nuclearmoonrise
Barista
Dripmaker'ın foyasını kim ortaya çıkarmıştı hatırlamıyorum ama o arkadaş varken, bana forum Sherlock'u denemezKiminle dans ettiğinin farkında değil. @nuclearmoonrise var burada forumun Sherlock'u.
Kimseye göz açtırmaz![]()
Dripmaker'ın foyasını kim ortaya çıkarmıştı hatırlamıyorum ama o arkadaş varken, bana forum Sherlock'u denemezKiminle dans ettiğinin farkında değil. @nuclearmoonrise var burada forumun Sherlock'u.
Kimseye göz açtırmaz![]()
Ben hepsiburada üzerinden almıştım ürünün açıklaması farklıydı.ben de merak ettim girdim baktım sitesine, Filtre Kahve Single Origin diye bir çeşitleri var açıklamasında Kenya ve Brezilya çekirdeklerinin harmanlanmasından oluşmuştur diyor.
And the plot thickens...Ben hepsiburada üzerinden almıştım ürünün açıklaması farklıydı, sizin cevabınızdan sonra paketin üzerindeki numaradan az önce hemen firmayı aradım, aklıma takıldı, Kahvenin single origin olduğunu ve muhtemelen web sayfasında editöryal bir hata olduğunu söylediler, ürün menşei raporunu benimle e-mailde paylaştılar. Firmayı uyardığım için teşekkür edip bir paket Kenya hediye göndereceklerini söylediler, sizin sayenizde bir paket kahvem daha oldu isterseniz size göndereyim bu kahveyi, sonuçta sizin gözünüze çarpmış) Hak geçmesin
)
Şaka mı bu? Mamba Cafe Instagram'da mertgrsl diye birini takip ediyor. Linkedin'de Mamba Cafe'nin co-founder'i de aynı kişi gözüküyor. Hepsiburada'da Mamba kahvelerini satan Fırsat Kutusu'nun firma isminde Mert Ulaş Gürsel yazıyor. Ne bu??Herkese selamlar, bizim de İzmir'de eskiden cafeteriamız vardı, biz Paco Coffee'den bir dönem toptan çekirdek aldık gerçekten iyi marka, Mamba Coffee'yi henüz denemedim, Coffee Tropic'ten Kenya Nyeri almıştım bana pek taze gelmedi, Mamba Kahveyi de deneyeceğim hepsiburada üzerinde güzel yorumları var fakat ben yorumlara pek itibar etmiyorum pazaryerlerinde çoğu insan nitelikli kahveye ya yeni başlamış ya da bilmeyen kişilerden oluşuyor.
Ayrıca filtre kahve makinesi olarak kesinlikle KEF alın, sorunsuz harika bir makine. Tekrar işyeriniz hayırlı olsun bu zamanda cafecilik çok zor ve riskli yolunuz açık olsun.
Tiyatronun devamı...Şaka mı bu? Mamba Cafe Instagram'da mertgrsl diye birini takip ediyor. Linkedin'de Mamba Cafe'nin co-founder'i de aynı kişi gözüküyor. Hepsiburada'da Mamba kahvelerini satan Fırsat Kutusu'nun firma isminde Mert Ulaş Gürsel yazıyor. Ne bu??
Muhtarımız iş başındaŞaka mı bu? Mamba Cafe Instagram'da mertgrsl diye birini takip ediyor. Linkedin'de Mamba Cafe'nin co-founder'i de aynı kişi gözüküyor. Hepsiburada'da Mamba kahvelerini satan Fırsat Kutusu'nun firma isminde Mert Ulaş Gürsel yazıyor. Ne bu??
Nolmuş yani, belki co-founder henüz markayı denememiştir?????????Şaka mı bu? Mamba Cafe Instagram'da mertgrsl diye birini takip ediyor. Linkedin'de Mamba Cafe'nin co-founder'i de aynı kişi gözüküyor. Hepsiburada'da Mamba kahvelerini satan Fırsat Kutusu'nun firma isminde Mert Ulaş Gürsel yazıyor. Ne bu??
Comandante blend coffeemamma'nınYorum silinmemiş, değiştirilmiş... Üzücü, daha önce Comandante blendini sevdiğim bi markaydı
ne oldu dripmakerla merak ettim biri link atabilir mi?Dripmaker'ın foyasını kim ortaya çıkarmıştı hatırlamıyorum
ne oldu dripmakerla merak ettim biri link atabilir mi?
Ne rezalettir ya bu, neyse yine de iyi güldüm teşekürler snksmsnsmmsnsTürkiye'de Üretilen Yeni Kahve Demleme Aparatı
Merhaba, arkadaşlar Dripmaker adında yeni bir kahve demleme aparatı dikkatimi çektiği için sizinle paylaşmak istedim. Aparatı kahvekolik.baristanın bugün instagram hesabında paylaştığı gönderisinde gördüm. Demleme olarak gayet başarılı görünüyor ve çok şık tasarlanmış. Özellikle kampta veya...www.kahvekulubu.net
Bizim dolandırıcılar en azından cevap yazmadı o da bir şey. Adam bari takibe alsaydın yazmış beynimin pekmezi aktıTürkiye'de Üretilen Yeni Kahve Demleme Aparatı
Merhaba, arkadaşlar Dripmaker adında yeni bir kahve demleme aparatı dikkatimi çektiği için sizinle paylaşmak istedim. Aparatı kahvekolik.baristanın bugün instagram hesabında paylaştığı gönderisinde gördüm. Demleme olarak gayet başarılı görünüyor ve çok şık tasarlanmış. Özellikle kampta veya...www.kahvekulubu.net