• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Ocak 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Honduras Caballero Bomba De Fruta #5​

Siparişi verdim degass süresi ne kadar kavrum sonrası acaba Orkun bey. 4x60 1/16 ölçüye devammı 🙂👏👏

Son düzenleme:
Az önce demleme yaptım 92 derece su ve orta fltre kalınlığı ile cafec fltre ile 3 dakika da bitti işlem hafif çamurlaşma oldu yatakta dahamı kalın çekmem lazım çekirdeği degas sonlanmadımı acaba 🤫

9375 sipariş kodu ile ben de katıldım
Yarınki kargo gönderimini yakalayabilmek umuduyla gece siparişi verdim :) 250 gr kahve almayı düşünürkene karar veremeyip 500 gr aldım sabırsızlıkla bekliyorum o ancak sipariş verirken zorlandım internet hızım yüksek olmasına rağmen sayfalar geç yükleniyor bence bir elden geçmeli 👍🏻👍🏻

merhaba, espresso için pink star dışında koyu kavrum asiditesi düşük ama sert kahve öneriniz var mıdır?

@orkunustel, Bomba de Fruta yı (Cortado ve/veya Flat white olarak tüketecek şekilde) espresso olarak önerir misiniz, yoksa Pink Star & El salvador ile mi devam etmek daha iyi olur?
Teşekkürler, iyi akşamlar.
Selamlar.

Bomba de Fruta uzatılmış natürel bir kahve olmasına rağmen beklentimdeki gibi çok kolay çözünen bir kahve değil. Espresso için kalibrasyonu için iyi çalışmak gerekiyor. İyi bir kalibrasyonla bence de güzel çıkar. :)

Honduras Caballero Bomba De Fruta #5​

Siparişi verdim degass süresi ne kadar kavrum sonrası acaba Orkun bey. 4x60 1/16 ölçüye devammı 🙂👏👏
Az önce demleme yaptım 92 derece su ve orta fltre kalınlığı ile cafec fltre ile 3 dakika da bitti işlem hafif çamurlaşma oldu yatakta dahamı kalın çekmem lazım çekirdeği degas sonlanmadımı acaba 🤫
Afiyet olsun. Her kahveye yazdığım özel reçeteleri Youtube'da Kafein Kültür Reçeteler bölümünde bulabilirsiniz. Kampanya birinci sayfada listeyi paylaşmıştım ama videoyu da paylaşmış olayım.

9375 sipariş kodu ile ben de katıldım
Yarınki kargo gönderimini yakalayabilmek umuduyla gece siparişi verdim :) 250 gr kahve almayı düşünürkene karar veremeyip 500 gr aldım sabırsızlıkla bekliyorum o ancak sipariş verirken zorlandım internet hızım yüksek olmasına rağmen sayfalar geç yükleniyor bence bir elden geçmeli 👍🏻👍🏻
Bu hafta dün itibariyle epey yüklü tonaj ürünler geldiği için yerleştirme sebebiyle kargoların büyük kısmını bugüne bırakmak zorunda kaldık. Bugün de yetiştiremediğimiz kargoları yarın yetiştirmeye çalışacağız. Afiyet olsun, siparişiniz için teşekkür ediyoruz.

Site konusunda en büyük aldığımız eleştirisel geri bildirim her geri bildirim de değerli bu yönde, farkındayız durumun. Sistemde altyapıda çalışan bir uygulama sebebiyle bu yavaşlık olduğu kanısına vardı siteyle ilgilenen arkadaşımız. Kampanya bittikten sonra siteyi tekrar kurma çalışması yapacağız belli bir zaman dilimi içerisinde. Umuyoruz temelli çözülecek bu yavaşlık problemi.

merhaba, espresso için pink star dışında koyu kavrum asiditesi düşük ama sert kahve öneriniz var mıdır?
Selamlar, espresso için Pink Star dışında profillenmiş Pink Starla benzer lezzet ve kavurma profilinde kahvemiz bulunmamaktadır. Koyudan kasıt gerçekten bildiğimiz koyu (Starbucks, Illy, Julius Meinl vb) ise öyle bir kahvemiz bulunmamaktadır seçkide. Eskiden klasik espresso adı altında orta koyu bir Pink Star kavurmaktaydık Gelbura için kavurmaktaydık ancak o ürünü de temelli kaldırdık üretimini.

Herkese selamlar genel durum bildirimi yapmaya geldim. :)

Pink Star Ön Siparişlerin tamamı ayrıldı.

Geriye kalan tüm siparişler bugün itibariyle çıkarıldı. Dün çıkarabileceğimiz siparişlerin çoğu, yeni ithalat ürünlerinin yerleşimi sebebiyle bugüne sarkmıştı. Pazartesiden sipariş veren arkadaşların da ciddi bir kısmı bugün çıkarıldı bu sebeple. Kargosu henüz gelmemiş olanların dikkatinde olsun bu durum.

Herkese siparişleri için teşekkür ediyoruz! Keyifli bir hafta sonu diliyorum şimdiden.

