4 adet için 57 tl çıktı toplamda 163 tlSelamlar, kargo ücreti çıkıyor mu?
4 adet için 57 tl çıktı toplamda 163 tlSelamlar, kargo ücreti çıkıyor mu?
Sanmıyorum. İthalat Ücreti Depozitosu şeklinde gözükmesi lazım. Tahmin yürütüyorum: Kağıt ürünü olduğu için vergi almamış olabilir.ürünün yarısı kadar bende kargo çıktı büyük ihtimalle vergi ıvır zıvır onun içinde
Ekli dosyayı görüntüle 19872
İthalatçıya bir daha acıdım. İtalya'da adam kutusunu 2 Euro'dan az bir meblağdan satıp kar ediyorSanmıyorum. İthalat Ücreti Depozitosu şeklinde gözükmesi lazım. Tahmin yürütüyorum: Kağıt ürünü olduğu için vergi almamış olabilir.
@cooper52 benim aero kargoya verilmiş az önce bildirim geldi. Senin ki de verilmiştir belki bir bak. Kargo bekleyen sadece ikimiz vardı galibaVay arkadaş benim ki daha kargoya verilmedi![]()
Daha memnun kaldığınız no 4 olduysa ne mutlu. Rubin güzel Tchibo kötü değil Melitta f/p ama eldekinin en iyisi bence Moccamaster.Moccamaster'ın filtreleri iyi değil böyle heyecan yaratacak kadar. Kullanıyorum, önenmem.![]()
benimki en son istanbulda idi ama kargo bildirimi gelmedi. Türkiye de kim getiriyor@cooper52 benim aero kargoya verilmiş az önce bildirim geldi. Senin ki de verilmiştir belki bir bak. Kargo bekleyen sadece ikimiz vardı galiba![]()
Yok valla verilmemiş@cooper52 benim aero kargoya verilmiş az önce bildirim geldi. Senin ki de verilmiştir belki bir bak. Kargo bekleyen sadece ikimiz vardı galiba![]()
benimki en son istanbulda idi ama kargo bildirimi gelmedi. Türkiye de kim getiriyor
Amazon kendi teslim ediyor.benimki en son istanbulda idi ama kargo bildirimi gelmedi. Türkiye de kim getiriyor
Abaca Trapezoid yükleniyorDaha memnun kaldığınız no 4 olduysa ne mutlu. Rubin güzel Tchibo kötü değil Melitta f/p ama eldekinin en iyisi bence Moccamaster.
Nasıl sevmiycen? deriz o zamanAbaca Trapezoid yükleniyorYüklendi hatta, yurdum sularına doğru bir gemide an itibariyle.
Trapezoid farkı nedir. Diğer Cafec filtrelerdenAbaca Trapezoid yükleniyorYüklendi hatta, yurdum sularına doğru bir gemide an itibariyle.
Cafec’in No 4 filtresiTrapezoid farkı nedir. Diğer Cafec filtrelerden
Yani daha hızlıCafec’in No 4 filtresi![]()