Tchibo'nun döküşü iyi değil. Ekstra bir özelliği yok pahalı bir alternatif sadece.Dostlar bu isi bir seye baglasak iyiydi.
Butun konuyu okudum.
Soyle praik bir sicaklik olcerli kettle istiyorum.
Secenek cok ama karar da veremedim.
Gerci cok dedigim 3 tane sey var.
Konchero, tchibo, bide Amazon'daki Miroco.
Aslinda clever kullanicisi adamim. Kazboyun isime bile yaramaz. Ama su sıcaklığını sabitlemek istiyorum.
Konchero siyah olan da döküşü iyi değil. Estetik olduğunu düşünüyorlar, paneli iyiymiş.
Konchero gri, fiyatı ideal, akışı iyi değil ama kısıtlayıcı ile iyileştirilebilir. Altta yazan kettlaa göre ergonomik ve paneli kolda değil avantaj.
Escobarista, Cafemarkt, Albohes Kettle (derecesi kolda olan) akışı çok iyi ama hantal ve istenilen derecenin 2-3 üstüne çıkıyor, alışılır diyorlar.
*Miroco, 0.9L, 1200 W olduğu için o fiyata en iyi alternatif, yapısı da çok farklı ve şık. En önemlisi kazboynu çok iyi akışı baya iyi. En iyi alternatif bu gibi duruyor.
**Koncheroları ve Tchiboyu eleyin.
Ucuz olsun TR'den olsun derseniz Escobarista, pahalı olsun iyisi olsun, beklerim derseniz Miroco.
""Yurtdışını da bekleyemem güvenemem, kolda derece neymiş hantal öyle. Akışı normal olsun, kettla benzesin Türkiye'den olsun derseniz Konchero gri. Tamam normal olsun, ama siyah olsun LED ışıklar olsun sapı falan şekil olsun derseniz Konchero siyah.
""Tchibo markasını çok severim, bu kettlın da tipi çok hoşuma gitti çok tatliş derseniz, Tchibo alın.
*Yahu yok mu şöyle her şeyiyle bir canavar derseniz, pazara en hakim Timemore Fish (tercihen 1500 watt, 800ml) alın geçin. (Alternatif Felicia kettle)
*Bunlar beni kesmez, her şeyiyle en iyisini istiyorum ben, para mühim değil bir kere alayım tam olsun diyenler pazarda zirveyi temsil eden Fellow Stagg EKG alsın geçsin. (Alternatif Brewista Artisan)