• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Hocam mesajı görür görmez siparişi geçtim iyisi miydi acaba bu
Ben ilk paylaşıldığında almıştım amazondan. O günden beridir severek kullanıyorum, çok güçlü değil ama üflemeye gerek kalmayacak derecede iş görüyor, fiyatı için bence gayet iyi bir ürün, kullanınca insan varlığının keyfini anlıyor. Ayrıca nedense kullanırken o kadar eğleniyorum ki, hava pompalayacak şey arıyorum 😂 (ufak tefek sapıklıklarda bugün)

Ben ilk paylaşıldığında almıştım amazondan. O günden beridir severek kullanıyorum, çok güçlü değil ama üflemeye gerek kalmayacak derecede iş görüyor, fiyatı için bence gayet iyi bir ürün, kullanınca insan varlığının keyfini anlıyor. Ayrıca nedense kullanırken o kadar eğleniyorum ki, hava pompalayacak şey arıyorum 😂 (ufak tefek sapıklıklarda bugün)
süt köpürtme zımbırtısı tam size göre o zaman :D evdeki tüm içecekleri teker teker sonra da birbirleriyle karıştırarak köpürtüyorum arada bir :D mükemmel bir stres topu görevi görüyor tavsiye ederim :D :D

süt köpürtme zımbırtısı tam size göre o zaman :D evdeki tüm içecekleri teker teker sonra da birbirleriyle karıştırarak köpürtüyorum arada bir :D mükemmel bir stres topu görevi görüyor tavsiye ederim :D :D
Ben ona dayanamam bütün gün yapmam gerekenlere odaklanabilmek için dikkatimi dağıtmamaya çalışıyorum, bahsettiğiniz ürün daha okuyunca bile eğlence potansiyeli yüksek duruyor 😂😂😂

Değirmen temizliği için kullanılan lens pompası tekrar stoklara girmiş Amazon'da .18 tl

Hocam mesajı görür görmez siparişi geçtim iyisi miydi acaba bu

bana bu ürün ↗️ gönderilmişti, uğraşmadım değişim iade filan, bu da fena değil..
başka var mı bundan gönderilen?..

hocam en yakın gratis/rossman vb mağazaya gidip ince saplı makyaj fırçası alın. iç kısmı için birebir. hem uzun hem ince
Ben de sipariş geçtim çok sağ olun. Molent için amazondan fırça arıyorum sanırım ince bir şeyler gerekiyor hazne kısmı baya kötü durumda benimkinin. Tavsiyesi olan var mı ?

Ben de sipariş geçtim çok sağ olun. Molent için amazondan fırça arıyorum sanırım ince bir şeyler gerekiyor hazne kısmı baya kötü durumda benimkinin. Tavsiyesi olan var mı ?
Ben gratisteki eklipsin makyaj fırçası setini almıştım, ince ve kalın olanı kullanıyorum temizlik için. Değirmeni ince fırçayla, kavanozu kalın fırçayla temizliyorum. Uçları çok yumuşak olduğu için de bazen çok inatçı şeyleri çıkaramıyor ama her öğütüm sonrası alt hazneye Hlypro ile hava pompalayıp ardından burr civarını o fırçayla temizleyince pek bir şey kalmıyor.

Böyle bir fırsatım olacağı hiç aklıma gelmezdi ama bir daha gelmez :
Arkadaşlar soranlar çok oldu, değirmenini hangi fırçayla temizliyorsun diye, aşağıya link bırakıyorum 🥰🥰

Kalitamı aldım, dijital termometre ve Tds ölçer setimi sipariş ettim, daha tutarlı fincanlara yelken açtım.. diye umuyorum🙂

IMG_20210502_001830_280.jpg
Screenshot_20210502-004151_Trendyol.jpg

hocam en yakın gratis/rossman vb mağazaya gidip ince saplı makyaj fırçası alın. iç kısmı için birebir. hem uzun hem ince

Ben gratisteki eklipsin makyaj fırçası setini almıştım, ince ve kalın olanı kullanıyorum temizlik için. Değirmeni ince fırçayla, kavanozu kalın fırçayla temizliyorum. Uçları çok yumuşak olduğu için de bazen çok inatçı şeyleri çıkaramıyor ama her öğütüm sonrası alt hazneye Hlypro ile hava pompalayıp ardından burr civarını o fırçayla temizleyince pek bir şey kalmıyor.

Böyle bir fırsatım olacağı hiç aklıma gelmezdi ama bir daha gelmez :
Arkadaşlar soranlar çok oldu, değirmenini hangi fırçayla temizliyorsun diye, aşağıya link bırakıyorum 🥰🥰

Teşekkürler (y)

Trendyol kupon tanımlamış, biraz dolandım ama özellikle Petra'nın yeni seçkisi hakkında atılan yorumlardan sonra alacak bir şey bulamadım... Specific-Petra harici önerisi olan var mı?

Geri