Valla sorma ya, bir gudubetlik var üstümdeAbi senin de ne çekilecek çilen varmış. Aeorpress alıyorsun gelmiyor df64 alıyorsun gelmiyor.
Valla sorma ya, bir gudubetlik var üstümdeAbi senin de ne çekilecek çilen varmış. Aeorpress alıyorsun gelmiyor df64 alıyorsun gelmiyor.
Denediniz mi bu çekirdeği? Ben de cold brew için uygun birşey arıyorum.Cold drip-brew için bunu sipariş verdim. Fiyat fena değil.
Güzel denk geldi, birkaç saat önce teslim aldım. Şimdi V60'ta denedim içiyorum. Çekirdeğe bakınca kavrum açık bile duruyor. Ancak öğütülürkenki kolaylıktan ve fincandaki sonuçtan "orta" kavrulduğunu fark ediyorsunuz. Yalnız renk olarak da koyu bir çıktı değil. Ben daha önce Cuba Serrano Lavado da almıştım. O daha koyu ve kavruk bi kahveydi. Bu ise biraz daha dengeli kavrulmuş. Kavrum tadı geliyor ama acılık yok. Pek aromatik değil beklendiği gibi. Biraz çiçeksilik var. Bugün cold drip olarak da deneyebilirim. Şimdilik yakışır gibi duruyor.Denediniz mi bu çekirdeği? Ben de cold brew için uygun birşey arıyorum.
Hayırlı olsun, kırmızı logolu mu geldi hocam, üstünde üretim tarihi vs var mı?Amazondan aldığım aeropress geldi, bekleyenlere duyurulur.
Teşekkürler, kırmızı yazılı. Sadece telif tarihini gördüm o da 2019.Hayırlı olsun, kırmızı logolu mu geldi hocam, üstünde üretim tarihi vs var mı?
Beni de bugün kargodan aradılar işyeri kapalı diye, pazartesi getirecekler. Teslim almayan kalmamıştır heralde.Amazondan aldığım aeropress geldi, bekleyenlere duyurulur.
Ben de sipariş verdim öğlen. Hafif olması problem değil ya, artık bu fiyata bir şekilde içilebilir bir kahve bulmak bile zor.Güzel denk geldi, birkaç saat önce teslim aldım. Şimdi V60'ta denedim içiyorum. Çekirdeğe bakınca kavrum açık bile duruyor. Ancak öğütülürkenki kolaylıktan ve fincandaki sonuçtan "orta" kavrulduğunu fark ediyorsunuz. Yalnız renk olarak da koyu bir çıktı değil. Ben daha önce Cuba Serrano Lavado da almıştım. O daha koyu ve kavruk bi kahveydi. Bu ise biraz daha dengeli kavrulmuş. Kavrum tadı geliyor ama acılık yok. Pek aromatik değil beklendiği gibi. Biraz çiçeksilik var. Bugün cold drip olarak da deneyebilirim. Şimdilik yakışır gibi duruyor.
@Lathariel bir deneme yaptım. Renk olarak biraz açık oldu ve çok dolgun bir tat gelmedi. Bu fiyat için idare eder ama daha yoğun bir tat arıyorsanız titan blend veya alaska blend daha doğru bir tercih olabilir.
Benimde 9 nisan siparişli Almanya'da gözüküyor 4 gündür hiç hareket etmediBenim ki daha kargoya verilmedi 9 nisan siparişli, bubara şans geriden geliyor
Kahhve den almaya korkuyorum, daha önce alım yaptığım kahveler bayattı ama haklarını yemeyetim ücret iadesi yaptılar.Coffeerem Etiyopya 69.90 fiyatla indirime girmis. (200 gr)
![]()
Coffeerem - Ethiopia Yirgacheffe G2 Gabana Filtre 200G | KahhveCom
Coffeerem Ethiopia Yirgacheffe G2 Gabana Filtre 200G online olarak satın alabileceğiniz, fiyat bilgisi edinebileceğiniz, hakkında bilgiler bulabileceğiniz ürün sayfası.kahhve.com
Yanlış anlaşılmasın ama o fiyatı 200 gr gr2 ve hangi tarih belli olmayan kahveye vereceğime preondan bombe, refisa, hamasho alırım kulüp indiriminde.
Fiyat tekrar inmiş. https://www.hepsiburada.com/comanda...HLN?magaza=kahvebi&url_src=and-product-detailAh bunu nasıl kaçırdım nasıl! Kafamı taşlara vuracağım birkaç gün...
Teşekkürler hocam, bu sefer kaçırmayacağım...