• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Bu t92 filtre açık kavrum için diyor hocam koyu kavrum farkeder mi, bir de ben almaya çalışırken kargo ücreti çıkarıyor
T-92, T-90,.. Türkiye'de satılan TH-1, TH-2, TH-3 ile aynı filtreler diye hatırlıyorum. Farklı marketlerde farklı isimlerde pazarlanıyor. T-92 --> TH-1, T-90 -->TH-3 . Forumda CAFEC konusu var. Orada yorumları okuyabilirsiniz. TH-3 en hızlı olandı. Sonra birara filtreler değişti, ilk gelen versiyon kadar hızlı değildi en son.

Bu t92 filtre açık kavrum için diyor hocam koyu kavrum farkeder mi, bir de ben almaya çalışırken kargo ücreti çıkarıyor
E-bülten aboneliğine eposta ile kayıt olunca kargo ortadan kalkıyor ‘Autumn’ kod

1000027314.jpg

Resmi sitesinde hangisi hangisine denk geldiğini görebilirsiniz. En azından öyle tahmin ediyorum (uzun screenshot için özür)

Espresso fincanı için güzel fiyat.
Link
IMG_9819.png

Ikea

Ekli dosyalar

• 17307991313856868497873218467216.jpg
    17307991313856868497873218467216.jpg
    124.2 KB · Görüntüleme: 253
Sitesinden hemen alayım demiştim ama stokta kalmamış. Lav markanın var o da tarz olarak istediğim biçimde değil maalesef..
A-101 pasabahce üç çeşit benzer bardağı geldi foto boyutu uygun olmadığı için atamıyorum ama buna benzer cupping misafire ikram için güzel 20 TL uygun da

A-101 pasabahce üç çeşit benzer bardağı geldi foto boyutu uygun olmadığı için atamıyorum ama buna benzer cupping misafire ikram için güzel 20 TL uygun da
Çok teşekkür ederim. İkeanin bardagini ararken görmüştüm ama stok yok diyordu. Şimdi vesile oldu tekrar baktım ve 6 tane sipariş verdim hemen. Kargosu da 24 lira çıktı. Güzel bir alışveriş oldu, teşekkürler tekrar

aldınız mı? Kavrum tarihleri nedir, eskileri eritmek için mi yapıyorlar acaba?
benzer şekilde geçen gün aldım kampanyaya denk geldim , iki adet 250 gram Honduras Las Calaveras 557 liraya geldi. tarihler geldiğinde yazmıyordu arayıp bilgi aldım 30 Ekim kavrumlu olduğunu söylediler.

Geri