• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Problem değil de alışma süreci var demek daha iyi, başta bende garipsemiştim şimdi bayılarak kullanıyorum
Tel suzgec veya benzer urun kullaniyor musunuz? Açıkçası As-21267A ile arasinda kaldim 400 liraya degecek, gorsel fark disinda bir fark var mi merak konusu bende :)

Son düzenleme:
Fropie muhabbeti geçmişti eskiden burada ve iki paket kahvesini alıp buzluğa atmıştım. Honduras’ı yeni deneme fırsatı buldum. Çok lezzetli çıktı. Uygun fiyatlı kaliteli kahve arayanlara tavsiye ederim.

Tel suzgec veya benzer urun kullaniyor musunuz? Açıkçası As-21267A ile arasinda kaldim 400 liralik gorsel fark disinda bir fark var mi merak konusu bende :)
Kullanmıyorum, ilk başta alışması vakit aldı tabi çünkü ucu ciddi akış sağlayabiliyor dikkatsiz döküm yatağı kolayca bozabilir. Fakat alışınca döküş ile ilgili hiç bir sıkıntı kalmıyor.

Diğerlerini denemedim fakat bi tık daha hızlı ısıtsa iyi olabilirdi diye geçiyor içimden

Kullanmıyorum, ilk başta alışması vakit aldı tabi çünkü ucu ciddi akış sağlayabiliyor dikkatsiz döküm yatağı kolayca bozabilir. Fakat alışınca döküş ile ilgili hiç bir sıkıntı kalmıyor.

Diğerlerini denemedim fakat bi tık daha hızlı ısıtsa iyi olabilirdi diye geçiyor içimden
Uzun zamandir ordek boyunlu demlik kullaniyorum daha ne kadar yatagi bozabilirim ki 😂 cok amator kaliyorum. Forumu kurcaladikca bunu ogreniyorum egitim bile alasim var :)

Uzun zamandir ordek boyunlu demlik kullaniyorum daha ne kadar yatagi bozabilirim ki 😂 cok amator kaliyorum. Forumu kurcaladikca bunu ogreniyorum egitim bile alasim var :)
:) Ne hoş, eğer benim gibi yoğun çalışma temposuna sahip biriyseniz demlemeye harcadığınız süreç meditasyon gibi geliyor.
Isıyı ayarlayabilirsiniz sürce aslında döküşü ayarlamak için ufak aparatlar var.
Mesela eşimde döküşte sıkıntı yaşadığı zamanlar uzun süre Hario drip assist kullanmıştı. Normal döküşe göre çok daha iyi işler çırarabiliyorsunuz

27nisanda Amazon üzerinden sipariş verdiğim aeropress bu gün itibarı ile kolay gelsin istanbuldakı şubesine ulaşmış görünüyor.

Geri