• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Espresso veya V60 için koyu kavrum biraz sert asiditesi düşük çikolata tadlarının yoğun olduğu bir kaç kahve önerebilir misiniz?
merhabalar , Haruki serisini oneririm size ... arti honduras don joaquinde iyi gelir diye duşunuyorum... :coffee:

10404 sipariş numarası ile alıma katıldım. Teşekkür ederim. Kahvem de bitmişti, umaım kargo süreci hızlı olur :)

Website üzerinden mesaj yazmıştım fakat geri dönüş alamadım buradan da yazmak istedim. @Niji Coffee Co.

sipariş notu ekleme gibi bir yer göremedim. Gönderilecek kahvelerden 1 tanesi degassing bitmiş şekilde olursa sevinirim, şuanda elimde kahvem yok (6 aydır almıyordum) bu sebepten ötürü böyle bir istegim var. Olması da şart değil 1 hafta kadar degas bekleyebilirim. kolay gelsin.

sipariş no: 10356

Merhabalar, kahvelerinizin stok durumu nedir?

Matruşka 3 için son 5 paket dedikten sonra yetişemedim haliyle :) şimdi sipariş versem elimde kahve var, 10-15 gün sonraya kalmaz diyebileceğiniz kritik stok varsa kendimi oan göre planlayayım.

Website üzerinden mesaj yazmıştım fakat geri dönüş alamadım buradan da yazmak istedim. @Niji Coffee Co.

sipariş notu ekleme gibi bir yer göremedim. Gönderilecek kahvelerden 1 tanesi degassing bitmiş şekilde olursa sevinirim, şuanda elimde kahvem yok (6 aydır almıyordum) bu sebepten ötürü böyle bir istegim var. Olması da şart değil 1 hafta kadar degas bekleyebilirim. kolay gelsin.

sipariş no: 10356
Merhabalar , umarım iyisinizdir .

Kahveleriniz kargoya verilmiştir .

Muhtemelen yarın elinizide olur , sadece 4 gün daha beklemeniz gerekir degassing için …

Şimdiden keyifli demlemeler dilerim ☕⭐

Merhabalar, kahvelerinizin stok durumu nedir?

Matruşka 3 için son 5 paket dedikten sonra yetişemedim haliyle :) şimdi sipariş versem elimde kahve var, 10-15 gün sonraya kalmaz diyebileceğiniz kritik stok varsa kendimi oan göre planlayayım.
Tüm kahvelerde yeterince stoğumuz mevcut , bir tek Honduras don Joaquin de 40 KG lik bir stoğumuz var geri kalan kahvelerde bir sıkıntı yoktur .

Matruşka #4 80 adet civarı halen mevcut .

Carsamba kargo cikicak deniyordu, kargolar cikti mi acaba
Salı gelen siparişler hepsi bugün kargoya verilmiş , gece takip numaraları email olarak siz değerli arkadaşlarımıza iletilecek .

Keyifli demlemeler dilerim ☕💥

Matruşka 4 ile endonezya kahvesi arasındaki farklar neler? Tat ve profil olarak hangisi ne sunuyor?

Matruşka 4 ile endonezya kahvesi arasındaki farklar neler? Tat ve profil olarak hangisi ne sunuyor?
M4 yellow honey process / variety sigararutang
Halu banana anaerobic process/ variety sigararutang + S795

Tat profilleri farklı , websitede detayli bir şekilde yazmışımdır .

Yeniden buraya kopiyaliyorum

Anaerobic : Tat Profili : Yeşil Muz, Çilekli Sakız, Ananas,Zambak Çiçeği, Şeftali, Hibiskus, Gövde Orta, Asidite Orta-Yüksek, Aftertaste tatlı ve kalın(örn: çilekli sakız)

Yellow honey : Tat Profili : Çiçeksi Aromalar , Muz , Çilek , Vişne ,Siyah Üzüm , Bal Tatlılığı , Gövde Yuvarlak (( ROUND )) Örnek olarak Köpüklü Şarap , Tatlı ve Uzun bir Aftertaste örnek olarak karpuz.

Umarım yardımcı olmuşumdur,

Sevgilerimle, Alireza

Geri