Aradığımda bana çevrede Aramex şubesi varsa kendileri dağıtım yapıyor diğer türlü Yurtiçi Kargo ile çalışılıyor dedi temsilci.teslimatı kendileri mi yapıyor, yurtiçinden bir kargoya mı veriyorlar?
Aradığımda bana çevrede Aramex şubesi varsa kendileri dağıtım yapıyor diğer türlü Yurtiçi Kargo ile çalışılıyor dedi temsilci.teslimatı kendileri mi yapıyor, yurtiçinden bir kargoya mı veriyorlar?
Geldi mi kettle? Amazon.de her geçen gün fiyatı yükseltiyor. Şimdi fiyatı 69.99 liste fiyatına çekmiş ve Voucher'ı ise 15€ yapmışAradığımda bana çevrede Aramex şubesi varsa kendileri dağıtım yapıyor diğer türlü Yurtiçi Kargo ile çalışılıyor dedi temsilci.
Aras kargoya verilmiş, sanırsam bugün dağıtıma çıkacak. Gelsin, bende sizin kadar sabırsızım inanın :dGeldi mi kettle? Amazon.de her geçen gün fiyatı yükseltiyor. Şimdi fiyatı 69.99 liste fiyatına çekmiş ve Voucher'ı ise 15€ yapmış![]()
Genelde döküş hızı ile ilgili sıkıntıları birçok yerde okuyorum. Buna rağmen sanki tercih edilmemesi gerekir. Herkesin kendi tercihi tabi..Konchero toplu alım gibi birşey düzenleyemezmiyiz ?
Detaylı açıklama yapan arkadaşlara ek olarak kullanıcı tavsiyesi verebileceğim ürünler kendim bizzat tecrübe ettiklerime dayanarak ilk
*Bu arkadaş ilk döz ağrımdır, çok keyifle kullandım, eksi olarak döküş cidden bendeki gibi yolun başı zamanlarınızdaysanız kirpi süzgeç gerektirebilir stabil bir dökme hızını imkansız hale getiriyor, geri kalan ısıtma hızı, ısıttığı derecede tutması kettle'ı docktan aldığınızda başlayan timer'ı ve malzeme kalitesi beni çok memnun etti. Daha sonraları bu dökme konularında gooseneck açısının ne kadar öenmli olduğunu ve özellikle v60 gibi incelik isteyen bir pour over metodundaki önemine güvenerek iyi denilebilicek bir yatırımla, işin patentli uzmanı Hario'nun ısı ayarlı kettle'ını edindim, Sağolsun Coffeelso bu konuda indirim vs yardımcı olarak stoktaki son ürününü sattı banaKonchero Isı Ayarlı Kettle
-Kapasite: 1 Lt-1000 Watt-SUS304 Paslanmaz çelik gövde ve kazboynu ağız ve ısıtıcı-Rahat kullanılabilir, ısınmayan tutamak-Otomatik kapanma- Aşırı ısınma ve Susuz ısınma korumalı-360 derece dönebilen tasarım-Hassas derece ayarı sağlayan elektronik kontrol ( +/- 1 derece ayarlanabilir)-LCD ısı göstewww.konchero.com
*Bu ürünü aldığım andan ilk kullanıştan itibaren bıraktığı intiba, amatörlerden bile iyi bir pour over ustası çıkarabilir, açısı o kadar rahat ki düşük bir debi ile istediğiniz konforda dökme işlemini kolayca yapabiliyorsunuz(açıkçası alırken Stagg'lara tasarım olarak daha çok gönlüm kaysa da, gooseneck konusundaki tecrübe ve daha açılı oluşundan Hario'yu tercih ettim, Stagg hala kullanma şansım olmadı ama iyi yaptım diye düşünmekteyim.(bu arada normal buono kettle'larla da bunun çeyreği fiyata o performansı alabilirim diyen arkadaşlar haklı olabilir, ısı ayarlısı ısı konusunda benim gibi titiz ve bu konuya bütçe ayırabilecek arkadaşlar için idealdir, diye düşünüyorum(linç yemeden![]()
Hario V60 Isı Kontrollü Elektrikli Buono N Kettle
Su sıcaklığında ufak bir değişiklik bile kahvenizin tadını değiştirecektir. Hario’nun Yeni Isı Kontrollü Buono Kettle’i ile suyu tercih edilen sıcaklığa kadar ısıtabilir ve bu sıcaklığı 15 dakika boyunca koruyabilirsiniz.harioturkiye.com
)
Bu ürünlerden sonra bana gittiğim tatilde, ofiste eşlik edebilecek daha portatif bir cihaz ihtiyacı duyduğumda da ilk Tchibo'dan
