• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Kaça aldınız hocam, leshu ile daha önce konuşmuştum türkiyenin durumunu bildiği için düşük yazıyordu konuşmadan bile. Gümrük memuru duruma uyanmış olabilir. Benzerlerine bakmıştır, onun üzerinden vergi uygulamıştır. Kaça aldığınızı söylerseniz normalde ne kadar olması gerektiğini hesaplayalım
420 liraya almıştım.

Evet ötv de ekleniyor bu ürüne %40 +damga vs vergiler var. Vergiler artmadıysa 180 civarı olması lazım. İtiraz ederseniz dekontu göstermeniz lazım. İade olacağını sanmıyorum, normal gibi vergi

Tartıya ne zamandan beri %40 vergi alınıyor arkadaşlar. Birkaç ay önce aynı tartıyı aldık %20 + 10 lira vergi çıktı. Keza şu an vergiyi sipariş oluştururken alan satıcılar 625 liralık tartıya 125 lira vergi çıkartıyor. Ancak kulaklık vb. ürünlerde %40 vergi çıkabiliyor.
"Mutfak aletleri" gibi bir kategori var ÖTV alınan. Bazen tartının kategorisi gümrük memurunun yorumuna kalabiliyor diye anladım ben.

Gümrük cetveli değişti. Tartı da değişmiş olabilir. Bence artık en garantisi peşin vergili aliexpress satıcılarını tercih etmek. Hem hızlıca gümrükten geçiyor hem de aras kargo getiriyor hem de vergi süprize kapalı.

Grizzly kahveleri trendyol da indirimde. hatta çek varsa çok daha güzel oluyor.
Bilgilendirme için teşekkür ederim, forumda olumlu geridönüşler alan ve denemek istediğim firmaydı, trendyoldaki indirimli fiyatları gayet iyi, çok methedilen El Salvador divina ve Burundi Ghomboyu sipariş geçtim, bakalım merak ediyorum.

Kaça aldınız hocam, leshu ile daha önce konuşmuştum türkiyenin durumunu bildiği için düşük yazıyordu konuşmadan bile. Gümrük memuru duruma uyanmış olabilir. Benzerlerine bakmıştır, onun üzerinden vergi uygulamıştır. Kaça aldığınızı söylerseniz normalde ne kadar olması gerektiğini hesaplayalım
Ben de leshudan timemore kettle aldım, elektriksiz. Sordum. Tartıya 15, kettle için 19 dolar yazıyormuş.

Trendyolda A Roasting Lab 1 kg kahvelerinde iyi indirim var. İlgilenenler bakabilir.
Bu kavurucudan birçok kez alışverişim oldu ve son siparişime kadar bir sorun yaşamamıştım ama en son aldığım Titan blend baya fazla kavrulmuştu. Alışveriş yapacak olan olursa gelen çekirdekler hakkında yorum yaparsa sevinirim, kaliteyi bozmuşlar mı yoksa bana mı kötü batch denk geldi :confused:

Bu kavurucudan birçok kez alışverişim oldu ve son siparişime kadar bir sorun yaşamamıştım ama en son aldığım Titan blend baya fazla kavrulmuştu. Alışveriş yapacak olan olursa gelen çekirdekler hakkında yorum yaparsa sevinirim, kaliteyi bozmuşlar mı yoksa bana mı kötü batch denk geldi :confused:

Adado ile aynı sorunu yaşadım. Hepsiburada'dan almama ve site üzerinden iade etmememe rağmen hiç uğraştırmadan hızla yenisini gönderdiler. Gelen kavrum çok daha iyiydi.

Geri