• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gooseneck Kaz Boyunlu Kettle Demlik Tavsiyeleri

Dostlar bu isi bir seye baglasak iyiydi.
Butun konuyu okudum.
Soyle praik bir sicaklik olcerli kettle istiyorum.
Secenek cok ama karar da veremedim.
Gerci cok dedigim 3 tane sey var.
Konchero, tchibo, bide Amazon'daki Miroco.
Aslinda clever kullanicisi adamim. Kazboyun isime bile yaramaz. Ama su sıcaklığını sabitlemek istiyorum.
Tchibo'nun döküşü iyi değil. Ekstra bir özelliği yok pahalı bir alternatif sadece.
Konchero siyah olan da döküşü iyi değil. Estetik olduğunu düşünüyorlar, paneli iyiymiş.
Konchero gri, fiyatı ideal, akışı iyi değil ama kısıtlayıcı ile iyileştirilebilir. Altta yazan kettlaa göre ergonomik ve paneli kolda değil avantaj.
Escobarista, Cafemarkt, Albohes Kettle (derecesi kolda olan) akışı çok iyi ama hantal ve istenilen derecenin 2-3 üstüne çıkıyor, alışılır diyorlar.

*Miroco, 0.9L, 1200 W olduğu için o fiyata en iyi alternatif, yapısı da çok farklı ve şık. En önemlisi kazboynu çok iyi akışı baya iyi. En iyi alternatif bu gibi duruyor.

**Koncheroları ve Tchiboyu eleyin.
Ucuz olsun TR'den olsun derseniz Escobarista, pahalı olsun iyisi olsun, beklerim derseniz Miroco.

""Yurtdışını da bekleyemem güvenemem, kolda derece neymiş hantal öyle. Akışı normal olsun, kettla benzesin Türkiye'den olsun derseniz Konchero gri. Tamam normal olsun, ama siyah olsun LED ışıklar olsun sapı falan şekil olsun derseniz Konchero siyah.

""Tchibo markasını çok severim, bu kettlın da tipi çok hoşuma gitti çok tatliş derseniz, Tchibo alın.

*Yahu yok mu şöyle her şeyiyle bir canavar derseniz, pazara en hakim Timemore Fish (tercihen 1500 watt, 800ml) alın geçin. (Alternatif Felicia kettle)

*Bunlar beni kesmez, her şeyiyle en iyisini istiyorum ben, para mühim değil bir kere alayım tam olsun diyenler pazarda zirveyi temsil eden Fellow Stagg EKG alsın geçsin. (Alternatif Brewista Artisan)

Tchibo'nun döküşü iyi değil. Ekstra bir özelliği yok pahalı bir alternatif sadece.
Konchero siyah olan da döküşü iyi değil. Estetik olduğunu düşünüyorlar, paneli iyiymiş.
Konchero gri, fiyatı ideal, akışı iyi değil ama kısıtlayıcı ile iyileştirilebilir. Altta yazan kettlaa göre ergonomik ve paneli kolda değil avantaj.
Escobarista, Cafemarkt, Albohes Kettle (derecesi kolda olan) akışı çok iyi ama hantal ve istenilen derecenin 2-3 üstüne çıkıyor, alışılır diyorlar.

*Miroco, 0.9L, 1200 W olduğu için o fiyata en iyi alternatif, yapısı da çok farklı ve şık. En önemlisi kazboynu çok iyi akışı baya iyi. En iyi alternatif bu gibi duruyor.

**Koncheroları ve Tchiboyu eleyin.
Ucuz olsun TR'den olsun derseniz Escobarista, pahalı olsun iyisi olsun, beklerim derseniz Miroco.

""Yurtdışını da bekleyemem güvenemem, kolda derece neymiş hantal öyle. Akışı normal olsun, kettla benzesin Türkiye'den olsun derseniz Konchero gri. Tamam normal olsun, ama siyah olsun LED ışıklar olsun sapı falan şekil olsun derseniz Konchero siyah.

