Selamlar.@orkunustel, Bomba de Fruta yı (Cortado ve/veya Flat white olarak tüketecek şekilde) espresso olarak önerir misiniz, yoksa Pink Star & El salvador ile mi devam etmek daha iyi olur?
Teşekkürler, iyi akşamlar.
Honduras Caballero Bomba De Fruta #5
Siparişi verdim degass süresi ne kadar kavrum sonrası acaba Orkun bey. 4x60 1/16 ölçüye devammı![]()
Afiyet olsun. Her kahveye yazdığım özel reçeteleri Youtube'da Kafein Kültür Reçeteler bölümünde bulabilirsiniz. Kampanya birinci sayfada listeyi paylaşmıştım ama videoyu da paylaşmış olayım.Az önce demleme yaptım 92 derece su ve orta fltre kalınlığı ile cafec fltre ile 3 dakika da bitti işlem hafif çamurlaşma oldu yatakta dahamı kalın çekmem lazım çekirdeği degas sonlanmadımı acaba![]()
Bu hafta dün itibariyle epey yüklü tonaj ürünler geldiği için yerleştirme sebebiyle kargoların büyük kısmını bugüne bırakmak zorunda kaldık. Bugün de yetiştiremediğimiz kargoları yarın yetiştirmeye çalışacağız. Afiyet olsun, siparişiniz için teşekkür ediyoruz.9375 sipariş kodu ile ben de katıldım
Yarınki kargo gönderimini yakalayabilmek umuduyla gece siparişi verdim250 gr kahve almayı düşünürkene karar veremeyip 500 gr aldım sabırsızlıkla bekliyorum o ancak sipariş verirken zorlandım internet hızım yüksek olmasına rağmen sayfalar geç yükleniyor bence bir elden geçmeli
![]()
Selamlar, espresso için Pink Star dışında profillenmiş Pink Starla benzer lezzet ve kavurma profilinde kahvemiz bulunmamaktadır. Koyudan kasıt gerçekten bildiğimiz koyu (Starbucks, Illy, Julius Meinl vb) ise öyle bir kahvemiz bulunmamaktadır seçkide. Eskiden klasik espresso adı altında orta koyu bir Pink Star kavurmaktaydık Gelbura için kavurmaktaydık ancak o ürünü de temelli kaldırdık üretimini.merhaba, espresso için pink star dışında koyu kavrum asiditesi düşük ama sert kahve öneriniz var mıdır?
Selamlar. İndirimli haliyle 350 lira altında kaldığı için ücretsiz kargo statüsüne düşmemekte sistemde. 350 lira ücretsiz kargo alt limitimizdir.Ön sipariş pink starda 1kg seçince kargo ücretsiz olmuyor mu?![]()
Selamlar Cem Bey. En erken bu gece, en geç haftaya pazartesi ön satışa hem Kenya hem tadım seti ön satışa açılmış olacaktır. Salı günü profil seçimi ve tadım notu çalışmasını yaptıktan sonra ana profil olan ilk üretimler ön satış siparişlerine çıkarılmaya başlanacaktır. Eğer bu akşama yetiştirebilirsek ürün ön satış açılışını buradan bilgilendiriyor olacağım sizleri yine.Kenya Ichuga ne zaman girer tahmini? Ön sipariş açılacak mı? @orkunustel
Evet aynı problem devam ediyor indirim olmuyor sepette yenilenmiyorSelamlar,
Bende aynı sorunu yaşıyorum.
Sayfayı yenileyip tekrar girebilir misiniz? Bu işe yaramaz ise kodu tekrar girerseniz çalışması lazım. Problem yaşarsanız e posta üzerinden yazarsanız daha kolay yardımcı olmaya çalışırım. Ben şu an denediğimde kod çalışıyor.Evet aynı problem devam ediyor indirim olmuyor sepette yenilenmiyor
Daha hızlı aksiyon alınması için: Kahve siparişlerinizle ilgili aksaklıklar, sorular, eksik takip numarası, bilgi verme gibi durumlar için orkunustel@kafeinkultur.com e-posta adresine yazmanızı rica ediyoruz. Süreç yoğunluğu sebebiyle sosyal medyadan, forumlardan gelecek sipariş sorularında takip kaçırma durumu söz konusu olabilir. E-posta adresime gelen tüm e postaları en hızlı şekilde yanıtlayıp çözüm sağlayacağım.9441 nolu siparişi iptal etme şansımız var mıdır Orkun Bey. Kupon kabul etti zannettim kontrol etmeden siparişi verdim. İptal ederseniz tanımladığınız kuponu bu sefer doğru bir şekilde uygulayarak yeniden sipariş vermek istiyorum.
TeDaha hızlı aksiyon alınması için: Kahve siparişlerinizle ilgili aksaklıklar, sorular, eksik takip numarası, bilgi verme gibi durumlar için orkunustel@kafeinkultur.com e-posta adresine yazmanızı rica ediyoruz. Süreç yoğunluğu sebebiyle sosyal medyadan, forumlardan gelecek sipariş sorularında takip kaçırma durumu söz konusu olabilir. E-posta adresime gelen tüm e postaları en hızlı şekilde yanıtlayıp çözüm sağlayacağım.
Teşekkür ederim.Daha hızlı aksiyon alınması için: Kahve siparişlerinizle ilgili aksaklıklar, sorular, eksik takip numarası, bilgi verme gibi durumlar için orkunustel@kafeinkultur.com e-posta adresine yazmanızı rica ediyoruz. Süreç yoğunluğu sebebiyle sosyal medyadan, forumlardan gelecek sipariş sorularında takip kaçırma durumu söz konusu olabilir. E-posta adresime gelen tüm e postaları en hızlı şekilde yanıtlayıp çözüm sağlayacağım.