• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

kontrol etmedim ama böyle bir şeyle se karşılaştım bugün.

6BE3F834-7D70-44F5-A1FE-65B278E553C3.png

specific coffee de gerçekten iyi indirim olmuş diğer çekirdeklerde de

Yalnız satıcı Specific Coffee değil ya da onlar ama satıcı ismi farklı.Tazelik ya da başka problem olabilir mi?
ben instagramdan konuşmuştum neşve adında satış yapıyorlar 2 kere alışveriş de yaptım tazelik konusunda hiç sıkıntı olmadı

300 gram için kargo dahil 46 lira iyi fiyat ama sitelerindeki 110 lira olan tadım setiyle karşılaştırmak çok mantıklı değil. Trendyoldaki çekirdekler belirlenmiş. Sitelerinden sipariş verirken ise istediğiniz çekirdeği not bölümüne yazıyormuşsunuz.

arkadaşlar diğer seçenek de şu kahhve.com dan bu tanışma setini indirim kuponu ile alınca 124tl'den 99 tlye geliyor içinde Petra Acme var. Fakat bir süredir petra bayat yolladığı için aylar önce almayı bırakmıştık.

arkadaşlar diğer seçenek de şu kahhve.com dan bu tanışma setini indirim kuponu ile alınca 124tl'den 99 tlye geliyor içinde Petra Acme var. Fakat bir süredir petra bayat yolladığı için aylar önce almayı bırakmıştık.

bu çekirdekleri nasıldir bilmiyorum ama urban'dan yılbaşı harmanı almıştım kesinlikle öğütülmüyor korkunç eziyetti.

Gerçekten iyi indirim olmuş. Kaçırmadım verdim direk siparişi :)

fiyat bence çok uygun, ben sipariş vermeyi düşünüyorum var mı başka alan? trendyoldan geçiyorum birazdan siparişi...
Ben de dün akşam vermiştim. Specific coffee adlı konuda da yazmıştım malum indirimi. Kendilerine yazdım trendyolun indirimiymiş kahve aynı kahve 29.01.2021 tarihli kavrumları göndereceklerini söylediler.

Geri