""Tchibo markasını çok severim, bu kettlın da tipi çok hoşuma gitti çok tatliş derseniz, Tchibo alın.

*Yahu yok mu şöyle her şeyiyle bir canavar derseniz, pazara en hakim Timemore Fish (tercihen 1500 watt, 800ml) alın geçin. (Alternatif Felicia kettle)

*Bunlar beni kesmez, her şeyiyle en iyisini istiyorum ben, para mühim değil bir kere alayım tam olsun diyenler pazarda zirveyi temsil eden Fellow Stagg EKG alsın geçsin. (Alternatif Brewista Artisan)
Hocam ama ne ozet gectiniz.
Konu yapilip sabitlenesi bir icerik.
Elinize emeğinize saglik.
Miroco icin pek yorum bulamamistim. Siz tecrübe edindiniz mi?
Timemore fish ile arasinda 600 lira var neredeyse. O yuzden Miroco daha makul olabilir.

Son düzenleme:
Hocam ama ne ozer gectiniz.
Konu yapilip sabitlenesi bir icerik.
Elinize emeğinize saglik.
Miroco icin pek yorum bulamamistim. Siz tecrübe edindiniz mi?
Timemore fish ile arasinda 600 lira var neredeyse. O yuzde Miroco daha makul olabilir.
Hayır teknik özellikler, Amazon yorumları ve YouTube videolarına göre konuştum. ☺️
Konchero Gri, Stagg kendim denedim. Albohes ve Timemore Fish sözüne güvendiğim insanlar sürekli kullanıyor ve videolarını izliyorum. Daha da fikirlerini, deneyimlerini paylaşacak arkadaşlar var, bir sürü konu da çokça konuşuldu.

Ben bundan almıştım hala kullanıyorum çok memnunum. Aliexpress kuponları ile 50 tlye gelmişti başka satıcılara bakıp daha ucuzu da bulunabilir. Tek kişilik demleri düşününce zaten kısa sürüyor ve ön ısıtma yapıldıysa sıcaklık kaybı çok fazla olmuyor. Ocakta sapı fazla ısınıyor diye kendim bir çözüm buldum :)

WhatsApp Image 2021-02-11 at 02.26.02 (1).jpeg

Hayır teknik özellikler, Amazon yorumları ve YouTube videolarına göre konuştum. ☺️
Konchero Gri, Stagg kendim denedim. Albohes ve Timemore Fish sözüne güvendiğim insanlar sürekli kullanıyor ve videolarını izliyorum. Daha da fikirlerini, deneyimlerini paylaşacak arkadaşlar var, bir sürü konu da çokça konuşuldu.
Anladigim kadariyla bu grup ayni ürün aslinda:
Escobarista, Cafemarkt, Albohes Kettle.

O zaman bu urunlerden biri veya 100 lira fazlasina Konchero veya 100 lira fazlasina Miroco alabilirim.

Bunlardan birini secmeliyim, evet :)

Anladigim kadariyla bu grup ayni ürün aslinda:
Escobarista, Cafemarkt, Albohes Kettle.

O zaman bu urunlerden biri veya 100 lira fazlasina Konchero veya 100 lira fazlasina Miroco alabilirim.

Bunlardan birini secmeliyim, evet :)
Miroco sanırım Amazon.de'den sipariş verildiği için muhtemelen gelecek haftas sonuna doğru @Androge0s'ta olur. En erken yorumu da kendisi yapacaktır. Bu ürünü almayı düşünüp, kesin bir yorum beklentiniz varsa, haftayı bekleyebilirsiniz.

Miroco sanırım Amazon.de'den sipariş verildiği için muhtemelen gelecek haftas sonuna doğru @Androge0s'ta olur. En erken yorumu da kendisi yapacaktır. Bu ürünü almayı düşünüp, kesin bir yorum beklentiniz varsa, haftayı bekleyebilirsiniz.
Muhtemelen, aslında ürün dün öğlen saatlerinde gümrükten geçti ancak henüz Aramex'e teslim edilmedi. Bende bekliyorum, elimde epinox barista kettle'da mevcut. Onun ile kıyaslama yapabilirim.