ürününü aldım ve anında iade ettim yoksa çocuk oyuncağından başka bir farkını göremedim, sonra aynı fiyata sağolsun Sakarya Kahve Akademisi'nden yaptığım toplu bir alışverişte güzel bir indirimle Hario Air Kettle edindim,Mini Kettle Siyah
104,95 TL | Farklı kahve yapma aparatlarının kullanımını kolaylaştıracak, kahvenizi kolaylıkla demleyebilmek için sıcak suyu aktarmanızı sağlayan kettle ile her şey daha pratik.www.tchibo.com.tr
yine açısı ve döküş debisinin stabilliği ile Hario kullandığınızı hissettiren bir ürün öğrenci ve düşük bütçeli çözüm arayanlara Aliexpress vb bilmediğimiz ürünlerdense bu ürünü net tavsiye ederim, ben her gün ofiste, tatilde bunu kullanıyorum gözlemlediğim tek eksisi 350ml yerine 500ml/600ml olsa tadından yenmez bir ürün olacakmış.
-Umarım arayış içindeki arkadaşlara bir faydası dokunur, saygılar.
merhaba, haklısınız ben ev dışı kullanım yaptığım için, genellikle dümdüz kettle'dan kaynamış su ile önce bir miktar çalkalayıp, sonra su aktarıyorum, dediğiniz ısı kayıplarıyla 93-92lere düşüş olduğunu tahmin ediyorum, elime ısıölçer geçerse daha kesin bilgi paylaşabilirim.Selamlar @brew'bartender
Hario Air Kettle'i bende çok araştırdım lakin ısı kaybını engellemek neredeyse imkansız kadar zor.Ortalama bir Pour-Over demeleme[2.5dk- 3dk] esnasında 7-8 derece düşüş oluyor.Forumda kullanan bir kaç arkadaşımızın daha detaylı bilgiye sahip,almak isteyen arkadaşlarımız için önemli olduğunu düşündüğüm bir ayrıntı sanırım.
Bir güncelleme yapmak isterim. 1 haftadır ailemi ziyarete geldiğim için air kettle kullanıyorum. Başlangıç sıcaklığı olarak 93 dereceden daha yüksek bir sıcaklık elde edemedim. Kaynayan su bile döksem anında düşüyor Ama 90 93 aralığını az parçalı döküşlerde koruyabiliyor. Kasuya metodu ile yaptığım demleme sonunda ise kettle da kalan son su 73 dereceye kadar düşmüştü.
Az önce kettle elime ulaştı. İlk izlenim olarak plastik kısımları biraz ucuz hissettiriyor, ağırlık merkezi bence güzel, sanırsam içinde termoslarda ki gibi katman var bu yüzden ısıyı iyi muhafaza eder, epey hızlı ısınıyor bu yönünü sevdim. Döküş olarak epinox'tan daha iyi geldi, tasarım olarak stagg'i andırıyor zaten.
Biraz daha kurcalayayım, öğütücü ve kahveler gelsin detaylı yorumları yaparım.
Not: Sormak istediklerinizi sorun, elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.
Teşekkür ederim. Şimdilik 2 kez çalıştırdım. Elimde kahve yok, yarın gelecek bol bol deneme yapacağım.Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Nasıl gidiyor deneyimleme? Bir sorun var mı?

Tabanın kenarında ki boşluklar suyu ağıza doğru tahliye ediyor, burası bence çok güzel bir detay. İyi düşünülmüş.
Teşekkür ederim, özellikle bu kanallama fikri epey iyi. Kopyalamaları iyi olmuş, bence fiyatına göre ideal bir ürün. Parası olan stagg alabilir, fonksiyonellik olarak yakın olsalarda eminim stagg çok daha premium bir üründür. Onun dışında bende genel olarak beğendim.Bu staggde olan müthiş bir özellik onu replike etmeleri çok iyi olmuş, kettle boyun ucu da bükülmüş staggdeki gibi, 1200 watt ve 900ml olması da cabası, çakma ama birebir
Çok teşekkürler @Androge0s, 77 Euro çok iyi fiyat olmuş yani bu kettle her türlü koncheroları, albohesleri vs döver. Çok doğru seçim güle güle kullanın![]()
Herkese selam arkadaşlar, Miroco kettle'ı birkaç gündür deneyimliyorum. Yeteri kadar bilgi edindiğimi düşünerek buraya ufak bir inceleme yazmak istedim.
