• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Kaplama vs. pazarlama oyunları diye düşünüyorum ben. Fellow aldım termosa tövbe ettim kokudan. Güya seramik kaplı vs vs..
Fellowda kendine has bir sorun var bence. Ben de aynısından rahatsızdım, ama benzer kaplamalı zojirushiden çok memnunum.

Forumlarda fellowla ilgili tonlarca şikayet var. Neden hala bir değişime gitmiyorlar çözemiyorum. Belki yüzlerce mesaj okudum böyle. Ben de dahil herkese "biz test ediyoruz, öyle bir sorun yok" diyorlar.

Fellowda kendine has bir sorun var bence. Ben de aynısından rahatsızdım, ama benzer kaplamalı zojirushiden çok memnunum.

Forumlarda fellowla ilgili tonlarca şikayet var. Neden hala bir değişime gitmiyorlar çözemiyorum. Belki yüzlerce mesaj okudum böyle. Ben de dahil herkese "biz test ediyoruz, öyle bir sorun yok" diyorlar.
Contadaki ağır koku, Fellow'da kronik bir sorun ne yazık ki. Ben contayı fırında ısıtarak bu sorunu çözdüm, tavsiye ederim 😊

Çelik stanley kullandım önce, tat değişikliğinin çelikten olduğunu düşünerek fellow aldım. Onda da yine tattan ve kokudan kahve içmek mümkün olmayınca pes ettim. Tatta da çok değişiklik oluyordu fellowda. Contasından ziyade kaplaması da sorunlu belki bilemiyorum. Belki bir gün zojirushi de denerim, ümitlendim yine🤦‍♂️ :)

Çelik stanley kullandım önce, tat değişikliğinin çelikten olduğunu düşünerek fellow aldım. Onda da yine tattan ve kokudan kahve içmek mümkün olmayınca pes ettim. Tatta da çok değişiklik oluyordu fellowda. Contasından ziyade kaplaması da sorunlu belki bilemiyorum. Belki bir gün zojirushi de denerim, ümitlendim yine🤦‍♂️ :)
ben yeni zourijhi aaldım sm-sr 600 çok memnun kaldım. Stanleyden de memnundum ama bunda hiç metal tadı yok

bende koku yok ama kaç dakika ısıttınız ve hangi ayarda?
Aslında reddit'teki yorumlarda 15-20 dk yazıyordu ama ben fırının ısı ayarından emin olamadığım için 180 dereceye çıkartıp 30 dk civarı beklettim. Bu sırada contadaki o koku fırından yükselmeye başladı. Ama sonra geçti. Çıkardıktan sonra da oda sıcaklığında soğumasını bekledim, koku tamamen gitmişti.

Aslında reddit'teki yorumlarda 15-20 dk yazıyordu ama ben fırının ısı ayarından emin olamadığım için 180 dereceye çıkartıp 30 dk civarı beklettim. Bu sırada contadaki o koku fırından yükselmeye başladı. Ama sonra geçti. Çıkardıktan sonra da oda sıcaklığında soğumasını bekledim, koku tamamen gitmişti.
airfryer'da da olur mu 😂😂😂
teşekkürler hocam.

Fırını alt/üst, fanlı/fansız hangi ayarda açacağız Utku hocam? Daha net bir tarif verir misiniz? Hangi marka fırın kullandınız?

İlgilenen varsa Moccamaster mavi renk 6778 TL

Moccamaster Select Filtre Kahve Makinesi Cam Potlu, Pastel Mavi https://amzn.eu/d/0qaKCgY

Fırını alt/üst, fanlı/fansız hangi ayarda açacağız Utku hocam? Daha net bir tarif verir misiniz? Hangi marka fırın kullandınız?
100 derecede fanlı bir ön ısıtma, blooming gibi yani 😅 sonra 10 dk alttan 10 dk üstten ısıt sonda bir spinning ve servise hazır🤣

20-21-22 eylül tarihlerinde tüm kahve ve seçili ekipmanlarda %25 indirim mevcut.
Daha önce ekipman aldım ancak hiç kahve almadım.Guncel kavrum mu gönderiyorlar ellerindeki stoktan mi gönderim sağlıyorlar bilginiz var mıdır?
Petra nın birkaç kahvesini düşünüyordum.

Geri