• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

kahveanalisti

Barista
Editör
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rocket Cinquantotto
Değirmen
Eureka Mignon Specialita-Ode Brew Grinder- Comandante C40 MK3
Ekipmanlar
V60-Breville Sage Precision Brewer-Syphon-Aeropress-Nanopresso-Kompresso-Kruve Elek-Kruve Bardak-Acaia Pearl S-Felicita-Fellow Kettle
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Çankaya
Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle ankete katılan her (679) üyeye çok teşekkürler. Kasım ayı anketinde 1. çıkan firma Niji Coffee Co (133) olurken 2. Firma Montag (112 oy) coffee oldu. 3.Firma(67 oy) ise William Roastery , 4.Firma ise Clean Cup(61 oy) oldu.

Niji Coffee Co. Alirezah bey ile iletişime geçtik ve hemen hazırlıklara başladıklarını ilettiler. Çok hızlı bir sürede hemen tekliflerini ilettiler. Şimdiden güzel bir alım ayı olmasını diliyorum.

İşte Detaylar @Niji Coffee Co. Alımıyla ilgili

Herkese merhabalar 😊 Sizlerle paylaştığımız bu yazı da kampanya detayları ve NIJI COFFEE CO. ekibi için çok kıymetli bir zamandan bahsetmek istiyoruz.
Öncelikli olarak bizlerden desteğini esirgemeyen, oy atan-atmayan herkese , aynı zamanda bu anketi düzenleyen kahve kulübü ekibine çok teşekkür ederiz. Bizler Kasım ayı alımları için çok heyecanlıydık ve sayenizde bu gerçekleşti. Niji ekibi olarak her zaman önceliğimiz kahvelerimiz ve bunları tadan müşterilerimizin memnuniyeti oldu. Bunu sizlere yansıtmış olmalıyız ki, sizler de bizi şenlendirmiş oldunuz. Kasım ayı için heyecanlı olmamızın ek bir sebebi ise NİJİ COFFEE CO. ‘nun 1. Yılını doldurmamızdan kaynaklıdır 💥 Bu konudaki duygusallığımızı sizlerle daha özel bir yazı da paylaşmış olacağız 😊

Gelelim kampanya detaylarına…
-Tüm kahvelerimiz ve Hariolar için %25 ve tüm Difluid Refractometer için %15 indirim
-farklı kodlar olacaktır
-
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

-
İçeriği görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir.

-350 TL ve üzeri ücretsiz kargo
-Kargo şirketi : Yurtiçi Kargo
-Kargo Bedeli : 19 TL’dir
-Haftanın 3 günü kargolar çıkacaktır. Günlerimiz : Pazartesi, Çarşamba , Cuma
-Stoklarımız yenilenmiştir. Ve yenilenmeye süreç içerisinde devam edilecektir.
-Matruşka serimiz ve Honduran Don Joaquin sınırlı sayıda bulunacaktır.
-Tüm kahve çekirdeğimiz için su önerimiz Nestle dir.
-Normalde siparişlerde istek üzerine gönderilen kahvelerimiz oluyordu. Bu süreçte verilen siparişlerde ekstra istek kabul edilmeyecektir.
-Siparişleriniz de, öğütme istekleri yalnızca filtre kahveler için yapılacaktır ve sipariş verirken yalnızca notlar kısmında belirtmeniz dikkate alınacaktır.
-Websitemiz de kahvelerin çeşitleri, kahvelerin tüm bilgileri, reçeteleri ve degassing süreleri bulunmaktadır. Her kahve için minimum 3 reçete eklenmiştir. Bunların haricinde sormak istediğiniz soruları veya merak ettiğiniz konularla ilgili bizlere website veya mail üzerinden ulaşabilirsiniz. Aksi halde diğer iletişim araçları bu süreçte geri plana atılacaktır ve sizlere geç dönüş sağlanacaktır.
-Difluid ekipmanımızın stoğu 12 adettir.
-Matruşka Serilerimiz özel kahve çekirdeklerinden oluşmaktadır. Bundan dolayı, sizlerden ricamız, bu serilerden tüm müşterilerimizin tatması adına herkesin en fazla 2 adet sipariş vermesidir. Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
-Paket Bilgilerimiz :
100 gram zipli ve valfli
200 gram zipli ve valfli
250 gram zipli ve valfli
1000 gram valfli

-Website : www.nijicoffeeco.net
-Mail : nijicoffeeco@gmail.com

💫Ek olarak bu süreçte kahve kulübündeki yazılar-konuşmalar ile Alireza Bey ilgilenecektir.
💫Birinci yılımızı sizlerle doldurmuş olmanın haklı gururunu yaşadığımızı da belirtmek isteriz.
💫Biliyoruz ki aylık alımlar yoğun geçiyor, ama her şeye hazırlıklıyız 🤟🏻

Ekli dosyalar

• kk2.png
    kk2.png
    30.7 KB · Görüntüleme: 350
Son düzenleme:
Seçkiye yeni çekirdek ya da tükendi olarak gözüken kahveler eklenecek mi?

