• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Denediniz mi bu çekirdeği? Ben de cold brew için uygun birşey arıyorum.
Güzel denk geldi, birkaç saat önce teslim aldım. Şimdi V60'ta denedim içiyorum. Çekirdeğe bakınca kavrum açık bile duruyor. Ancak öğütülürkenki kolaylıktan ve fincandaki sonuçtan "orta" kavrulduğunu fark ediyorsunuz. Yalnız renk olarak da koyu bir çıktı değil. Ben daha önce Cuba Serrano Lavado da almıştım. O daha koyu ve kavruk bi kahveydi. Bu ise biraz daha dengeli kavrulmuş. Kavrum tadı geliyor ama acılık yok. Pek aromatik değil beklendiği gibi. Biraz çiçeksilik var. Bugün cold drip olarak da deneyebilirim. Şimdilik yakışır gibi duruyor.

@Lathariel bir deneme yaptım. Renk olarak biraz açık oldu ve çok dolgun bir tat gelmedi. Bu fiyat için idare eder ama daha yoğun bir tat arıyorsanız titan blend veya alaska blend daha doğru bir tercih olabilir.

Son düzenleme:
Benim de İstanbul da gözüküyor

Güzel denk geldi, birkaç saat önce teslim aldım. Şimdi V60'ta denedim içiyorum. Çekirdeğe bakınca kavrum açık bile duruyor. Ancak öğütülürkenki kolaylıktan ve fincandaki sonuçtan "orta" kavrulduğunu fark ediyorsunuz. Yalnız renk olarak da koyu bir çıktı değil. Ben daha önce Cuba Serrano Lavado da almıştım. O daha koyu ve kavruk bi kahveydi. Bu ise biraz daha dengeli kavrulmuş. Kavrum tadı geliyor ama acılık yok. Pek aromatik değil beklendiği gibi. Biraz çiçeksilik var. Bugün cold drip olarak da deneyebilirim. Şimdilik yakışır gibi duruyor.

@Lathariel bir deneme yaptım. Renk olarak biraz açık oldu ve çok dolgun bir tat gelmedi. Bu fiyat için idare eder ama daha yoğun bir tat arıyorsanız titan blend veya alaska blend daha doğru bir tercih olabilir.
Ben de sipariş verdim öğlen. Hafif olması problem değil ya, artık bu fiyata bir şekilde içilebilir bir kahve bulmak bile zor.

Cold brew, drip, japanese bir yolunu bulurum herhalde. En kötü smoothie yaparım :D

Geri