• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

AliExpress de timemore basic plus terazi ve time more fish pour over kettle 700 ml indirimli.1000 TL civarında

Hario ürünleri özellikle v60 ve filtre ihtiyacı olanlar için baya uygun fiyatları

Siparişimi iptal edip fiyatları da arttırmışlar

Siparişimi iptal edip fiyatları da arttırmışlar

Kara listeye girecek bir firma demekki, bir firma ismini korumak için Siparişi iptal etmemeli ve hatta ben telefon ile aradım teyit ettim sipariş verebilirsiniz demişlerdi üzüldüm açıkçası

plastik hario v60 ile seramik hario v60 arasında demleme farkı var mı? Bende plastik v60 var. Seramiğine ayrıca almaya gerek var mı?

Grizzly kahveleri trendyol da indirimde. hatta çek varsa çok daha güzel oluyor.

Yeni sistem sanırım öyle fakat, vergi kesintisi yapılmadı benden. O yüzden sormak istemiştim. İlginiz için teşekkür ederim.
Leshu Coffee satıcısından aldıysanız orası vergi almadan yolluyor ürünleri hala garip bir şekilde. Sizin şuan için yapmanız gereken bir şey yok. Ürün gümrükten geçince PTT üzerinden aynı kod ile takip edilebiliyordu sanırım. Kapıda hesaplanan vergiyi ödeyerek teslim alacaksınız.

Grizzly kahveleri trendyol da indirimde. hatta çek varsa çok daha güzel oluyor.
Teşekkürler bilgilendirme için. Acaba kavurma tarihleri güncel mi oluyor trendyol üzerinden olunca, bir bilginiz var mı? Sanki amazonda başka markalar için eski tarihli kavrumların satıldığını görüyorduk.

DÜZELTME: Sorumun cevabını hemen buldum 😄 Başka merak eden olursa diye yorumu silmektense düzeltmeyi tercih ettim. Satıcının notu:

"Merhabalar, Haftalık olarak taze kavrulmaktadır. Aynı zamanda Sipariş ettiğiniz ürünlerin ambalajının üzerinde de detaylı olarak kavrulma tarihleri belirtilmektedir,"

Geri