Ürünü amazon.de'den 77 euro civarına aldım, 2 haftada elime geçti. Bu süreçte ekstra bir vergi ile karşılaşmadım elbette.
Genel olarak beğendiğimi baştan belirteyim, öncelikle kettle'ın kendisinden başlamak istiyorum çünkü en beğendiğim şey o
Ekli dosyayı görüntüle 12353Ekli dosyayı görüntüle 12354Ekli dosyayı görüntüle 12355
Genel yapısı bu şekilde, fellow stagg ve felicita square karışımı gibi bir şey olmuş. Malzeme kalitesi ve işçilik fiyata göre gayet güzel. Özellikle tutuş iyi, ben epinox barista kettle'ı tutarken rahatsız oluyordum çünkü plastik elimi acıtıyordu bunda ise öyle bir durum söz konusu değil. Görüleceği üzere mat bir boya kullanılmış, görünüş olarak premium duruyor. Sanırsam kettle'ın 2 katmanı var, bu yüzden içerisindeki sıcaklığı hapsetmede başarılı.
Ekli dosyayı görüntüle 12366
Lazer ile min. ve max. alabileceği su kapasitesi yazılmış. Tabanın kenarında ki boşluklar suyu ağıza doğru tahliye ediyor, burası bence çok güzel bir detay. İyi düşünülmüş.
Ekli dosyayı görüntüle 12357Ekli dosyayı görüntüle 12358
Kapağın ve kettle'ın taban kısmı. Çeliğe polisaj yapılmış, böylece içerisinde ki suyun sıcaklığını daha uzun süre koruyor. Ayrıca küçük nokta şeklinde ki yer sıcaklık sensörü. Kapağın üzerinde 3 tane delik var, yanlarında da 3 tane kapağı tutması için bir mekanizma var. Ters çevrildiğinde dahi kapak düşmüyor. Çıkarıp takmak ise kolay, tam ayarında olmuş.
Şimdi gelelim genel olarak ne deneyimlediğime, bence en önemli kısım sıcaklık ayarlama özelliği. Örneğin suyu 90 dereceye ayarladınız, su 90 derece olunca kettle uyarı sesi çıkarıyor. Ancak kettle server'ın üzerinde kalmaya devam ederse bu sıcaklık birkaç derece daha artıyor. Bu yönünü beğenmedim, çözüm ise basit. Kettle ses çıkardığında server'ın üzerinden almak ya da tekrar 90 dereceye düşmesi için biraz beklemek.
Buna karşın kettle 1200w olmasına rağmen çok hızlı ısınıyor. Tam doluyken (900ml), oda sıcaklığında ki suyu 100 dereceye 3dk gibi kısa bir sürede ulaştırıyor.
Server'ın kendisi plastik. Malzeme kalitesi iyi değil, içi boş olduğu belli. Çok ucuz bir hissiyatı yok neyse ki. Aynı şekilde sıcaklığı ayarladığımız ve kettle'ı açıp kapamak için kullandığımız kontrol düğmesinin hissiyatı da benzer. Kablonun kendisi kısa ve gizlenemiyor.
İlerleyen zamanlarda biraz daha teknik bilgi eklerim, şimdilik aktarmak istediklerim bu kadardı. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
İyi forumlar.
Evet kullandım, arkasında bir tuş var. Açınca ekranda HOLD yazıyor, bu şekilde sıcaklığı koruyor. Teknik olarak çok inceleme fırsatım olmadı keza çok fazla kullanmadım. Daha detaylı bir inceleme yaparım ya da yazdığım yazıya detaylar eklerim.Ürünü ilk foruma tanıtan ben olsam da ilk inceleme size denk geldi; güzel bir inceleme olmuş teşekkürler. Benim ürün de bayrama geliyor az kaldı. Bu arada su sıcaklığını korumak için bir ayar varmış; incelemede ondan bahsetmemişsiniz, kullandınız mı?