• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Şu sıcak günlerde sıcak kahve içmek iyice zorlaştığı için soğuk demlemek için bir ekipman arıyordum. Bu arkadaşa denk geldim:

Piyasada 350 TL civarında. Bu linkte 309 TL. Üstüne de sepette 30 TL düşüyor. Bana bayağı avantajlı geldi aldım. Sizlerin de bilgisi olsun

Dipnot: Ekipman hakkında hario'nun videosu vs. dışında pek bilgim yok. O yüzden gelince göreceğim. Dripster ve Shiziku'nun yanında bu fiyata denenir diye düşündüm. Zaten fiyatı da bu riski almaya müsaitti.

Şu sıcak günlerde sıcak kahve içmek iyice zorlaştığı için soğuk demlemek için bir ekipman arıyordum. Bu arkadaşa denk geldim:

Piyasada 350 TL civarında. Bu linkte 309 TL. Üstüne de sepette 30 TL düşüyor. Bana bayağı avantajlı geldi aldım. Sizlerin de bilgisi olsun

Dipnot: Ekipman hakkında hario'nun videosu vs. dışında pek bilgim yok. O yüzden gelince göreceğim. Dripster ve Shiziku'nun yanında bu fiyata denenir diye düşündüm. Zaten fiyatı da bu riski almaya müsaitti.

Sanırım şu an daha da uygun. Bundaki tek handikap üzerinde musluk olmaması sitesinde detaylı fotoları mevcut

Geçen sene arastırmıştım kafama yatmamıştı.Çok kısa sürede demliyor ayar olmadığından.Çıktısı da muhtemelen 300 ml olur en fazla

Son düzenleme:
Arama motorları açısından başlığı düzenledim.

Konuşuldu mu bilmiyorum ama bu vakumlu kavanozları kullananlar var mı? 1480cc'lik olan 750 gram kahve alıyor sanırım ve fiyat çok iyi.

Edit: https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/kahve-saklama-kabi.1279/

Bir kişi varmış ama yorum yok :)
Ben bir tane almıştım amazondan 1480cc olan yaklaşık 600-650gram almıştı galiba. Elimde aynı kahveden 250 gramdan fazla varsa vacu vin yerine buna koyuyorum ama şöyle bir şey gözlemledim sanki; tamamen doldurursam herhangi bir problem yok ama kahve kavanozun yarısında falansa nedense kahve dolabından kahve kokusu geliyor diğer vacu vinle kapatılmış şişelerden gelmediğini biliyorum yani bu kavanozdan geldiğine eminim. Sanıyorum içini tamamen doldurunca içerisindeki hava miktarı epey azalıyor, ihmal edilecek seviyede ama yarısındayken içerisindeki havayı vakumlamadan, sadece dışarıdan hava girişini kestiğimizde oksijenle temas devam ediyor.

Hocam ben de espresso veya latte bardağı arıyorum ama önceliğim renkten çok acme deki gibi duvar kalınlığı. Kalın, dolgun duvarlı bir bardak arıyorum
https://www.espressoperfetto.com/urun/nuova-point-logolu-espresso-fincani

Bundan kalınını da elde taşımak zor olur :)

İtalyan Nuova Point markasının Palermo serisinden.. Fiyatı Acmeden biraz daha uygun. Üzerinde logo var ancak duvar kalınlığı ve orantılı ağırlıyla logoyu sorun etmeden alınabilecek en iyi seçenek 👍

Geri