• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

09.04.22 de vermiş olduğum amazon aeropress siparişim kargoya verildikten sonra en son Hollanda’ya gitmişti 14.02.22 de şu an ki hareketiyle ilgili bilgi göremiyorum sadece yolda görünüyor.Alan diğer arkadaşlarda durumlar nasıl?

09.04.22 de vermiş olduğum amazon aeropress siparişim kargoya verildikten sonra en son Hollanda’ya gitmişti 14.02.22 de şu an ki hareketiyle ilgili bilgi göremiyorum sadece yolda görünüyor.Alan diğer arkadaşlarda durumlar nasıl?
Benimki de aynı şekildeydi, Amazon canlı yardıma bağlandım. Kargo firması Australia Post olarak görünüyorsa Şu site üzerinden takip kimliği ile sorgulama yapabilirsiniz. Cuma günü gümrüğe sunulmuş benimki, bu hafta elime ulaşır diye düşünüyorum.

ben de müşteri temsilcisine sordum istanbulda dedi. herhalde bugün yarın çıkar

Benimki de aynı şekildeydi, Amazon canlı yardıma bağlandım. Kargo firması Australia Post olarak görünüyorsa Şu site üzerinden takip kimliği ile sorgulama yapabilirsiniz. Cuma günü gümrüğe sunulmuş benimki, bu hafta elime ulaşır diye düşünüyorum.

Ben 8 Nisan'da sipariş etmiştim. Bugün dağıtıma çıktı.

ben de müşteri temsilcisine sordum istanbulda dedi. herhalde bugün yarın çıkar
Teşekkürler 👍🏻

Air roast kahve deneyen oldu mu? Almaya değer mi?

Hocam böyle bir konu buldum forumda

az evvel sağ salim teslim aldım ben de. 8 Nisanda vermiştim siparişi. Daha önce de aero'yu yurtdışından almıştım Amazonla daha kısa bir sürede ulaşmış oldu. Haber verenlere teşekkür ederim değerli forumdaşlar.

Benim aeroda bugün teslim edildi.

Geri