Anlar benceSidamo ile rem’i anlayamazsiniz![]()
Anlar benceSidamo ile rem’i anlayamazsiniz![]()
Aynı firmada Aeropress de 356 liraymış.Sibarist 25'li paket 84₺ gözüküyor. Kargo ücretsiz.
Sibarist Sibarst Fast V60 Kağıt Filtre Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sibarist Sibarst Fast V60 Kağıt Filtre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
ben instagramdan konuşmuştum neşve adında satış yapıyorlar 2 kere alışveriş de yaptım tazelik konusunda hiç sıkıntı olmadıYalnız satıcı Specific Coffee değil ya da onlar ama satıcı ismi farklı.Tazelik ya da başka problem olabilir mi?
Neşve Specific’in sagibi Şaban beyin ilk firması. Aynı firmalar yani.Yalnız satıcı Specific Coffee değil ya da onlar ama satıcı ismi farklı.Tazelik ya da başka problem olabilir mi?
ben flair espresso da çeker geçerim dedim. deneysel takılırım diye düşünüyorum onunlaespresso blend sadece şuan bekletiyor sipariş vermemi.
bu çekirdekleri nasıldir bilmiyorum ama urban'dan yılbaşı harmanı almıştım kesinlikle öğütülmüyor korkunç eziyetti.arkadaşlar diğer seçenek de şu kahhve.com dan bu tanışma setini indirim kuponu ile alınca 124tl'den 99 tlye geliyor içinde Petra Acme var. Fakat bir süredir petra bayat yolladığı için aylar önce almayı bırakmıştık.
![]()
KahhveCom - Kahhve Tanışma Seti | KahhveCom
KahhveCom Kahhve Tanışma Seti online olarak satın alabileceğiniz, fiyat bilgisi edinebileceğiniz, hakkında bilgiler bulabileceğiniz ürün sayfası.kahhve.com
Ben de dün akşam vermiştim. Specific coffee adlı konuda da yazmıştım malum indirimi. Kendilerine yazdım trendyolun indirimiymiş kahve aynı kahve 29.01.2021 tarihli kavrumları göndereceklerini söylediler.fiyat bence çok uygun, ben sipariş vermeyi düşünüyorum var mı başka alan? trendyoldan geçiyorum birazdan siparişi...
kendi sitelerinden bak istersen çekirdek konusunda yeni seçkileri var ki %10 indirim vardı haftasonu belki yine bi indirim vardırCelsius'u görmüştüm de pek cazla çekirdek çeşitliliği yok ve öğütülmüş yazıyor diye umursamadım.