Kahve Kulübü'nün ve Niji'nin yıl dönümü kutlu olsun, herkes için de güzel bir alım dönemi...

Yukarıdaki arkadaşlarında yazdığı gibi indirimi düzgün uygulamıyor kod. Sadece 1 üründen düşüyor.

1kg espresso blendleri niçin 250gr paket alamıyoruz?

tükendi yazan çekirdeklerin stoğu açılacaksa yanına tarihi yazılıp sipariş geçerken onu da beraber ödeme, yazılan tarihte kavrulup tekte kargolama işini niçin yapmıyoruz?

site sınıfta kaldı maalesef..

1kg espresso blendleri niçin 250gr paket alamıyoruz?

tükendi yazan çekirdeklerin stoğu açılacaksa yanına tarihi yazılıp sipariş geçerken onu da beraber ödeme, yazılan tarihte kavrulup tekte kargolama işini niçin yapmıyoruz?

site sınıfta kaldı maalesef..
hocam çok erken aldığınız bir karar değil mi sizce sitenin sınıfta kalması ? daha kasım ayı bile başlamadı.

hocam çok erken aldığınız bir karar değil mi sizce sitenin sınıfta kalması ? daha kasım ayı bile başlamadı.
değil, aylık alımla alakalı bir şey değil çünkü bu.

kavrum tarihini de seçerek önümüzdeki günlerden 1kg stokta ve yeni 250gr kavrulacak kahveleri sepete ekleyip beraber ödemesini yapmak website işleri ilk hazırlanırken yapılcak işti.. ben ilk defa girdiğim için sitelerine yeni farkediyorum, alımı zorlaştırıyor..

coffeenutz alım sürecini incelerseniz dediğimi anlarsınız.

iyi akşamlar dilerim arkadaşlar , umarım iyisinizdir.

Öncelikle herkese teşekkür ederim .

Stoklar güncellendi , kuponları control ettim .

Her şey hazır !

Şimdiden keyifli demlemeler dilerim ! ☕☕

Ethiopia Bombe Qonqana,Indonesia Java Halu Banana,CONGO RUGORİ KİVU 3 ve MATRUŞKA SERİSİ #4 ile alıma katıldım. Emeği geçenlere teşekkür ederim güzel bir ay bizi bekliyor :)

iyi akşamlar dilerim arkadaşlar , umarım iyisinizdir.

Öncelikle herkese teşekkür ederim .

Stoklar güncellendi , kuponları control ettim .

Her şey hazır !

Şimdiden keyifli demlemeler dilerim ! ☕☕

Merhaba @Niji Coffee Co.
Matruşka 4 ile Indonesia Java Hala Banana, aynı kahvenin 2 farklı işlenmiş hali değil, değil mi? Aynı çiftlikten ama tedarikçiler farklı.

Merhaba @Niji Coffee Co.
Matruşka 4 ile Indonesia Java Hala Banana, aynı kahvenin 2 farklı işlenmiş hali değil, değil mi? Aynı çiftlikten ama tedarikçiler farklı.
Merhabalar Barış bey ,

Tedarikçi farklı artı matruşka 4 yellow Honey işlem metodu diğer ürün ise natural anaerobicdir.
Artı variety olarak matruşka 4 sigarautang diğer ürün sigararutang artı S795 .

@Niji Coffee Co. oldukça makul fiyatlar ve emekleriniz için çok teşekkürler. Ayrıca demleme reçeteleri de sunduğunuz için memnun oldum...

Toplu alıma; Ethiopia Bombe Qonqana - CONGO RUGORİ KİVU 3 ve HONDURAS DON JOAQUIN ile katıldım merakla bekleyeceğim...

Merhabalar @Niji Coffee Co.

Öncelikle kolaylıklar diliyorum bu ay için. Seçki çok eğlenceli duruyor😂

Acaba blend kahvenizdeki Endonezya haricindeki kahveleri ayrıca satışa çıkaracak mısınız?
Bir diğer sorum ise bu blend benim epey ilgimi çekti, acaba espresso kavrum yapmayı düşünüyor musunuz?

Son olarak kritik stoktaki kahveler azalınca bilgi verirseniz çok seviniriz.(en azından ben)

Şimdiden elinize sağlık..

Geri