• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Bu ürün niye gelmez ya 😭😭 tak Kingrinder K6 yı hayatını yaşa Arco neymiş 😅

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 5.134,32TL 27%OFF | ITOP MG yeni elektrikli manuel kahve değirmeni 50-300RPM için standı değişken hız taşlama el değirmeni elektrik kiti için destek yeni
iyi bir değirmen fiyatıymış, eski usül devam

Ekli dosyalar

• eawewa.png
    eawewa.png
    571.8 KB · Görüntüleme: 131
Son düzenleme:
Bu ürün niye gelmez ya 😭😭 tak Kingrinder K6 yı hayatını yaşa Arco neymiş 😅

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 5.134,32TL 27%OFF | ITOP MG yeni elektrikli manuel kahve değirmeni 50-300RPM için standı değişken hız taşlama el değirmeni elektrik kiti için destek yeni
Ahaaa vala bu bendeki k6 için benim aklıma gelmişti kabaca çizimini malzeme listesini bile yapmıştım. Gavur Çinli benden önce davranmış, seri üretime bile geçmiş

XEOLEO Manuel Kahve Öğütücü https://amzn.eu/d/aCI7zQb
çok iyi fiyata geliyor yeni başlayanlar ya da yedek değirmen için iyi fiyat kargo + gümrük 830 TL gibi bir fiyat oluyor.

Montag’dan böyle bir mail geldi.

— CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI KUTLUYORUZ!

%29 İNDİRİM BAŞLIYOR

Montag Coffee Roasters olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını, büyük bir coşku ve gurur ile kutluyoruz! Bu özel günün şerefine 29 Ekim Pazar günü, bundle hariç tüm kahveler %29 İNDİRİMLİ!

İndirim, montagcoffee.com ve tüm şubelerde geçerli olacak!

İndirim Kodunuz:

CUMHURIYET100

Moderatörün son düzenlenenleri:
Montag’dan böyle bir mail geldi.

— CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI KUTLUYORUZ!

%29 İNDİRİM BAŞLIYOR

Montag Coffee Roasters olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını, büyük bir coşku ve gurur ile kutluyoruz! Bu özel günün şerefine 29 Ekim Pazar günü, bundle hariç tüm kahveler %29 İNDİRİMLİ!

İndirim, montagcoffee.com ve tüm şubelerde geçerli olacak! —
Ben de mi hata anlamadım ama tüm kahvelere olmuyor sanki. 250 gr tropic punch ile 125 gram rodrigo sanchez alacaktım. Sanırım birinden birine olmadı çünkü indirim %29 değildi

Ben de mi hata anlamadım ama tüm kahvelere olmuyor sanki. 250 gr tropic punch ile 125 gram rodrigo sanchez alacaktım. Sanırım birinden birine olmadı çünkü indirim %29 değildi
Gelen mailde Bundle hariç tüm kahvelerde indirim diyor. Fakat Elkin Guzman Geisha da indirim olmuyor. Eğer indirim bu kahvelerde bilerek tanımlanmadıysa @Montag Coffee Roasters mail detayı biraz yanıltıcı gibi duruyor maalesef yada bir hata var sisteminizde

Ekli dosyalar

• IMG_2498.jpeg
    IMG_2498.jpeg
    96.6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Gelen mailde Bundle hariç tüm kahvelerde indirim diyor. Fakat Elkin Guzman Geisha da indirim olmuyor. Eğer indirim bu kahvelerde bilerek tanımlanmadıysa @Montag Coffee Roasters mail detayı biraz yanıltıcı gibi duruyor maalesef yada bir hata var sisteminizde

Biraz konu dışı olacak ama bugün yaşanan deneyimi paylaşmak isterim. Bu indirim kapsamında Montag Bomonti dükkanlarından çekirdek kahve alımında, kahve ikram edeceklerini beklerdim. Bırakın kendiler teklif etmeyi, müşteri olarak sorunca 'zaten indirim yapıyoruz' tarzı bir cevap ile karşılaşmak şaşırtıcı oldu.

