Benimki de aynı şekildeydi, Amazon canlı yardıma bağlandım. Kargo firması Australia Post olarak görünüyorsa Şu site üzerinden takip kimliği ile sorgulama yapabilirsiniz. Cuma günü gümrüğe sunulmuş benimki, bu hafta elime ulaşır diye düşünüyorum.09.04.22 de vermiş olduğum amazon aeropress siparişim kargoya verildikten sonra en son Hollanda’ya gitmişti 14.02.22 de şu an ki hareketiyle ilgili bilgi göremiyorum sadece yolda görünüyor.Alan diğer arkadaşlarda durumlar nasıl?
Ben 8 Nisan'da sipariş etmiştim. Bugün dağıtıma çıktı.09.04.22 de vermiş olduğum amazon aeropress siparişim kargoya verildikten sonra en son Hollanda’ya gitmişti 14.02.22 de şu an ki hareketiyle ilgili bilgi göremiyorum sadece yolda görünüyor.Alan diğer arkadaşlarda durumlar nasıl?
Benimki de aynı şekildeydi, Amazon canlı yardıma bağlandım. Kargo firması Australia Post olarak görünüyorsa Şu site üzerinden takip kimliği ile sorgulama yapabilirsiniz. Cuma günü gümrüğe sunulmuş benimki, bu hafta elime ulaşır diye düşünüyorum.
Ben 8 Nisan'da sipariş etmiştim. Bugün dağıtıma çıktı.
Teşekkürlerben de müşteri temsilcisine sordum istanbulda dedi. herhalde bugün yarın çıkar
Air roast kahve deneyen oldu mu? Almaya değer mi?
![]()
Kahve, Kahve Çeşitleri, Kahve Demleme Ekipmanları| KahhveCom
Çekirdek Kahve, Filtre Kahve, Espresso, Kahve Demleme Ekipmanları, French Press, Filtre Kağıdı bulabileceğiniz online satış marketidir.kahhve.com
Anlaşıldı uzak durmak gerek. TeşekkürlerBeanofme specialty coffee roasting
Forumda bu kavurucu hakkında bilgi bulamadım. Deneyen var mı kahvelerini. Beanofme kahvelerini deneyenlerin yorumlarını bekliyorum.www.kahvekulubu.net
Hocam böyle bir konu buldum forumda
Teşekkürler![]()
Sizin Aeropress baya direniyor TR'ye gelmemek için. "Amerika'da üretildim Avrupa'da satılıyordum Orta Doğu reva mı?" sitemi olabilir.Vay arkadaş benim ki daha kargoya verilmedi![]()
20 gün önceki siparişime göre fiyatlar %15-20 civarı zamlanmış. Reforma fena değil ancak bombe fazla kavrulmuştu ne yapsam acılık geçmedi. Ömer bey’in kavrumuyla arka arkaya içince özellikle çok belli etti kendini.Coffeerem'de %20 indirim varmış.
4 adette ben sipariş verdim daha aero gelmedi bakalım belki aerodan önce gelirNO:4 Filtre Kağıdı : Amazon.com.tr: Yapı Market
NO:4 Filtre Kağıdı : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Bir ITALPARTS SRL macerası daha başlıyor.
Selamlar, kargo ücreti çıkıyor mu?4 adette ben sipariş verdim daha aero gelmedi bakalım belki aerodan önce gelir![]()
Hocam merak etmeyin hıyar gelmiyor4 adette ben sipariş verdim daha aero gelmedi bakalım belki aerodan önce gelir![]()
5 taneye 65 lira kargo gümrük çıktı ama herşey dahil 198 küsüre geldi. Yurdum sınırlarında tek kutu 100 küsür.Selamlar, kargo ücreti çıkıyor mu?
5 taneye 65 lira kargo gümrük çıktı ama herşey dahil 198 küsüre geldi. Yurdum sınırlarında tek kutu 100 küsür.