• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Teşekkürler bilgilendirme için. Acaba kavurma tarihleri güncel mi oluyor trendyol üzerinden olunca, bir bilginiz var mı? Sanki amazonda başka markalar için eski tarihli kavrumların satıldığını görüyorduk.
Amazon'daki durum; Amazon Türkiye kavurucudan kahveleri toptan şekilde stoğuna alıyor ve satışını gerçekleştiriyor.

Burada satıcı direkt olan firmanın kendisi. Taze geleceğini düşünüyorum.

grizzlyde aylık alımda çok daha iyi indirim olacaktır. Bana kalırsa aylık alım için oy kullanıp orayı bekleyelim.
Edit: zira bu kupon nasıl kazanılır kullanılır bir turlü çözemedim.

Divinayı kaç gr aldınız arkadaşlar ne kadara geldi? Normal fiyatları nedir bilmiyorum ama pahalı gibi geldi bana. Kaçırdığım bir çekirdek sanırım, çok mu başarılı ?

Divinayı kaç gr aldınız arkadaşlar ne kadara geldi? Normal fiyatları nedir bilmiyorum ama pahalı gibi geldi bana. Kaçırdığım bir çekirdek sanırım, çok mu başarılı ?
İlk direct trade çekirdekleri ve '2020 yılında El Salvador Cup Of Excellence yarışmasında 1. Seçilmiş olan kahve Finca Divina Providencia’dan çıkmıştır.' Ben de denemedim daha ama güzel bir çekirdek sanırım

Divina 250 gr. kalmamış, 500 ve 1000 gramlık var.

250 gr seçeneği bitmiş zaten, kuponda yok baktım. Toplu alımda alma ümidiyle listeme yazdım, tadım notları cezbedici. Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.

Aliexpress üzerinden satın aldığım Leshu satıcılı Timemore black mirror tartı için 203 lira vergi çıkmış 😲 Bu normal midir?
Kaça aldınız hocam, leshu ile daha önce konuşmuştum türkiyenin durumunu bildiği için düşük yazıyordu konuşmadan bile. Gümrük memuru duruma uyanmış olabilir. Benzerlerine bakmıştır, onun üzerinden vergi uygulamıştır. Kaça aldığınızı söylerseniz normalde ne kadar olması gerektiğini hesaplayalım

Geri