• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Amazon uygulamasından ilk alışverişe 450 tl üzerine 200 tl indirim yapıyor. Prime olması gerekiyor sanırım. Hario v60 02 filtre kampanyaya dahil. Ben aldım iki tane 100'lük paket 326 liraya denk geldi.

Kalita wave 185 ve aeropress için filtre kampanyası yok mudur :) yurt dışında bunlara filtre bulamadan geldim

https://share.temu.com/mSKSVZAT7qA

Temudan saklama tüplerini almak istiyorum. Ödeme sırasında 1039 TL olarak gösteriyor. Gümrükte herhangi bir sorun çıkar mı sizce? Bu saklama tüplerinin kullanan var mı?

https://share.temu.com/mSKSVZAT7qA

Temudan saklama tüplerini almak istiyorum. Ödeme sırasında 1039 TL olarak gösteriyor. Gümrükte herhangi bir sorun çıkar mı sizce? Bu saklama tüplerinin kullanan var mı?
Temu ülkemize gelmeyecek ürünleri listelemiyor veya almaya izin vermiyor zaten. Bahsettiğinız ürünün fiyatı (gümrük hariç) sınırın altında olduğundan alınabilir sıkıntı olmaz.

Pazarama da ilk siparişte 250 üzerine 150 tl indirim kodu MERHABA150 filtre kağıdı stokladım

Pazarama da ilk siparişte 250 üzerine 150 tl indirim kodu MERHABA150 filtre kağıdı stokladım
Her 250 TL'lik alışverişe 150 TL indirim mi veriyor? 10 paket alınca 1500 TL indirim mi oluyor?

Tartıya ihtiyacı olanlar Timemore 1600₺
Link
Fiyatı çok uygun ama satıcı Amazon değil. yurt dışından geliyor ama vergi de eklenmedi fiyata. Biraz kararsız kaldım..

Edit: Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede tüm fiyatlar dahil listelendiğini ve gümrükten geçememesi durumunda depoya iade edilip tüm ücretin iade edileceğini belirttiler. Ben de sipariş geçtim. Teşekkürler bilgi için.

Son düzenleme:
Tartıya ihtiyacı olanlar Timemore 1600₺
Link
Ben de epeydir tarti alayım diyordum, güzel oldu bu haber, teşekkürler. Resimleri tam anlayamadım, basic plus ve 2.0 her iki versiyonun da resimleri var galiba. Açıklamada akış hizi olan versiyonu diyor, yani 2.0 değil mi? Fakat ilk resimlerde akış hizi yok göstergede. Biraz kafam karışsa da bu fiyata aldım gitti, umarım gelir :)

Amazonda böyle bir vakumlu saklama kabı gördüm. Fiyatı da iyi duruyor. Kahve saklamak için değerlendirmek isteyen varsa diye paylaşmak istedim. Kullanan varsa yorumunu da paylaşırsa çok sevinirim.

Geri