
Tam anlamadım hocam sahtekarlık var diyorsanız iptal edelim.Kenyad Cafe Imports künyesini çevirip yapıştırmışlar. Künye=TEK GERÇEK DOĞRUya inanıyorsanız. Ben inandım. Calibreden sonra ikinci Trendyol indirimi cephesini de kaybettim.
Firma yetkilisi damgası yemeye korkuyorum bu aradaTam anlamadım hocam sahtekarlık var diyorsanız iptal edelim.
@thermovex kavrum guzel duruyor da defect fazla gibi.Kurtlu cekirdekler gozukuyor