• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gooseneck Kaz Boyunlu Kettle Demlik Tavsiyeleri

Satıcı Amazon değil,dolayısıyla ithalat masraflarından dolayı ek bir ödeme çıkmayacağını teyit etmek gerekiyor. Almayı düşünen arkadaşlar Amazon müşteri hizmetleri ile görüşurlerse sürpriz maliyet ile karşılaşmamış olurlar....

Satıcı Amazon değil,dolayısıyla ithalat masraflarından dolayı ek bir ödeme çıkmayacağını teyit etmek gerekiyor. Almayı düşünen arkadaşlar Amazon müşteri hizmetleri ile görüşurlerse sürpriz maliyet ile karşılaşmamış olurlar....
Gönderici Amazon. Bu yüzden sıkıntı çıkmaz, zaten diğer türlü ödeme ekranına geçmez. Aliexpress ya da diğerleri gibi çalışmıyor Amazon.

Ben de direkt Amazon US yorumlarına baktım. Değerlendirmeler gerçekten çok iyi. TL ödersek 785TL'ye geliyor. Sanırım 20€ indirimden faydalanabilmek için bugün satın almak gerekiyor.,

Ekli dosyayı görüntüle 11387
Arkadaşlar lütfen üstteki yorumları okumadan ve bilginiz olmayan konu hakkında sadece varsayımlardan hareketle yorum yazmayın. Böyle yaptığınız zaman konuyla ilgili bilgisi olmayan insanları mağdur ediyorsunuz, bilgi kirliliği oluyor.
Bakın alıntıladığım mesajda arkadaş ekran görüntüsü koymuş, orada "Import Fees Deposit" adı altında bir meblağ var. Amazon bu parayı sizden kesiyor, gümrükte vergi çıkmazsa ya da daha az çıkarsa iade de edebiliyor bu parayı size. Kur farkı için de garanti ücreti alıyor, posta paket parasını da alıyor. Nihai olarak, sizden tüm masrafları kesiyor ve gönderiyor peşin olarak ödemiş oluyorsunuz.

Arkadaşlar lütfen üstteki yorumları okumadan ve bilginiz olmayan konu hakkında sadece varsayımlardan hareketle yorum yazmayın. Böyle yaptığınız zaman konuyla ilgili bilgisi olmayan insanları mağdur ediyorsunuz, bilgi kirliliği oluyor.
Bakın alıntıladığım mesajda arkadaş ekran görüntüsü koymuş, orada "Import Fees Deposit" adı altında bir meblağ var. Amazon bu parayı sizden kesiyor, gümrükte vergi çıkmazsa ya da daha az çıkarsa iade de edebiliyor bu parayı size. Kur farkı için de garanti ücreti alıyor, posta paket parasını da alıyor. Nihai olarak, sizden tüm masrafları kesiyor ve gönderiyor peşin olarak ödemiş oluyorsunuz.
O yüzdendir ki müşteri hizmetlerinden doğru bilgi almadan alım yapılmasın diyorum çünkü bugüne kadar Amazon dışında ki satıcılardan mağdur olan pek çok alıcı mevcut. Amazon ile ilgili tüm forumlar da satıcı tercihinin Amazon'dan yana yapılmasi paylaşılan ilk uyarıdır. Hickimsenin mağdur olmaması dileği ile.....

Import Fee dahil edilmiş checkout'ta(Almanya için) ve 77.58€ ya her şey dahil geliyor.
Ben Almanya adresi verdiğimde, diğer resimdeki gibi, 50€ ya geldi. Fakat shipping ve vergi düşünüldüğünde bu fark pek önemli değil aslında.

