• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

100'lü olana kıyasla daha mantıklı mı, yani 40'lı olanlar kalite olarak daha iyiler miydi? Çünkü 100'lü Hario 53 Tl gibi bir fiyata gördüm. Bir de şuan bende 2. ürüne %10 indirim gösteriyor, yarardan fazla zararı oluyor 50TL'nin altında kaldığı için. Yine Trendyol kurnazlıkları. Son olarak bu MDA Coffee dükkanının kahvelerini deneyen oldu mu hiç?

40 lı kutulardaki filtrelerin akışları daha iyiydi.

100'lü olana kıyasla daha mantıklı mı, yani 40'lı olanlar kalite olarak daha iyiler miydi? Çünkü 100'lü Hario 53 Tl gibi bir fiyata gördüm. Bir de şuan bende 2. ürüne %10 indirim gösteriyor, yarardan fazla zararı oluyor 50TL'nin altında kaldığı için. Yine Trendyol kurnazlıkları. Son olarak bu MDA Coffee dükkanının kahvelerini deneyen oldu mu hiç?

40 lı filtrede son az bir miktar su kaldığında tıkanma problemi yaşıyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Trendyol'da Mda Coffee satıcısı 40'lı V60 filtrelerini 25tl'den satıyor, 3 al 2 öde ile de 120 filtre 50tl'ye geliyor. Filtre alacaklar veya stok yapmak isteyenler buradan alabilir :)
Ekli dosyayı görüntüle 12659

Filtreler çok ucuza geldi diye ben bir de kahve alayım dedim bu satıcıdan. Kendi sitelerinde en çok satan Rwanda kahvesiydi. Düzgün bir künye yok öylesine sipariş verdim açıkçası. 250 gramını 40'a almıştım ben fakat şu an kiloluğu 80 ₺. Trendyoldaki başka bir satıcı da aynısını satıyordu künyesinde tedarikçi olarak Nordic Appr. yazıyor. Kavrum tarihi pakette yok fakat bloomingde epey gaz salınımı oldu ve taze gibi hissettim. Tadım notaları çok bariz alınıyor çok güzel bir asiditesi var bence. Biraz şansa oldu ama tavsiye ederim iyi duruyor. 87.5 puan falan diyor onu da ekleyeyim :)

https://www.trendyol.com/mda/coffee...-72125298?boutiqueId=568517&merchantId=240224

Edit: Aralık ayında Celsius, Finca La Montanita satıyordu. Ona aşırı benzettim.

Son düzenleme:
Filtreler çok ucuza geldi diye ben bir de kahve alayım dedim bu satıcıdan. Kendi sitelerinde en çok satan Rwanda kahvesiydi. Düzgün bir künye yok öylesine sipariş verdim açıkçası. 250 gramını 40'a almıştım ben fakat şu an kiloluğu 80 ₺. Trendyoldaki başka bir satıcı da aynısını satıyordu künyesinde tedarikçi olarak Nordic Appr. yazıyor. Kavrum tarihi pakette yok fakat bloomingde epey gaz salınımı oldu ve taze gibi hissettim. Tadım notaları çok bariz alınıyor çok güzel bir asiditesi var bence. Biraz şansa oldu ama tavsiye ederim iyi duruyor. 87.5 puan falan diyor onu da ekleyeyim :)

https://www.trendyol.com/mda/coffee...-72125298?boutiqueId=568517&merchantId=240224

İlginç bir fiyat.Alinir mi sizce 1 kg

Bu zamanında birçok firmada vardı. Boxx kavrumu hoşuma gitmişti, sonra da Gordion'dan denemiştim. Piyasada az kalmıştı zaten. Kavrum düzgünse bu fiyata bedava bence.

Çekirdek olarak geliyor değil mi? Bir ibare bulamadım da. Çekirdek olarak geliyormuş. Öğütme seçeneği çıkmayınca suphede kalmıştım. Bende sipariş verdim stok 50 diyor , bakalım forum bitiricek mi 😀

Son düzenleme:
Kahve floral gelmedi bana. Yeşil elma, buruk veya ekşi erik gibi tatlar baskın geldi. Kavrumun kaçıncı günü tabi bilemiyorum :LOL:

Şöyle örnek bırakayım, bence makul ya. Kiloluk fiyatını da düşününce bu ay sanalbaharattan aldığıma pişman oldum.

WhatsApp Image 2021-05-18 at 22.17.00 (1).jpegWhatsApp Image 2021-05-18 at 22.17.00.jpeg

Tam anlamadım hocam sahtekarlık var diyorsanız iptal edelim.
@thermovex kavrum guzel duruyor da defect fazla gibi.Kurtlu cekirdekler gozukuyor
Firma yetkilisi damgası yemeye korkuyorum bu arada :D. Daha ilk denememdi ve kalitada demledim. 38 click bitiş 2.15 olacak şekilde. Bir hafta sonra tadı bozarsa üzülürüm burda anlattım diye. Ama sanalbaharattan aldığım kenya ile kıyaslanamayacak kadar iyiydi fincan. Böyle fiyatları görünce ben takmıyorum içiliyor tüm gün evde zaten. Defect bolca var katılıyorum.

Geri