• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

📉💥Kahve ve Ekipman İndirimleri

kendi sitelerinden bak istersen çekirdek konusunda yeni seçkileri var ki %10 indirim vardı haftasonu belki yine bi indirim vardır
Eylül ayındaki mesajımı alıntılamışsın hocam o zamandan beri çok şey değişti. Celsius'u baya takip ediyorum. Bir kez denedim de baya beğendim. Denk gelse tekrar alacağım da yeni firmalar denemekten pek fırsat kalmıyor. Sağol yine de mesajın için :)

trendyol dan ben de aldım. Güzel indirim gerçekten umarım kahveler de güzeldir

Eylül ayındaki mesajımı alıntılamışsın hocam o zamandan beri çok şey değişti. Celsius'u baya takip ediyorum. Bir kez denedim de baya beğendim. Denk gelse tekrar alacağım da yeni firmalar denemekten pek fırsat kalmıyor. Sağol yine de mesajın için :)
Tarihe bakmamıştım ana sayfada görünce cevaplayım dedim :D

Getir uygulamasında kronotrop no33 guatemala varmış, deneyimleyen var mı? Sitede kavrulma tarihi falan yazmıyor. İlk sipariş ile 20tl ye gelicek alasım geldi :D

Getir uygulamasında kronotrop no33 guatemala varmış, deneyimleyen var mı? Sitede kavrulma tarihi falan yazmıyor. İlk sipariş ile 20tl ye gelicek alasım geldi :D
Forumda bir kaç yazı vardı kavurlma tarihi eski ve öğütülmüş yolluyodular galiba

Kronotrop kendisi açiklamişti zamanında aynı kalite de değilmiş kavrum tarihi ogutulem durumu vs vs
Siparişi verdim hemen geldi zaten ve demlememi yaptım. Evet kavrulma tarihi eskiydi 26 aralıkta kavrulmuş muhtemelen de o tarihte öğütmüşler ama tadı nitelikli olmayan kahvelere göre kat kat iyi. 20 lira zaten çok bir para değil alınır bence, öğütmeye üşenildiği zaman veya acele işimiz olduğunda iş görür.

2 paket Sibarist siparişimi bugün geçtim ben de. Ve hemen bugün Kayseri'den kargoya verdiler bile, şaşırdım. Ne zaman Trendyol'dan bir şeyler alsam, 3-5 gün sonra yola çıkardı. 😧

2 paket Sibarist siparişimi bugün geçtim ben de. Ve hemen bugün Kayseri'den kargoya verdiler bile, şaşırdım. Ne zaman Trendyol'dan bir şeyler alsam, 3-5 gün sonra yola çıkardı. 😧
Ben dün istemiştim bugün geldi şaşırdım

Trendyol'da benzer kargo sorununu ben de birkaç sefer yaşadım. Satın aldığınız firma kargo konusunda hassas değilse Trendyol pek müşteri yanlısı değil.

Bende salı günü öğlen specific trendyol mağazasından sipariş geçtim hala kargoya verilmedi

Specific göndermezse Trendyol göndermek için bir aylık yasal süre var diyor :) Trendyol yerine direkt specific ile iletişime geçin

Specific kahvelerim geldi hızlı bir süreç oldu. Kavrum 29.01.2021

Trendyol üzerinden PETRA mağazasından birkaç alışverişim oldu.Kavrum tarihleri denildiği gibi eski tarih değildi ve kargo da çok hızlıydı.

Kargo ücretsiz ve fiyat oldukça iyi. Hatta sağlam iyi. :unsure: Düşünen varsa kaçırmasın. İnce ve düz döküş için fırsat.
Konchero'da kontrol ve daha az debi ile döküş zor ama böyle bir şey alırsam da aktarma sırasında su sıcaklığı düşecek, kaç olduğunu bilemeyeceğim. Termometre almak lazım. O zaman da diyorum niye ısı ayarlı konchero aldık 😁
Kirpi vs ile akışı azaltmak en mantıklısı sanırım benim için.

Konchero'da kontrol ve daha az debi ile döküş zor ama böyle bir şey alırsam da aktarma sırasında su sıcaklığı düşecek, kaç olduğunu bilemeyeceğim. Termometre almak lazım. O zaman da diyorum niye ısı ayarlı konchero aldık 😁
Ben +2°C üst ayarlıyorum direkt artık :D
Genelde 94-96 oynuyorum. Ama siyah kettle çok keyifli. 😉

Düşecektir tabi ki ama koyulan miktarın fazlalığıyla daha aza düşürülebileceğini düşünüyorum, ve kaynar kaynamaz koyunca aslında o olan kayıp ideal aralığa düşürebilir. Sitede bir bilgi bulamadım ama ben de elektrikli ocakta kullanacağım kaynadıktan sonra 30-45 saniye beklemek yeterli olacaktır. Kaldı ki benim kullandığım tarif 90C istediği için ben 1.5 dakika bekliyorum 😂

Geri