Bu arada Amazon.de yorumları artısı/eksisi ve videoları ile oldukça açıklayıcı aslında. Almayı düşünenlerin İngilizce'ye çevirerek okumasını tavsiye ederim. Birisi için pek önemli olmayan bir negatif yada pozitif özellik, başkası için alım tercihini direk etkileyen bir kriter olabilir neticede..

kettle_turkiye.jpgKettle_almanya.jpg

aneli derece gösteren kısımda çalışmıyor değil mi?
Yüksek voltaja ayarlı bir cihazı düşük voltajla çalıştırınca bir problem olmayabilir, ama düşük voltaja ayarlı cihazı yüksek voltajla çalıştırınca yanabilir sanırım. Kontrol paneli derece gösteren kısımda çalışmıyor değil mi?
Evet kontrol paneli çalışıyor ama su kaynamıyor . Arkasındaki ayar yerinden HOT seçeneği açınca direk 100 derece kaynatıyor Hot kapatınca ayarladığın derecede de kalmıyor geçip gidiyor .. Fellow gibi ayarladığın derecede durmuyor. Tasarım ergonomi ebat güzel ama işlevsellik beğenmedim.

Evet kontrol paneli çalışıyor ama su kaynamıyor . Arkasındaki ayar yerinden HOT seçeneği açınca direk 100 derece kaynatıyor Hot kapatınca ayarladığın derecede de kalmıyor geçip gidiyor .. Fellow gibi ayarladığın derecede durmuyor. Tasarım ergonomi ebat güzel ama işlevsellik beğenmedim.
Sizin ürün hatalı kullanım(110V--> 220V kullanımı) sebebiyle şu anda idealde çalıştığı gibi çalışmıyor olabilir, şu hali ile tam bir gösterge/referans olmuyor ama en azından ergonomi vs konusunda fikir verebilir tabi. Beklemeyi tercih edenler için, ben ürünü teslim aldığımda(ramazan bayramı) kullanıp yorumlarımı yazarım. Yorumlardan gördüğüm eksileri şu şekilde;

- Timer fonksiyonu var ama sadece cihaz çalışırken yani su ısıtırken çalışıyor(Kendi çalışma süresini vs ölçmek izlemek için yani.. Demleme sırasında kullanışlı olmaz).
- Standart çalışması biraz sesli olabiliyormuş. Fakat beep sesi kapatılınca bir kullanıcı Brewista'dan daha iyi bir deneyim sağladığını yazmış.
- Isıyı sabit tutma fonksiyonu olması gibi çalışıyormuş fakat bir kullanıcı bunu kapatmanın bir yolunu bulamamış ve her seferinde fişten çekerek çözüm bulmuş.

Pozitif yorumlar fazlaca var; ürünü direk kullanmadan burada gereksiz övmeye gerek yok.. Özellikle satış sitesindeki(amazon) videolara göz atılmasında fayda var

Son düzenleme:
Sizin ürün hatalı kullanım(110V--> 220V kullanımı) sebebiyle şu anda idealde çalıştığı gibi çalışmıyor olabilir, şu hali ile tam bir gösterge/referans olmuyor ama en azından ergonomi vs konusunda fikir verebilir tabi. Beklemeyi tercih edenler için, ben ürünü teslim aldığımda(ramazan bayramı) kullanıp yorumlarımı yazarım.
Tabiki teşekkür ederim .

Merhaba Ben Tchibo nun digital gostergeli ürününü aldım. Çok memnunum.

Ekli dosyalar

• 41FFDE1C-A061-4DD2-A1C3-EAAC19284FA3.jpeg
    41FFDE1C-A061-4DD2-A1C3-EAAC19284FA3.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 57
Nasıl bir hata? Oldukça iyi bir fiyat olmuş, hayırlı olsun :)
Sormayın, epey şanslıyım. Şöyle açıklayım ben ödeme ekranında tutarlara bakarken yanlışıkla sipariş oluşturdum. Sonra iptal ettim tabii ki ancak kupon gitmiş gözüküyordu, hem satıcıya hem amazon'a mesaj attım. Tekrar tanımlayabilir misiniz yanlışıkla sipariş oluşturdum diye, onlarda yapamayacaklarını söylediler. Bende peki başka bir şey yapabilir miyiz, mesela kargo ücreti 17 euro. Onu silebilirseniz yakın fiyata gelir dediğimde temsilci kabul etti.

Sonrasında birkaç soru sordum ve çıktım. Ödeme ekranına geldiğimde bir baktım 20 euro kupon tekrar gelmiş. Yani herkese tanımlanan çeke ek olarak kargo ücretini de sildirmiş oldum. Express kargo ile sipariş verecektim ancak enteresan şekilde vergi ücreti 10 euro kadar artıyordu. F/p oranını bozmamak için standart gönderim seçtim.