Londra'daki benzer kalibredeki kavurucularda, (subjektif olarak) çok daha güzel kavrulmuş ve buraya göre daha uygun fiyatlı kahve aldığınızda kavurucunun kendisi kahve ikram etmek için ısrar ederken, memlekette esnaflık nasıl geriye gidiyor maalesef görüyoruz.

memlekette esnaflık nasıl geriye gidiyor maalesef görüyoruz.
Bu konuda haklı olduğunuz yerler var. Ama memleketin esnaflarının bir kısmı kendi kendine geriye gitmiyor. Ekonomik şartlar insanları mahvetmiş durumda.

Bu şeyle de bir arkadaşımın anısını anlatayım.
Londraya gittiğinde Square Mile kahvesinden istemiştim kendisinden. Maps'e Square mile yazıp gitmiş dükkana. Adam demiş ki burada kahve satmıyoruz üretim yeri burası. Bizimki üzülüp keşke olsaydı Türkiye'den geldim diyince. Adam bir saniye diyerek 2 paket kahve ile geliyor. Sonra bizim ki diyor ki başka nereden satın alabilirim 1 kilo almak istiyordum. Adam 2 tane daha kahve veriyor. Afiyet olsun meri kırismıs diyip gönderiyor.

Oluyor yani öyle şeyler🥲

Biraz konu dışı olacak ama bugün yaşanan deneyimi paylaşmak isterim. Bu indirim kapsamında Montag Bomonti dükkanlarından çekirdek kahve alımında, kahve ikram edeceklerini beklerdim. Bırakın kendiler teklif etmeyi, müşteri olarak sorunca 'zaten indirim yapıyoruz' tarzı bir cevap ile karşılaşmak şaşırtıcı oldu.

Londra'daki benzer kalibredeki kavurucularda, (subjektif olarak) çok daha güzel kavrulmuş ve buraya göre daha uygun fiyatlı kahve aldığınızda kavurucunun kendisi kahve ikram etmek için ısrar ederken, memlekette esnaflık nasıl geriye gidiyor maalesef görüyoruz.

Montag eskiden sitedeki indirimleri "kesinlikle" dükkandaki paket alımlarına yansıtmıyordu. Rica etseniz dahi "o indirim sadece sitede geçerli" tarzında bir yanıt alıyordunuz. Kafeden indirimli paket aldıysanız bence öpüp de başınıza koyunuz.

Son düzenleme:
Bu konuda haklı olduğunuz yerler var. Ama memleketin esnaflarının bir kısmı kendi kendine geriye gitmiyor. Ekonomik şartlar insanları mahvetmiş durumda.

Bu şeyle de bir arkadaşımın anısını anlatayım.
Londraya gittiğinde Square Mile kahvesinden istemiştim kendisinden. Maps'e Square mile yazıp gitmiş dükkana. Adam demiş ki burada kahve satmıyoruz üretim yeri burası. Bizimki üzülüp keşke olsaydı Türkiye'den geldim diyince. Adam bir saniye diyerek 2 paket kahve ile geliyor. Sonra bizim ki diyor ki başka nereden satın alabilirim 1 kilo almak istiyordum. Adam 2 tane daha kahve veriyor. Afiyet olsun meri kırismıs diyip gönderiyor.

Oluyor yani öyle şeyler🥲
Hocam bu olay tam olarak ne zaman oldu acaba? Aynı alicenaplık devam ediyorsa ona göre bir şey deneyeceğim de :D

Montag eskiden sitedeki indirimleri "kesinlikle" dükkandaki paket alımlarına yansıtmıyordu. Rica etseniz dahi "o indirim sadece sitede geçerli" tarzında bir yanıt alıyordunuz. Kafeden indirimli paket aldıysanız bence öpüp de başınıza koyunuz.
Montag adına yazmıyorum, herhangi bir kafeyi göz önünde bulunduralım.
Bence kalite mi diyeyim, fiyat mı diyeyim, tok satıcı olması mı diyeyim, artık arttıkça müşteri memnuniyetine olan umursama azalıyor.
Orta halli esnaf diyebileceğimiz bir işletme müşterisini daha az hayal kırıklığına uğratmak ister bence.

Geri