Ön sipariş pink starda 1kg seçince kargo ücretsiz olmuyor mu? :(

Kenya Ichuga ne zaman girer tahmini? Ön sipariş açılacak mı? @orkunustel
Selamlar Cem Bey. En erken bu gece, en geç haftaya pazartesi ön satışa hem Kenya hem tadım seti ön satışa açılmış olacaktır. Salı günü profil seçimi ve tadım notu çalışmasını yaptıktan sonra ana profil olan ilk üretimler ön satış siparişlerine çıkarılmaya başlanacaktır. Eğer bu akşama yetiştirebilirsek ürün ön satış açılışını buradan bilgilendiriyor olacağım sizleri yine.

Selamlar herkese,

Haftalık bilgilendirmemi yapayım.

Yeni Pink Star ön siparişlerini ayırdık. Kenya Ichuga ve Tadım Seti ön siparişi ya bu akşam ya da pazartesi günü açılacaktır. Tahminen ön sipariş ürünlerin tamamı en erken cuma kargolanır gibi duruyor. Tadım notları belirlendikten sonra etiket siparişimizin gelme hızına bağlı olarak değişecektir bu durum. Sırasıyla ön siparişleri çıkartmaya başlayacağız etiketlerin gelmesi sonrasında. Profil çalışmalarında ana profil olarak seçilen üretimler sırayla ön sipariş sahiplerine kargolanacaktır. Ondan dolayı ön sipariş ürününüz gaz salınımını büyük ölçüde tamamlamış olarak gelebilir, ek ürünlerin yeni üretim olma ihtimali yüksek olabilir. Elbette üretimin yetmediği yerden sonrası yeni üretimler sırasıyla gönderilmeye devam edecektir.

Bunların dışında ürün bitmesi sebebiyle 1 öğütülmüş seçilmiş siparişimiz hariç, cuma da dahil olmak üzere kargo saatine kadar gelen tüm siparişlerin gönderisini hazırlayıp çıkarttık. Sonrasında eldeki stok durumuna göre ana kargo günlerimiz haricinde çıkarabiliyorsak sizlere hızlı yetişmesi namına önceki günlerde de kargo göndermeye gayret edeceğiz. Ana kargo günlerimizde olmadığı için kesinlik sözü veremesek de hem sizlere hızlı ulaşması namına hem bizim de daha programlı çalışmamız namına elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Onun haricinde bu hafta yeni ithalat ürünlerimizin gelmesi sebebiyle ufak bir gecikme yaşattığımız bazı kargolarımız oldu. Kusurumuza bakmayın bu gecikme için lütfen.

Kargolarınızla ilgili gecikme, kayıp, zedelenme gibi durumlar için bilgi alma geri bildirimleriniz için orkunustel@kafeinkultur.com adresine yazmanızı rica ediyorum tekrardan.

Toplu alım kampanyasını yarıladık. Bu süreçte umuyorum çoğunluğun memnuniyetini kazanmışızdır.

Herkese afiyet olsun. Keyifli bir hafta sonu diliyorum.

Son düzenleme:
2022 Hasat Kenya Ichuga AB ön satış siparişi açıldı arkadaşlar. ☕☕

Şartlar Pink Star'daki ön satış şartları ile aynı şartlara sahip bu ön satış da.

Yine Pink Star'daki gibi sitedeki künye bilgileri, hikayesi önümüzdeki hafta tadım notları belirlendikten sonra güncellenecektir.

9441 nolu siparişi iptal etme şansımız var mıdır Orkun Bey. Kupon kabul etti zannettim kontrol etmeden siparişi verdim. İptal ederseniz tanımladığınız kuponu bu sefer doğru bir şekilde uygulayarak yeniden sipariş vermek istiyorum.

9441 nolu siparişi iptal etme şansımız var mıdır Orkun Bey. Kupon kabul etti zannettim kontrol etmeden siparişi verdim. İptal ederseniz tanımladığınız kuponu bu sefer doğru bir şekilde uygulayarak yeniden sipariş vermek istiyorum.
Daha hızlı aksiyon alınması için: Kahve siparişlerinizle ilgili aksaklıklar, sorular, eksik takip numarası, bilgi verme gibi durumlar için orkunustel@kafeinkultur.com e-posta adresine yazmanızı rica ediyoruz. Süreç yoğunluğu sebebiyle sosyal medyadan, forumlardan gelecek sipariş sorularında takip kaçırma durumu söz konusu olabilir. E-posta adresime gelen tüm e postaları en hızlı şekilde yanıtlayıp çözüm sağlayacağım.

Daha hızlı aksiyon alınması için: Kahve siparişlerinizle ilgili aksaklıklar, sorular, eksik takip numarası, bilgi verme gibi durumlar için orkunustel@kafeinkultur.com e-posta adresine yazmanızı rica ediyoruz. Süreç yoğunluğu sebebiyle sosyal medyadan, forumlardan gelecek sipariş sorularında takip kaçırma durumu söz konusu olabilir. E-posta adresime gelen tüm e postaları en hızlı şekilde yanıtlayıp çözüm sağlayacağım.
Te
Teşekkür ederim.

Selamlar ,
9458 sipariş numarası ile bende katıldım. Emeği geçen herkese teşekkürler.

9476 sipariş numarası ile etkinliğe katıldım emeği geçenlere teşekkürler

Geri