nuclearmoonrise
Barista
Satıcı kimdi?
“Primex Europe” yazıyor.Satıcı kimdi?
CoffeProject'ten Kenya almıştım, güzeldi.Hopidshop'ta Paper harici önerebileceğiniz satıcı var mı
neyi iptal ediyorsunuz anlamadım açıklar mısınız ?Bana 75 geldi 50 de önceden vardı iptal edip bi 75 daha gelse oldu 200
350 tl üzerine 75 paracık veriyor, siparişi iptal etsenizde o paracıklar kalıyordu, sistem açığı mı yoksa biliyorlar mı bilmiyorum ama hepsini toplayınca iyi indirim olmuştu geçen aylarda.neyi iptal ediyorsunuz anlamadım açıklar mısınız ?
İptal şeysi oluyor muHopi indirimini haber verenlere teşekkürlerPaper Coffee'den 2 tanesi special seriden olmak üzere 3 paket kahve 180 liraya geldi neredeyse sanalbaharattan ucuz..
![]()
Onu denemedim ya riske atmak istemedimİptal şeysi oluyor mu![]()
bu makine de ne ilginc makine 3 senedir fiyati artmadi.Delonghi Dedica Manuel Espresso Makinesi, 15 cm Genişlik, 1 L Kapasite, 1350W, 15 Bar Basınç, Paslanmaz Çelik (EC 685.M) : Amazon.com.tr: Mutfak
Delonghi Dedica Manuel Espresso Makinesi, 15 cm Genişlik, 1 L Kapasite, 1350W, 15 Bar Basınç, Paslanmaz Çelik (EC 685.M) : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
1980+kargo:2149 tl
Bildiğim kadarıyla ilk alışverişe özel 50 tl hopi paraydı o. Yani bir seferlik durum.Siparişi oluşturdum hediye paracık gelmedi, bizim taktiği düzeltmişler herhalde sipariş teslim edilince falan geliyor ya da indirim hariç 350 tl olması lazım.
Yok o değil 350 tl ve üzerine 75 hediye paracık kampanyası varBildiğim kadarıyla ilk alışverişe özel 50 tl hopi paraydı o. Yani bir seferlik durum.
Geldimi ürün hocam pekiŞimdi bana amazon para iadesi yapmış aeropress için, ürün hasar görmüş