• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Termos arayan varsa Contigo'nun içi seramik kaplı modeli.
Yeni hesap açıp BAHAR40 koduyla 40 tl indirimle aldım ama sağolsun amazon kuru pakete koyup yollamış, şampuanı balonlu naylona sarıp bunu tek tarafına karton koyup Allaha emanet göndermişler.

Amin aminn İnşallah, kalitesi güzel de sanki 1 düşümlük canı var gibi, stanley de var bende ama dışı onun kadar güven vermedi.😂
Stanley trigger action kullanıyorum ve kahvelerin hepsi aynı tatta geliyor. Seramik kaplamaya geçince fark oldu mu?

Amin aminn İnşallah, kalitesi güzel de sanki 1 düşümlük canı var gibi, stanley de var bende ama dışı onun kadar güven vermedi.😂
Düşünce yamulmayanı yok:( dışardan tank gibi duruyor bu arkadaş bile yamuldu.

Yine de stanleyi tercih ederim

Çift cidarlı 30 lira

Bizim aerolara çöktüler galiba, Hollandada hıyar hasatını mı bekliyorlar anlamadım 🤣

Ekli dosyalar

• IMG_20220415_091706.jpg
    IMG_20220415_091706.jpg
    66.8 KB · Görüntüleme: 130

Ekli dosyalar

• 20220415_103251.jpg
    20220415_103251.jpg
    58.7 KB · Görüntüleme: 113
Hollanda postası baya yavaş çalışıyor arkadaşlar . Benim kargom yaklaşık 3 haftada sevk edilmişti :)

Geri