Açıkcası bilmiyorum alan arkadaşlar var forumda. İş görür diye sipariş geçtim görür görmez.Hocam mesajı görür görmez siparişi geçtim iyisi miydi acaba bu
Açıkcası bilmiyorum alan arkadaşlar var forumda. İş görür diye sipariş geçtim görür görmez.Hocam mesajı görür görmez siparişi geçtim iyisi miydi acaba bu
Ben ilk paylaşıldığında almıştım amazondan. O günden beridir severek kullanıyorum, çok güçlü değil ama üflemeye gerek kalmayacak derecede iş görüyor, fiyatı için bence gayet iyi bir ürün, kullanınca insan varlığının keyfini anlıyor. Ayrıca nedense kullanırken o kadar eğleniyorum ki, hava pompalayacak şey arıyorumHocam mesajı görür görmez siparişi geçtim iyisi miydi acaba bu
süt köpürtme zımbırtısı tam size göre o zamanBen ilk paylaşıldığında almıştım amazondan. O günden beridir severek kullanıyorum, çok güçlü değil ama üflemeye gerek kalmayacak derecede iş görüyor, fiyatı için bence gayet iyi bir ürün, kullanınca insan varlığının keyfini anlıyor. Ayrıca nedense kullanırken o kadar eğleniyorum ki, hava pompalayacak şey arıyorum(ufak tefek sapıklıklarda bugün)
Ben ona dayanamam bütün gün yapmam gerekenlere odaklanabilmek için dikkatimi dağıtmamaya çalışıyorum, bahsettiğiniz ürün daha okuyunca bile eğlence potansiyeli yüksek duruyorsüt köpürtme zımbırtısı tam size göre o zamanevdeki tüm içecekleri teker teker sonra da birbirleriyle karıştırarak köpürtüyorum arada bir
mükemmel bir stres topu görevi görüyor tavsiye ederim
![]()
![]()
Değirmen temizliği için kullanılan lens pompası tekrar stoklara girmiş Amazon'da .18 tl
Hlypro Lens Hava Pompası : Amazon.com.tr: Elektronik
Hlypro Lens Hava Pompası : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Hocam mesajı görür görmez siparişi geçtim iyisi miydi acaba bu
bana bu ürünBen ilk paylaşıldığında almıştım amazondan. O günden beridir severek kullanıyorum, çok güçlü değil ama üflemeye gerek kalmayacak derecede iş görüyor, fiyatı için bence gayet iyi bir ürün, kullanınca insan varlığının keyfini anlıyor. Ayrıca nedense kullanırken o kadar eğleniyorum ki, hava pompalayacak şey arıyorum(ufak tefek sapıklıklarda bugün)
Hocam size iyisini yollamışlarbana bu ürüngönderilmişti, uğraşmadım değişim iade filan, bu da fena değil..
başka var mı bundan gönderilen?..
kıyas yapamıyorum çünkü diğeri yok elimdeHocam size iyisini yollamışlar![]()
ben de aldım teşekkürlerDeğirmen temizliği için kullanılan lens pompası tekrar stoklara girmiş Amazon'da .18 tl
Teşekkürler bilgilendirme için, bende sipariş geçtim şimdiDeğirmen temizliği için kullanılan lens pompası tekrar stoklara girmiş Amazon'da .18 tl
Ben de sipariş geçtim çok sağ olun. Molent için amazondan fırça arıyorum sanırım ince bir şeyler gerekiyor hazne kısmı baya kötü durumda benimkinin. Tavsiyesi olan var mı ?Değirmen temizliği için kullanılan lens pompası tekrar stoklara girmiş Amazon'da .18 tl
Ben de sipariş geçtim çok sağ olun. Molent için amazondan fırça arıyorum sanırım ince bir şeyler gerekiyor hazne kısmı baya kötü durumda benimkinin. Tavsiyesi olan var mı ?
Ben gratisteki eklipsin makyaj fırçası setini almıştım, ince ve kalın olanı kullanıyorum temizlik için. Değirmeni ince fırçayla, kavanozu kalın fırçayla temizliyorum. Uçları çok yumuşak olduğu için de bazen çok inatçı şeyleri çıkaramıyor ama her öğütüm sonrası alt hazneye Hlypro ile hava pompalayıp ardından burr civarını o fırçayla temizleyince pek bir şey kalmıyor.Ben de sipariş geçtim çok sağ olun. Molent için amazondan fırça arıyorum sanırım ince bir şeyler gerekiyor hazne kısmı baya kötü durumda benimkinin. Tavsiyesi olan var mı ?
Bu termometre tutarlı değil, çok geç ölçüyor. aldım ama hiç kullanmadım. Ikea fantast aldım, anında ölçüyor.Kalitamı aldım, dijital termometre ve Tds ölçer setimi sipariş ettim, daha tutarlı fincanlara yelken açtım.. diye umuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 11992
Ekli dosyayı görüntüle 11991
Bu termometre tutarlı değil, çok geç ölçüyor. aldım ama hiç kullanmadım. Ikea fantast aldım, anında ölçüyor.
hocam en yakın gratis/rossman vb mağazaya gidip ince saplı makyaj fırçası alın. iç kısmı için birebir. hem uzun hem ince
Ben gratisteki eklipsin makyaj fırçası setini almıştım, ince ve kalın olanı kullanıyorum temizlik için. Değirmeni ince fırçayla, kavanozu kalın fırçayla temizliyorum. Uçları çok yumuşak olduğu için de bazen çok inatçı şeyleri çıkaramıyor ama her öğütüm sonrası alt hazneye Hlypro ile hava pompalayıp ardından burr civarını o fırçayla temizleyince pek bir şey kalmıyor.
Böyle bir fırsatım olacağı hiç aklıma gelmezdi ama bir daha gelmez :
Arkadaşlar soranlar çok oldu, değirmenini hangi fırçayla temizliyorsun diye, aşağıya link bırakıyorum
Lütfen trendyola bakmayın. Kendi sitesinde 65₺. 3 gündür deneyimliyorum çok hızlı ölçtüğünü söyleyebilirim.Et termometresi diyor?
![]()
Ikea Fantast Et Termometresi Zaman Ölçer Fiyatı, Yorumları - Trendyol
IKEA Fantast Et Termometresi Zaman Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende şimdi sipariş geçtim, teşekkürlerDeğirmen temizliği için kullanılan lens pompası tekrar stoklara girmiş Amazon'da .18 tl
Complexx veya Minus One olabilirTrendyol kupon tanımlamış, biraz dolandım ama özellikle Petra'nın yeni seçkisi hakkında atılan yorumlardan sonra alacak bir şey bulamadım... Specific-Petra harici önerisi olan var mı?