• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

İletişime geçtiler, fiyatlar güncel değilmiş, güncelliyorlarmış
Bildiğim kadarıyla yasal olarak siparişi iptal edip fiyat güncellemesi yapılamıyor. Aynı, markette etiket ve kasa fiyatının farklı çıkması durumda tüketici yararına olan fiyatın geçerli olması gibi bir durum.

Hopide HOSGELDIN10 aktif gözüküyor ama eski sepette kaldığı için olabilir, onu da deneyelim

İlk defa bir platformda sıcak fırsat paylaşıyorum fiyat hatalı sanki. Satıcı kimdir nedir bilmiyorum, gezerken denk geldi. 85₺

İlk defa bir platformda sıcak fırsat paylaşıyorum fiyat hatalı sanki. Satıcı kimdir nedir bilmiyorum, gezerken denk geldi. 85₺
Ya amazon ya satıcı yanlış girmiş bu fiyatı :)

Ben aldım umarım iptal olmaz :LOL:

Baya bi güncellenmiş 😂😂

Ben eski fiyattan almış gözüküyorum şu an, f5 yapıyorum sürekli bir güncelleme var mı diye :D Fazlalık aldım iptal olursa da çok önemli değil.

Geri