Miroco'nun ozellikle Amerika yorumlari cok fazla ve cok iyi gozukuyor. Ben sadece Almanya'ya bakiyordum.
Evet hocam ve fiyatı da uygun. Bende merak ediyorum malzeme kalitesini, akış kontrolünü, ısınma süresini vs. Gelsin göreceğiz. Aksilik olmazsa Salı günü elime geçer diye tahmin ediyorum, muhtemelen kampanya da devam ediyor olacaktır.

Evet hocam ve fiyatı da uygun. Bende merak ediyorum malzeme kalitesini, akış kontrolünü, ısınma süresini vs. Gelsin göreceğiz. Aksilik olmazsa Salı günü elime geçer diye tahmin ediyorum, muhtemelen kampanya da devam ediyor olacaktır.
Geldi mi hocam ürününüz?
Veya Miroco alan diger arkadaslar?

M
Geldi mi hocam ürününüz?
Veya Miroco alan diger arkadaslar?
Maalesef hocam, sanırsam gümrükte problem çıktı. Geçen Cuma günü Türkiye'ye giriş yapmıştı ancak geri döndü sanırsam, dün akşam saatlerinde Hollanda'da uçağa bindiğini öğrendim. Tekrar aksilik olmazsa bu Cuma'ya kadar elimde olur diye düşünüyorum.

M

Maalesef hocam, sanırsam gümrükte problem çıktı. Geçen Cuma günü Türkiye'ye giriş yapmıştı ancak geri döndü sanırsam, dün akşam saatlerinde Hollanda'da uçağa bindiğini öğrendim. Tekrar aksilik olmazsa bu Cuma'ya kadar elimde olur diye düşünüyorum.
Aa geri gitti tekrar mı gönderdiler?
Sıkıntı olmuş yok yere.

Hala daha geçmedi, kargo Dubai'de gözüküyor :d beklemekten başka yapılacak bir şey yok. Bende bekliyorum :/

Not: Eğer sipariş veren arkadaşlar var ise kargo süreçlerini benimle paylaşabilirlerse çok sevinirim.
28 Nis 202112:32Dubai, United Arab EmiratesGönderi, Aramex ayırma merkezinden ayrıldı - varış noktasındaki ayırma tesisine taşınıyor
ben de sipariş vermiştim, tahmini teslim tarihi 21 mayıs diyor amazon .. güncellendikçe haberleşelim..

28 Nis 202112:32Dubai, United Arab EmiratesGönderi, Aramex ayırma merkezinden ayrıldı - varış noktasındaki ayırma tesisine taşınıyor
ben de sipariş vermiştim, tahmini teslim tarihi 21 mayıs diyor amazon .. güncellendikçe haberleşelim..
Hocam inanır mısınız benim kargo da aynı saatte ve aynı yerde :d neyse bekliyoruz bakalım umarım hayal kırıklığı yaşamayız.

Ekleme: Bugün İstanbul'a gelmiş gözüküyor. Umarım en kısa sürede bize ulaşır.

2. Ekleme: 12.33'de kargo ayıklama merkezine ulaşmış, kargo hızına bağlı olarak yarın ya da Pazartesi/Salı elime geçer diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2021-04-30 10.26.19.png
    Ekran Resmi 2021-04-30 10.26.19.png
    40.8 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Hocam inanır mısınız benim kargo da aynı saatte ve aynı yerde :d neyse bekliyoruz bakalım umarım hayal kırıklığı yaşamayız.

Ekleme: Bugün İstanbul'a gelmiş gözüküyor. Umarım en kısa sürede bize ulaşır.

2. Ekleme: 12.33'de kargo ayıklama merkezine ulaşmış, kargo hızına bağlı olarak yarın ya da Pazartesi/Salı elime geçer diye düşünüyorum.
30 Nis 202112:50Istanbul, TurkeyGönderi, nihai varış noktasındaki ayırma tesisine doğru yola çıktı, teslim almaya / teslimata hazır olduğunda güncellenecek

Geri