• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

Yeni espresso makinesi alacakların iyice kafasını karıştırayım :ROFLMAO::ROFLMAO:

58mm gruplu, öğütücülü espresso makinesi hemide 6.999TL

Yeni espresso makinesi alacakların iyice kafasını karıştırayım :ROFLMAO::ROFLMAO:

19 bar ne ya. Keşke 30 bar olsaydı 😂😂

19 bar basınç, yok mu arttıran? 🤣 Acaba öğütücüsü nasıl, içinde Timemore c2 ya da Molent'lerdeki çelik burr varsa ve nispeten kabul edilebilir bir hassasiyette öğütüm ayarı varsa aslında bu fiyata basınçlı sepetle kullanmalık, all-in-one bir kahve makinesi olarak değerlendirme kapsamına alınabilir.

19 bar basınç, yok mu arttıran? 🤣 Acaba öğütücüsü nasıl, içinde Timemore c2 ya da Molent'lerdeki çelik burr varsa ve nispeten kabul edilebilir bir hassasiyette öğütüm ayarı varsa aslında bu fiyata basınçlı sepetle kullanmalık, all-in-one bir kahve makinesi olarak değerlendirme kapsamına alınabilir.

20 kademe ayarlı, Sage benzeri çelik burr var içinde, ama hassasiyeti nedir, amerikalıların dediği gibi who knows 😂

Screenshot_20231029_211548_Amazon Shopping.jpg

Amazon'da şöyle bir değirmen gördüm, iki boy ve küçük boyu 1.580 TL. Katlanabilir bir sapı ve göründüğü kadarıyla güzel bir kılıfı var. Kalibrasyonu kötü değilse 2.000 TL fiyatlı Molent Pocket'a iyi bir alternatif olabilir.

SFALCI Manuel Kahve Değirmeni Paslanmaz Çelik Konik Çapak Kahve Değirmeni Kamp için Katlanır Saplı https://amzn.eu/d/5g8dwu6

Montag’dan böyle bir mail geldi.

— CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI KUTLUYORUZ!

%29 İNDİRİM BAŞLIYOR

Montag Coffee Roasters olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını, büyük bir coşku ve gurur ile kutluyoruz! Bu özel günün şerefine 29 Ekim Pazar günü, bundle hariç tüm kahveler %29 İNDİRİMLİ!

İndirim, montagcoffee.com ve tüm şubelerde geçerli olacak!

İndirim Kodunuz:

CUMHURIYET100
Bayram sayesinde indirmlı sipariş geçtim Montag den. Payleşdiğiniz için teşekkür ederim. Montag aylık toplu alim giren firmalardan değil sanirim.

Alibaba da gezinirken gördüm , bir yerden tanıdık geliyor dedim :)

Selamlar.

Karaca markalı çift cidarlı bardak fiyatı uygun gibi (2 Al 1 Öde inidimle)

Aranızda kullanan varsa, fikrinizi merak ederim :)
Edit: Zwilling markası bardaklara bakıyordum. Bazı kahve mekanında kullanıldığı gördüğüm için, sağlam demek ki. Daha ucuz markalar kolay kırılır mı ondan korkuyorum

Son düzenleme:
Selamlar.

Karaca markalı çift cidarlı bardak fiyatı uygun gibi (2 Al 1 Öde inidimle)

Aranızda kullanan varsa, fikrinizi merak ederim :)
Edit: Zwilling markası bardaklara bakıyordum. Bazı kahve mekanında kullanıldığı gördüğüm için, sağlam demek ki. Daha ucuz markalar kolay kırılır mı ondan korkuyorum
Çift cam için pek çok marka model denemiş biri olarak Zwilling, Bodum ya da daha da ucuzu olarak Jumbo'dan pek şaşmamanızı öneririm. Bu bardakların estetiği çok değerli, buğulanma, parmak izi ve parlaklıkları zarar gördüğü anda kötü bir görüntü veriyor. O yüzden saydığımız markaları başarılı buluyorum. Spesifik örnek olarak da Bu Zwilling'i çok başarılı buluyorum. Üstelik 20/300 demlemeler içinde yetiyor.

Uzun süre elde kalanlar mı acaba?
Ruanda almak isterim ama emin olamadım.
Ruanda'nın 1 kg lık seçeneğini gördüm 250 Gr hakkında bir bilgim yok ama tazelik konusunda siteye danisilabilir.Bildigim kadarıyla The Whirl ve Kronotrop kahveleri Migros'a da tedarik ediliyor elde kalmış ürün olacağını sanmam ama en garantisi site yetkililerine danışmak 😊

Geri