• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Moccamaster için benzer indirim diğer ülkelerin amazonlarında da var. Zannedersem Amazon çapında genel bir uygulama moccamaster için. Şu an yine moccamaster ile yaptığım kahveyi içiyorum. Artık v60 çok spesific kahvelerde çıkar ortaya.

Moccamaster için benzer indirim diğer ülkelerin amazonlarında da var. Zannedersem Amazon çapında genel bir uygulama moccamaster için. Şu an yine moccamaster ile yaptığım kahveyi içiyorum. Artık v60 çok spesific kahvelerde çıkar ortaya.
Hocam bende de melitta aroma signature var. V60 deneyeyim diyordum arada ciddi bir fark yok mu bu tarz makinelerle?

Hocam bende de melitta aroma signature var. V60 deneyeyim diyordum arada ciddi bir fark yok mu bu tarz makinelerle?
Arada ne kadar fark olduğu,sizin kahve demlemede ne kadar artizanlik gördüğünüzle doğru orantılı.Bir fark olmasaydı amiyane tabirle demleme yarışmalarına Moccamaster,aroma signaturlerle katılınır idi.Şöyle söyleyeyim,konu manuel demleme ekipmanlarına geldiğinde,demleme çıktıları o ekipmanla karakterizedir.Bahsettiğiniz ekipman ise bu konuda esnekliğiyle öne çıkan,demleme üzerindeki bütün kontrolü demleyiciye bırakan bir ekipmandır.Ezcümle,ne yaptığınızı biliyorsanız fark her zaman vardır.Benim de Philips HD7769 um var,plastik bir V60 alana kadar severek kullanırdım.

Geri