• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ben hepsiburada üzerinden almıştım ürünün açıklaması farklıydı, sizin cevabınızdan sonra paketin üzerindeki numaradan az önce hemen firmayı aradım, aklıma takıldı, Kahvenin single origin olduğunu ve muhtemelen web sayfasında editöryal bir hata olduğunu söylediler, ürün menşei raporunu benimle e-mailde paylaştılar. Firmayı uyardığım için teşekkür edip bir paket Kenya hediye göndereceklerini söylediler, sizin sayenizde bir paket kahvem daha oldu isterseniz size göndereyim bu kahveyi, sonuçta sizin gözünüze çarpmış :)) Hak geçmesin :))
And the plot thickens...

Ben anlayamadım siz neyi kast ediyorsunuz? Herkes beğendiği markaları yazar, diğer forumda dikkat ettiyseniz Paco Coffee, Coffee Tropic ve Mamba Cafe'den çeşitli kahveleri de önerdim, kim kimi ne için yakalamış anlamış değilim.

Neyse forumu amacına uygun kullanalım arkadaşlar, küçük bir kafetarya açmayı planlıyoruz sadece take away çalışmasını planlıyoruz Bravilo Novomat 2 ve KEF Flt 120 filtre kahve makinesi arasında kaldık, bu iki makineyi deneyimleyen var mıdır? Hangisini satın almalıyım sizce?

Son düzenleme:
Herkese selamlar, bizim de İzmir'de eskiden cafeteriamız vardı, biz Paco Coffee'den bir dönem toptan çekirdek aldık gerçekten iyi marka, Mamba Coffee'yi henüz denemedim, Coffee Tropic'ten Kenya Nyeri almıştım bana pek taze gelmedi, Mamba Kahveyi de deneyeceğim hepsiburada üzerinde güzel yorumları var fakat ben yorumlara pek itibar etmiyorum pazaryerlerinde çoğu insan nitelikli kahveye ya yeni başlamış ya da bilmeyen kişilerden oluşuyor.

Ayrıca filtre kahve makinesi olarak kesinlikle KEF alın, sorunsuz harika bir makine. Tekrar işyeriniz hayırlı olsun bu zamanda cafecilik çok zor ve riskli yolunuz açık olsun.
Şaka mı bu? Mamba Cafe Instagram'da mertgrsl diye birini takip ediyor. Linkedin'de Mamba Cafe'nin co-founder'i de aynı kişi gözüküyor. Hepsiburada'da Mamba kahvelerini satan Fırsat Kutusu'nun firma isminde Mert Ulaş Gürsel yazıyor. Ne bu??

Şaka mı bu? Mamba Cafe Instagram'da mertgrsl diye birini takip ediyor. Linkedin'de Mamba Cafe'nin co-founder'i de aynı kişi gözüküyor. Hepsiburada'da Mamba kahvelerini satan Fırsat Kutusu'nun firma isminde Mert Ulaş Gürsel yazıyor. Ne bu??
Muhtarımız iş başında

Nolmuş yani, belki co-founder henüz markayı denememiştir?????????

Yorum silinmemiş, değiştirilmiş... Üzücü, daha önce Comandante blendini sevdiğim bi markaydı

Edit: @Kaplan Terbiyecisi düzeltti sağ olsun, Comandante blendi Coffeemamma'nınmış

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (32).png
    Ekran Görüntüsü (32).png
    210.9 KB · Görüntüleme: 201
Son düzenleme:
ne oldu dripmakerla merak ettim biri link atabilir mi?

Ne rezalettir ya bu, neyse yine de iyi güldüm teşekürler snksmsnsmmsns

Bizim dolandırıcılar en azından cevap yazmadı o da bir şey. Adam bari takibe alsaydın yazmış beynimin pekmezi aktı :D

Geri