• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

AliExpress 11.11 indirimleri ile Kingrinder P0/P1/P2 30 Euro altında kalıyor. Normalde P0 dışında olmuyordu bu. Bu değirmeni almayı düşünenler için iyi bir fırsat.

Kingrinder P0/P1/P2

Ayrıca birçok diğer üründe de indirim mevcut. Tamper, dosing funnel, leveler, dripper vb almayı düşünenler kontrol edebilir.

Bu değirmen iyi midir, şu an elimde Aliexpressten timemore çakması değirmen var.
bir adet p2 sipariş geçtim, hayırlısı. Kağıt üzerinde fiyat bandında emsalsiz gözüküyor, kısıtlı olan incelemeler de bu savı destekler nitelikte. Beni düşündüren tek şey plastik gövde şu an ama fiyat bandında ya dandik seramik değirmenler ya da çelik heptagonal birbirinin aynı bıçaklı noname değirmenlerin olduğu göz önüne alınırsa bence yine de iyi.

Elime geçince tecrübelerimi aktarırım.

Amazondan yıllardır fiyat/performans kahvesi Julius Meinl öneririm Kalabalık ortamlarda fiyatı yüksek olmadığından verdiği tat,keyif yüksek

PTT beni şaşırttı. Hem Cumartesi hem desabah gelip teslim etti. 350 TL de ödeme çıktı bende.

Bu arada chelbesa eth washed almıştım. biraz önce etkin dripper ile 30gr a 500ml demledim. İçimi çok keyifli doğrusu. V60 ile de 15gr olarak denerim.

Hepsiburada Kupon Ekle Kısmından "SALI100" kodunu ekleyiniz. Elektronik ve altın kategorisinde geçerli değil.

Aliexpress kara cuma indirimleri başlamış, çeşitli ekipmanda güzel indirimler var. Kingrinder P2 tekrar 30 avro altına düşmüş kaçıranlar değerlendirebilir. Onun dışında bazı alüminyum kasa heptagonal bıçaklı birkaç değirmen de gördüm gümrük sınırının altına düşen. Fuego store üstü mhw-3bomber zerzevatta güzel indirim var, ikape store üzerinde de aynı durum. Barista alet edevatı %60 vergiye rağmen gayet uygun, alet edevat kit düzmek isteyenler için güzel fırsat.

Aliexpress kara cuma indirimleri başlamış, çeşitli ekipmanda güzel indirimler var. Kingrinder P2 tekrar 30 avro altına düşmüş kaçıranlar değerlendirebilir. Onun dışında bazı alüminyum kasa heptagonal bıçaklı birkaç değirmen de gördüm gümrük sınırının altına düşen. Fuego store üstü mhw-3bomber zerzevatta güzel indirim var, ikape store üzerinde de aynı durum. Barista alet edevatı %60 vergiye rağmen gayet uygun, alet edevat kit düzmek isteyenler için güzel fırsat.

Bundan var bende ama acaba kingrinder ile karşılaştırınca nasıl

Bundan var bende ama acaba kingrinder ile karşılaştırınca nasıl
Hocam elinizdeki ürüne sahip olmadığımdan dolayı farazi konuşabilirim anca, ama P2 üstünde 7 köşeli bıçak var, bu attığınız üründe ise yüksek ihtimal 5 köşe klon bıçak var. Çekim tutarlılığı, sınırlı inceleme ve karşılaştırmalara göre P2'de daha iyi, çekim ayarı da daha hassas. Ama malzeme alüminyum değil de abs plastik.

Peşin fiyatına 9 taksit imkanı ile indirme girmiş. Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum memnunum, almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.

Peşin fiyatına 9 taksit imkanı ile indirme girmiş. Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum memnunum, almayı düşünen arkadaşlara duyurulur.
Peşin fiyatına taksit kısmını kontrol ettiğimde en uygun 6497tl oluyor. Peşin fiyatına taksit kısmını biraz reklam amaçlı yazmışlar galiba.

Geri