Not: Mh'nin etkisi var mı bilmiyorum ancak epey anlaştık. Türkiye'den aldığımı söyleyince nerede oturduğumu sordu. İzmir deyince oradan muhabbet açıldı, epey konuştuk. İzmir, Fetihye, İstanbul'a çok gelmiş ve seviyormuş Türkiye'yi. Bilmiyorum bu da biraz etkili olabilir. Bu arada kesinlikle Türk'lere bağlanmayın. Ben İngilizce kullanıyorum dili, Almanca nasıldır bilmiyorum ama Türk'lere bağlanmayın.

Son düzenleme:
Sormayın, epey şanslıyım. Şöyle açıklayım ben ödeme ekranında tutarlara bakarken yanlışıkla sipariş oluşturdum. Sonra iptal ettim tabii ki ancak kupon gitmiş gözüküyordu, hem satıcıya hem amazon'a mesaj attım. Tekrar tanımlayabilir misiniz yanlışıkla sipariş oluşturdum diye, onlarda yapamayacaklarını söylediler. Bende peki başka bir şey yapabilir miyiz, mesela kargo ücreti 17 euro. Onu silebilirseniz yakın fiyata gelir dediğimde temsilci kabul etti.

Sonrasında birkaç soru sordum ve çıktım. Ödeme ekranına geldiğimde bir baktım 20 euro kupon tekrar gelmiş. Yani herkese tanımlanan çeke ek olarak kargo ücretini de sildirmiş oldum. Express kargo ile sipariş verecektim ancak enteresan şekilde vergi ücreti 10 euro kadar artıyordu. F/p oranını bozmamak için standart gönderim seçtim.

Not: Mh'nin etkisi var mı bilmiyorum ancak epey anlaştık. Türkiye'den aldığımı söyleyince nerede oturduğumu sordu. İzmir diyince oradan muhabbet açıldı epey konuştuk. İzmir, Fetihye, İstanbul'a çok gelmiş ve seviyormuş Türkiye'yi. Bilmiyorum bu da biraz etkili olabilir. Bu arada kesinlikle Türk'lere bağlanmayın. Ben İngilizce kullanıyorum dili, Almanca nasıldır bilmiyorum ama Türk'lere bağlanmayın.
Çok iyi fiyata almışsınız.

Kargoya verildi mi?

Çok iyi fiyata almışsınız.

Kargoya verildi mi?
Bugün öğlen verildi, bekliyorum bakalım. 3-5 güne gelir diye tahmin ediyorum bir aksilik çıkmazsa. Geldiğinde buraya kısa bir değerlendirme yazarım. Spesifik soruları da sonrasında test ederek cevaplarım.

Ben incelemeyi yayınladığımda kampanya devam ediyor bile olabilir, şu an 20 euro'luk indirim 25 Nisan'a kadar devam ediyor şeklinde gözüküyor.

Not: Mh'nin etkisi var mı bilmiyorum ancak epey anlaştık. Türkiye'den aldığımı söyleyince nerede oturduğumu sordu. İzmir diyince oradan muhabbet açıldı epey konuştuk. İzmir, Fetihye, İstanbul'a çok gelmiş ve seviyormuş Türkiye'yi. Bilmiyorum bu da biraz etkili olabilir. Bu arada kesinlikle Türk'lere bağlanmayın. Ben İngilizce kullanıyorum dili, Almanca nasıldır bilmiyorum ama Türk'lere bağlanmayın.
Nota çok güldüm, aklımda "raki, shish kebab, Galataserai" gibi bir muhabbet canlandı :D

Dostlar bu isi bir seye baglasak iyiydi.
Butun konuyu okudum.
Soyle praik bir sicaklik olcerli kettle istiyorum.
Secenek cok ama karar da veremedim.
Gerci cok dedigim 3 tane sey var.
Konchero, tchibo, bide Amazon'daki Miroco.
Aslinda clever kullanicisi adamim. Kazboyun isime bile yaramaz. Ama su sıcaklığını sabitlemek istiyorum.

Geri