Moccamaster için benzer indirim diğer ülkelerin amazonlarında da var. Zannedersem Amazon çapında genel bir uygulama moccamaster için. Şu an yine moccamaster ile yaptığım kahveyi içiyorum. Artık v60 çok spesific kahvelerde çıkar ortaya.
1kg panama yapıştırdım, iyi oldu valla
Hocam bende de melitta aroma signature var. V60 deneyeyim diyordum arada ciddi bir fark yok mu bu tarz makinelerle?Moccamaster için benzer indirim diğer ülkelerin amazonlarında da var. Zannedersem Amazon çapında genel bir uygulama moccamaster için. Şu an yine moccamaster ile yaptığım kahveyi içiyorum. Artık v60 çok spesific kahvelerde çıkar ortaya.
Arada ne kadar fark olduğu,sizin kahve demlemede ne kadar artizanlik gördüğünüzle doğru orantılı.Bir fark olmasaydı amiyane tabirle demleme yarışmalarına Moccamaster,aroma signaturlerle katılınır idi.Şöyle söyleyeyim,konu manuel demleme ekipmanlarına geldiğinde,demleme çıktıları o ekipmanla karakterizedir.Bahsettiğiniz ekipman ise bu konuda esnekliğiyle öne çıkan,demleme üzerindeki bütün kontrolü demleyiciye bırakan bir ekipmandır.Ezcümle,ne yaptığınızı biliyorsanız fark her zaman vardır.Benim de Philips HD7769 um var,plastik bir V60 alana kadar severek kullanırdım.Hocam bende de melitta aroma signature var. V60 deneyeyim diyordum arada ciddi bir fark yok mu bu tarz makinelerle?
Merhaba, piyasada Kalita filtresi bulabilen var mıdır?
Tanesi 8.5 liraya geliyor, sibarist mübarek
Tanesi 8.5 liraya geliyor, sibarist mübarek![]()
Abi şaka mı bu fiyatlar ahahaha. Keşke 3 tane değil de 33 tane alıp stoklasaydım ajahahsahKalitayı seven dikenine katlanır, v60 neyinize yetmiyor![]()
Kalitayı seven dikenine katlanır, v60 neyinize yetmiyor![]()
Abi şaka mı bu fiyatlar ahahaha. Keşke 3 tane değil de 33 tane alıp stoklasaydım ajahahsah
Hocam işte delirmecelerKalitayı seven dikenine katlanır, v60 neyinize yetmiyor![]()
Abi şaka mı bu fiyatlar ahahaha. Keşke 3 tane değil de 33 tane alıp stoklasaydım ajahahsah
Merhaba, piyasada Kalita filtresi bulabilen var mıdır?
Ben de ordan almıştımhttps://yg724.com/parcadetay-2379/kalita-filtre-kagidi-185-beyaz-100lu.html
https://yg724.com/parcadetay-2381/kalita-filtre-kagidi-155-beyaz-100lu.html
yg724'te stokta var görünüyor ama dilerseniz ulaşıp teyit edin.
O fiyatlara artık zor 1000TL civarına bulursanız iyidir.Yok mu amazonda 500 600 liraya aeropress kampanyası
O fiyatlara denk gelirse , yedek alayim ben de super olur Aeropressim var ama ekstra olmasinin sakıncasi olmazYok mu amazonda 500 600 liraya aeropress kampanyası