• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Ben de Joepresso taktım Aeropress e çok mutluyum. Aslında bir de Aeropress XL denk gelse düşünürüm.

Bu cihaz sizce İdose juno ve Gaggia Classic evo 2023 e göre nasıldır?
Ben hiç mod yapmayacak olsam Juno alırdım, Sage den ziyade 58 mm sisteme sahip olması sebebiyle. Benim ki takıntı bir yerde 😅

ama modlama potansiyeli ile Gaggia en iyisi

Prime üyesiyseniz 170 TL fazla vererek normal Türk lirasıyla da alabiliyorsunuz. :D
Ben hiç Euro ile yurtdışından bir şey almadım. Süreç nasıl ilerliyor?

Ben .de den almıştım .tr de yoktu, aynı tr deki gibi alıyosun geliyor 😅

150 eur altı olduğu için sorun yaşamıyorsun amazon işi kolaylaştırıyor. Hatta geçen ims basket ve shower screen almıştım 120 tl de vergi iadesi yaptılar :D

Ben .de den almıştım .tr de yoktu, aynı tr deki gibi alıyosun geliyor 😅

150 eur altı olduğu için sorun yaşamıyorsun amazon işi kolaylaştırıyor. Hatta geçen ims basket ve shower screen almıştım 120 tl de vergi iadesi yaptılar :D
Normal kredi kartı bilgilerimizi yazsak çekiyor mu yani? Yurtdışı kartı falan gerekmiyor yani. Euro karşılığı neyse onu TL olarak çekiyor.

Normal kredi kartı bilgilerimizi yazsak çekiyor mu yani? Yurtdışı kartı falan gerekmiyor yani. Euro karşılığı neyse onu TL olarak çekiyor.
Aynen Tr kredi kartı da geçerli ,hatta hiç .de için prime almadıysanız 30 günlük deneme alıp, avantajı varsa faydalanabilirsiniz, ama deneme bitmeden aboneliği sonlandırın da para çekmesin

Aynen Tr kredi kartı da geçerli ,hatta hiç .de için prime almadıysanız 30 günlük deneme alıp, avantajı varsa faydalanabilirsiniz, ama deneme bitmeden aboneliği sonlandırın da para çekmesin
Fiyatı uygun olduğundan değirmeni biraz araştırdım, temizlemek için içinin nasıl açıldığını gösteren videoları görünce vazgeçtim. :D

Ayar kadranı boyle yukarıda olan tüm değirmenler biraz değişik sökülüp takiliyor ne yazık ki.Kendi değirmenimin uzun dönem temizliğini ötelemek için her ogutumde pompayla temizliyorum çift yönlü 😂

Bu ürün niye gelmez ya 😭😭 tak Kingrinder K6 yı hayatını yaşa Arco neymiş 😅

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 5.134,32TL 27%OFF | ITOP MG yeni elektrikli manuel kahve değirmeni 50-300RPM için standı değişken hız taşlama el değirmeni elektrik kiti için destek yeni

Bu ürün niye gelmez ya 😭😭 tak Kingrinder K6 yı hayatını yaşa Arco neymiş 😅

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 5.134,32TL 27%OFF | ITOP MG yeni elektrikli manuel kahve değirmeni 50-300RPM için standı değişken hız taşlama el değirmeni elektrik kiti için destek yeni
Ürün çok iyiymiş ama fiyatı da vergi eklenince bayağı üzücü oluyor 🥲.

Ürünlerin kendi indirimi var %15 , 10-11 ekim yanlış hatırlamıyorsam prime günü var ama bu ürünler indirime dahil mi bilmiyorum

prime'de bu ürün için farklı bir fiyatlama var mı?
ben normal hesapla ürün sayfasında %15 kupon etkinleştirince sepette bu fiyat çıkıyor
Ekli dosyayı görüntüle 28994
Çok iyi fiyat. Timemore C3'den Kingrinder K4-K6'ya geçmeye değer mi? K4 espressoda, K6 pour-over'da daha başarılıymış sanırım. Ben hem por-over hem de başlangıç seviyesi espresso demlemek istiyorum picopresso gibi cihazlarla.
Hangisini önerirsiniz? K6'nın pour-over için yorumlarına baktım da tozlu olduğundan bahsedilmiş biraz.

Çok iyi fiyat. Timemore C3'den Kingrinder K4-K6'ya geçmeye değer mi? K4 espressoda, K6 pour-over'da daha başarılıymış sanırım. Ben hem por-over hem de başlangıç seviyesi espresso demlemek istiyorum picopresso gibi cihazlarla.
Hangisini önerirsiniz? K6'nın pour-over için yorumlarına baktım da tozlu olduğundan bahsedilmiş biraz.
hocam maalesef ürün hakkında hiç bilgim yok, ben de mesajları görünce tıkladım :D

Geri