Hocam döküşü bıraktığımfa 1 2 gram hemen eksiliyordu daha da geriye gidiyordu totalde 4-5 gram eksik gösterneye başlamıştıHocam su buharlaşıyor o yüzden eksiliyor.
Hocam döküşü bıraktığımfa 1 2 gram hemen eksiliyordu daha da geriye gidiyordu totalde 4-5 gram eksik gösterneye başlamıştıHocam su buharlaşıyor o yüzden eksiliyor.
https://www.kronotrop.com.tr/alisveris/urun/hario-v60-filtre En uygun burda buldumFiltre yok mu hiç kuruduk
bu ikisi arasında hala kalite farkı var mı?Hario 40 lı 125TL
Hario 100lü 199TL
Prime var ise 500TL üzeri ekstra %10 indirim
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
Hario 100 lü naturel 190 TLHario 40 lı 125TL
Hario 100lü 199TL
Prime var ise 500TL üzeri ekstra %10 indirim
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
fiyatı piyasanın baya altında ve online pazar yerlerinde yorumları baya iyi. marka zaten termos dediğimiz dewar flask ürününe adını vermiş güvenilir bir marka. ihtiyaç varsa daha ucuza daha iyisini zor bulursunuz.Bime termos gelmiş de fiyatı uygun gibi. Daha önceden kullanan var mı. Alınır mı Ekli dosyayı görüntüle 35565
Bu termosu 3-4 yıldır kullanıyorum, tabanda renk atmalar oldu. Onun haricinde memnunum. Fiyat uygun gözüküyor. İhtiyaç varsa alınabilir.Bime termos gelmiş de fiyatı uygun gibi. Daha önceden kullanan var mı. Alınır mı Ekli dosyayı görüntüle 35565
Merhabalar. "Naturel" ibaresi var, dikkat edin. Zira bu "ağartılmamış sarı renk filtre kağıdı" anlamına geliyor. Naturel (sarı renk) filtre kağıtları, kahvenin içine bir miktar "kağıt tadını" bırakabiliyorlar. Bazı insanlar bu tadı hiç almazken, bazı insanlar için de kahve deneyimini olumsuz yönde etkileyen keyifsiz bir etken olabiliyor.
Hario natural kullandımız mı da bu yorumu yapıyorsunuz merak ettim açıkçası.Merhabalar. "Naturel" ibaresi var, dikkat edin. Zira bu "ağartılmamış sarı renk filtre kağıdı" anlamına geliyor. Naturel (sarı renk) filtre kağıtları, kahvenin içine bir miktar "kağıt tadını" bırakabiliyorlar. Bazı insanlar bu tadı hiç almazken, bazı insanlar için de kahve deneyimini olumsuz yönde etkileyen keyifsiz bir etken olabiliyor.
Merhabalar. Tabi bir defaya mahsus kullanmıştım, paketi bitince de, ne V60 için ne de kahve makinem için bir daha natural filtre kağıdı almadım. Natural filtre kağıtlarının, sıcak suyla ıslansa bile, beyaz kağıda nazaran kağıt tadını daha fazla fincana geçirdiğini deneyimledim.Hario natural kullandımız mı da bu yorumu yapıyorsunuz merak ettim açıkçası.
Hocam parti parti değişiyor mu diye düşünmeye başladım, benim kullandığım natürellerde hep sıfır koku ve 100lü bol paketten biraz daha hızlı akış vardı.Merhabalar. Tabi bir defaya mahsus kullanmıştım, paketi bitince de, ne V60 için ne de kahve makinem için bir daha natural filtre kağıdı almadım. Natural filtre kağıtlarının, sıcak suyla ıslansa bile, beyaz kağıda nazaran kağıt tadını daha fazla fincana geçirdiğini deneyimledim.
Ben de aynı deneyime sahibim. Hatta Amazon üzerinden yurt dışından almıştım. Çok da uyguna gelmişti. Keşke tekrar denk gelse de alsam tekrar.Hocam parti parti değişiyor mu diye düşünmeye başladım, benim kullandığım natürellerde hep sıfır koku ve 100lü bol paketten biraz daha hızlı akış vardı.